20

Анонимен

преди 4 години

Не, няма. Самата мисъл, че трябва да стъпят на българската територия провокира у тях истински ужас и сео питват всечяески да ни заобиколят. Дали това е добре или лошо е спорен въпрос.

19

Анонимен

преди 4 години

Мале , много анти-българи коментират! Не може ли НС да ги издири по айпитата?

18

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА ДА СПРЕ ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ КАТО БОМБАРДИРА ЦЕЛИ ГРАДОВЕ ТЪЙ, ЧЕ КОРЕНА НА ЗЛОТО Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!И НА МЕН ДА МИ ПУСКАТ БОМБИ НАД ГЛАВАТА И АЗ ЩЕ БЯГАМ!!!ВМЕСТО ПО НЕЛЕГАЛНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ОТКРИТО ПО РЕЖИМА В СИРИЯ ЗА КОЕТО БРАВО НА ЕРДОГАН!

17

rendeto

преди 4 години

Идва следващата вълна от млади инженери, доктори и астро-физици. Да се радваме, братя!

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРазпознавали им лицата от 5-6 километра, даже снимки за новите им български паспорти могат да направят от такова разстояние.

15

Анонимен

преди 4 години

В една от новините пишеше за Гърция била казала няма да ги допусне значи или ще се върнат или ще тръгнат насам друг вариант няма!

14

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Нито един мигрант на българска земя!БЪЛГАРИЯ--ЗА БЪЛГАРИТЕ!ЕВРОПА--ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!

13

Каракачанов

преди 4 години

Няма да допуснем мигрантите на българска територия, още не сме успели да им отпечатаме паспорти.

12

Анонимен

преди 4 години

Разпознавали им лицата и дрехите от пет-шест километра. Вай, вай, вай. Това е с цел докато доближат на една ръка разстояние, патриотите да са готови и им подават паспортите. Да не стават опашки и бутане.

11

Анонимен

преди 4 години

До хан АспарухАко Каракачанов ти беше построил ограда, щеше да гледаш византийската територия през бодливата тел на оградата и да подсмърчаш на север от Дунава.

10

Светозар

преди 4 години

" "Българският войник не ходи на мисии или не изпълнява задачи със сопи и със слънчогледи, ще отиде въоръжен. Ще използват оръжие, ако срещу тях се използва оръжие."====================================================Ами, ако не се използва оръжие, кво прайм тогава ? 20 000 талибана без оръжие нахлуят през границата. Как ще ги спрете, щом те нямат оръжие ? 200 граничари с голи ръце, не е ясно как ще спрат такава тълпа.

9

правно

преди 4 години

Ердоган провежда държавна контрабанда на мигранти с цел оказване на натиск върху европейските държави.

8

Анонимен

преди 4 години

На Шкембе-войвода тази мигрантска вълна му дойде точно навреме. Така хората няма да се занимават с патриотичните корупционни схеми с продажба на паспорти, източване на водата на големи градове или корупционните практики на регионалните басейнови дирекции. Сега за известно време ще успява да насочи вниманието към проблемите по границата, което е нож с две остриета, щото може да лъснат проблемите с оградата по границата.

7

хан Аспарух

преди 4 години

Да влизат. И аз така влязох тук.

6

Анонимен

преди 4 години

Защо българската армия не навлезе на турска територия да спре мигрантския поток. Турците точно това правят в Сирия, така че ще проявят разбиране.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега Каракачанов ще прави всичко възможно да ангажира вниманието със ситуацията на границата. Трябва някак да не се говори за организираната престъпна група на патриотите в Пловдив. Там хванаха и шефката на басейновата дирекция и един от регионалните лидери на ВМРО в корупционни схеми. Каракачанов беше казал, че следващия път, когато закопчаят някой от хората му - край на коалицията. Ама това стана и сега си натиска парцалите, щото далаверата му е по-скъпа.

4

Анонимен

преди 4 години

границата е пробита има у социалните мрежи видеа и снимки как прескачат смешната ограда, там където я има, разбира се и не я отнесъл вятъра или дъжда... пълен смях.

3

Анонимен

преди 4 години

Както вируса , така и бежанците не искат в България! Направете си изводите!

2

Анонимен

преди 4 години

Kakva zaplaha, tova sa normalni mirni hora, plennici, samo peshehodci...? Zaplahata e v bg prezidentstvo i nso....cobri, cobri, cobri...

1

House M.D.

преди 4 години

И защо не са избити?