170

Анонимен

преди 4 години

До меркел; И България също , и България...

169

пояснение

преди 4 години

на снимката..... новогерманците!

168

Анонимен

преди 4 години

До един да останат в България, пак не стигат за да се пребори демографският срив. Но все пак не бива да изпускаме този човешки ресурс, трябва да се възползваме максимално.

167

меркел

преди 4 години

добре дошли! елате да ни оправите икономиката и жените (за икономиката не държа), и да подмладите германия!

166

Замислен

преди 4 години

Стига истерии. Кой ще остане в обрулената ни територия? Пускайте ги да минават и това е.

165

Анонимен

преди 4 години

Време е Европа да приключи с Ердоган.Да му въведе санкции и да върне гастерите в Турция.Те сами ще го изядат заезно с шалварите и чалмата.Никой не иска да мирише пак на лой и да обува миризливи потури и фесове.Да пасат овце и кози и да се въргалят в обора като ***.

164

Ято

преди 4 години

да отиват в германия, там са добре дошли!

163

Анонимен

преди 4 години

До ikarТова са 3 мил. гладни гърла, ако искат да ядат, ще трябва да купуват, а със всяка покупка оставят в хазната по 20% ДДС, без да броим акцизите. Изобщо не ми дреме от къде ще вземат пари, дали от държавата или от баба си, нито пък съм на държавна издръжка, че да ми пука особено за хазната. Важното е, че производители и търговци ще имат 3 милиона нови клиенти.

162

Литература

преди 4 години

Корнелия и БСП с ДПС да посрещат бежанци.Нали пледират за интернационала. Партийност, народност, интернационализъм.

161

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно.Нали си построихме ограда като китайската стена,според Валерко Симеонов.

160

Анонимен

преди 4 години

Незабавни икономически санкции за ислямофашисткия диктатор! Турция трябва да бъде поставена на колене. Ердоган се мислеше за много хитър, ама сега ще се изправи срещу ЕС, САЩ и Русия едновременно. Няма шансове.

159

ikar

преди 4 години

До Анонимени как ще дойдат пари в хазната, като те не търсят работа, а социални помощи, а ние вече си имаме половин милион потребители на помощи.

158

Анонимен

преди 4 години

Приветствам! Дано да останат в България за да се засили икономиката.

157

Sichtpunkt

преди 4 години

Все пак сирийците си имат държава.Имат, но ти ще стоиш ли когато ден и нощ те бомбардират. Невиждаш ли, че сатрапа не разбира от добра дума!?

156

Анонимен

преди 4 години

че той и корона вируса пусна в Китай и Иран, и войната в Сирия направи..

155

Sichtpunkt

преди 4 години

Това всичко го направи ръжия шоnap cлед като изтегли войските си от района и така даде възможност на Русия и Асаад да бомбят!ДОЛУ ТРЪМПОНА!

154

Анонимен

преди 4 години

Това още веднъж доказва че с ту рча лията не може да сключи никаква сделка и договор. Само откраднали парите и не спазиха споразумението.А помните ли кои настоявал да се дадат парите на ердоган? Тиквата предателя.

153

Как може Турция

преди 4 години

Да е втора натовска сила като Америка, е втората? То я ясно, че бат Бойко Тигъра, е номер 1. Но за второто място е ясно, че е Америка. Турция най-много да е номер 3 или 4, след Франция или Великобритания.

152

ikar

преди 4 години

Значи 33 турски войника са равни на повече от 1500 сирийски? Ответният удар е прекален!

151

Георги

преди 4 години

Тази заигравка с бежанците трябва да спре и Европа вече трябва да се намеси. Все пак сирийците си имат държава. Вместо да наливат пари в Турция, която иска още и още трябва да им се спре кранчето и да започнат да се наливат пари в Сирия, за да си подредят държавата и да се прекрати войната. Иначе след 30-40год. в Европа ще стане война - тогава ние ли ще бягаме към Сирия ?!