78

ERICH

преди 4 години

"Бездомните българи в Германия чистят VW-тата, строят жилища"Ама Фолксвагени ли чистят,защото VW е логото на тази популярна марка автомобили.Но може продукта на неолибералното и демократично образование,което шествува в България е искал да напише VC,което е тоалетна с водно почистване.Има малка,но съществена разлика

77

АНТИ

преди 4 години

И да не бяхме скачали по площадите, СССР така или иначе фалира.---------------------------------------------------------------------------------------------Тя и България е фалирала, ама вие скачахте за американски начин на живот.Е, сега като средния американец ли живеете, площадни скачачи ?!

76

скункс

преди 4 години

Тя г-жа *** Василева и колегите и -редактори, с това ЗАГЛАВИЕ трагичното, и парче "ляп" няма да изкарате в ЕС. Та камоли Германия, Холандия да коментират... Нужно е неграмотниците да останат тук в Рая, за да подкрепят партията бащица! И децата ви да прочетат това заглавие, ще ви осмеят

75

аз-ът

преди 4 години

Майките и медицинските сестри са навън за кой ли път да протестират! Не видях нито един горд патриот от мъжки пол да ги подкрепя!-------Деветте ск*чибри на Прокпиев ли? Всяка с по 3 НПО-та, дето всяка от тия 9-те медсесстри е дежурна всекви протести :срещу Гешев, за Гешев, срещу Истанбулската, за Истанбулската... Последното едната беше на протестите у Перник за Студена...Ми не. Нека хванат пнвевмония на студа. Няма да ги подкрепя.

74

Не са

преди 4 години

Българи. Знаем какви са.

73

123

преди 4 години

Какви Фолксвагени чистят не разбрах!?!?!

72

пияница мистик

преди 4 години

Спят на улицата, мият keнефи, ама да са в Германия, не в Джуджистан. Що така бе, другаре? Можете ли да разясните?

71

Циник до 67

преди 4 години

Имам - хубав апартамент в престижен квартал на Франкфурт (Заксенхаузен) 85кв.м. Южно изложение...Не съм го изработил - мяукайки из форумите.Вие сте по-голямата част - жалки опортюнисти - ем сърби, ем боли!Когато не ми харесва нещо - го променям... Не пръскам слюнки по форумите.Та така - родолюПците - сте ми кристално ясни - не стига "дупе", а често и акъл.Големи сте - на маса!

70

Анонимен

преди 4 години

Между VW и WC има известна разлика,все пак...!Или за журналиста е все едно?!

69

АНТИ

преди 4 години

Живота в България е наказание !Оцеляването тук, си е чист късмет.

68

Анонимен

преди 4 години

До ИзмислициАми за това съм учил-да редя пасианси.А ти се спуквай от бачкане по строежите.Като нямаш акъл,за да се образоваш.

67

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ /49/И да не бяхме скачали по площадите, СССР така или иначе фалира. Нямаше вече кой да ни купува калпавите стоки, нямаше кой да ни дава суров петрол, та да го преработваме и продаваме за валута, нямаше как вече да ни дават редовно стотици милиони назаем и после да ни опрощават тези заеми. Та да сме съгласни да сме буферна зона между СССР и НАТО-вските държави.Просто решиха и ни присъединиха към Запада, а ние вярвахме, че животът ни бързо ще стане подобен на западния. Затова скачахме

66

До Циник

преди 4 години

Майките и медицинските сестри са навън за кой ли път да протестират! Не видях нито един горд патриот от мъжки пол да ги подкрепя! Българите по света ли са ти проблема, бе алабама!?

65

Анонимен

преди 4 години

Работата на колониите е да набавят ресурси на метрополията в Берлин. Човешките ресурси са най-ценни в застаряващия 21в. От инженери и лекари до чистачи на улици и ***. Не си правете илюции. ЕС не е равноправен съюз и някои са по-равни от други. ЕС е неоколониален проект, дирижиран от Германия и създаден така че определени държави да богатеят на гърба на други държави. Определено им е сладко. Проблема е, че като се сгромолясат бедните държави, дървото ще го яде и Дойчо.

64

Mayhem

преди 4 години

Това е положението, вие си мислите, че в "западна европа" ви чакат питка и сол :)))). Познавам хора, които се мислят за ИТ, а те просто вдигат телефона на англичаните, и могат да пуснат един пинг, след което "да, има проблем". Половината персонал са индийци, друъгите българи. Евтина работна ръка, това е EU за нас българите. Всичко друъго са популистки изречения на тикви, домати, краставици. И докато не го разбереме , така ще е.

63

Анонимен

преди 4 години

До *** до 59Брей.Нали брутото ви беше 9000 евро?И имаше апартамент в престижен квартал на Мюнхен.Даже не знаеш какво си лъгал.И като висиш по цял ден във форума кой ти дава заплата.Нали беше техник в някакъв завод.То така техниците ги оставят да се платят.Явно висиш на социал и се правиш на велик.Имам един приятел и той е на социал в Германия,гледа двете си деца и жена му работи.Ама той не лъже като теб.

62

Хммм

преди 4 години

То ясно че статията за пореден път иска да покаже колко са зле българите на запад ама с тия нереални 9000 български бездомници само в един град не се ли замислихте че повечето ще си кажат смятай щом има толкова май е по-добре да си бездомник в Германия отколкото с работа в България :D Ако за нищо не ставаш в България ще се провалиш и в Германия. То поне малко мозък се изисква да научиш някоя друга дума преди да тръгнеш, този от статията за нищо не става, ама добре че има и такива бонaци.

61

Не разбирам

преди 4 години

Пуснаха в Германия няколко милиона проблемни хора, чиято интеграция е под въпрос. Знае се, че повечето от тях не са бежанци от войни, а просто търсят по-добър живот, ако може - само на соц.помощи. Също и че около 50 000 са радикални ислямисти, дошли в Европа с определена цел.Всички компромиси, направени от Германия при приемането на тези хора, са с аргумента, че има остра нужда от работна ръка. Защо тогава не облекчат положението на лица от страни членки на ЕС, които искат да работят?

60

Циник

преди 4 години

Ънлайкове - аааааахахахаБоко ви виновен... Божков... Нинова... И АрабаджиевитеАаааааахахаха

59

чичо

преди 4 години

ЗАЩО НЕ СЕ ВРЪЩАТ ?НЕ ИСКАТ ДА РOБУВАТ НА МУТРИТЕ.