167

Анонимен

преди 4 години

На тая зараза само мигранти трябва

166

г

преди 4 години

Не трябва да се държим като пудел на бруталния изнудвач Ердоган.

165

123

преди 4 години

Късмет имаме с такъв умен ръководител. Желая му здраве и успех!

164

Супер

преди 4 години

То и българите бягат от България като тези бежанци в Европа.За 30 години над 2 млн.бг граждани емигрираха.С това темпо след 15 години картинката ще е като чалга песен.Нека,нека,браво

163

Умен

преди 4 години

Бойко разсъждава мъдро.

162

Да 170

преди 4 години

Не е мъж

161

Анонимен

преди 4 години

до 170За какво са ти жените, ти не си по-добър от ***.

160

Анонимен

преди 4 години

Само жените ще пускаме с женски чеда мъжете или куршум или да ходят да си градят демокрация в обществото си

159

Анонимен

преди 4 години

И за Барселона се заяждаме. Ама кожата ти е по дебела от слонска.

158

Койчо

преди 4 години

Аз боко тиквата ще го призная като голяма работа само ако се подложи на полиграфа на лъжата за мис бикини.Но само да не го запали като почне да говори

157

Анонимен

преди 4 години

Pogkloni se na tyrtsina i se pravi na interesen

156

Скептик

преди 4 години

Взели решение с НАТО да помогнем на Турция, а ни в клин ни в ръкав говори за Червения Кръст или Червения Полумесец. Ами НАТО да не е благотворителна организация или Ти ни правиш на абдали. Да земеш са се вземеш в ръце. Как можа да допуснеш да зависим от газ през трета страна, *** такъв. Сега Ердоган изнудва ЕС, Русия и САЩ чрез теб. С право Руснаците ти се подиграват. Скоро цяла Европа ще ти се подиграва. Селският ***..

155

Дидо

преди 4 години

Някой да каже на Боко,че мигрантите не искат и да помислят да влязат в България,знаейки че тя е най бедната и обрулена държава на Балканите и в Европа.

154

Марс

преди 4 години

Бойко, купи си еднопосочен билет за Марс!!!

153

yfffff

преди 4 години

никакви бежанци не са тия а джихадисти терористи които бягат след като асад и путин ги намачкаха и Европа като послушна марионетка на либерастите (пак да обясня - това са демократите врагове на Тръмп в сащ)се грижи за тях и ги прибира и хрантути. Жени и деца няма, само някоя за цвят и снимка, всичко са млади мъже джихадисти.При тях е стар трик да избутат жени и деца напред да са им щит като при смяната на имената в БГ при бай тошо.И нашия продажник с простия матр'ял помага да се напълни европа точно с джихадисти.

152

bayyy

преди 4 години

Ердоган е изнудвач.Държи петрола на Сирия но с враговете на Тръмп - демократолиберастите на Пелоси килъри обонго сорос гейтс, прочие ***.Европа е марионетка на тези демократи, оттам и на ердоган. Значи вместо да изгоните ердоган от сирия борисов се моли да му дадем ние всички още пари да се въоръжава да държи още петрола на Сирия.И докато накарат Асад да се махне и да сложат послушен който сам да им даде петрола.

151

yfffff

преди 4 години

българите ще си останете кухи тикви и това е,няма спасение за вас, освен че сами няма да се оправите ами и отвън няма вече помощ за вас защото не заслужавате да се хаби човек за кухи тикви.Кой нормален ще слуша тоя завършен *** и ще му ръкопляска и крепи вече 10г на власт.Излъгах се да прочета и ми вдигна кръвното тоя ненормалник барабар с откачалките дето му се "възхищават."Сами си правите да сте на дъното,затова си заслужавате мизерията и тиквата бащица, нека ви е.

150

Maris

преди 4 години

Дипломация и селендурщина са коренно различни неща

149

ined

преди 4 години

Няма ама не заради Борисофф, ами щото знаят че тука ги чака, бой, свински опашки и преджобване за пари, джиесеми и други ценности.

148

ПроСоТо

преди 4 години

до ПроСоТо. МЕНТЕАлоооу кукло, руска подлого. Не ме имитирайи копирайВсички знаят, че МРАЗЯ кремълските *** и техните слуги от ПозитаноЕдинствен, който е в състояние да им се противопостави е Премиерът Борисов, затова го подкрепям с две ръцеГЕРБ ПОБЕДА... Оле...