84

Sichtpunkt

преди 4 години

САМО на гръцкият остров Лесбос бежанците са 20 000! При нас мигранският наплив на границата е НУЛЕВ! И всичко това благодарение на дълновидата и мирна политика вкл. с Ердоган на господин Борисов!!

83

Sichtpunkt

преди 4 години

САМО на гръцкият остров Лесбос бежанците са 20 000! При нас мигранският наплив на границата е НУЛЕВ! И всичко това благодарение на дълновидата и мирна политика вкл. с Ердоган.

82

едно и също

преди 4 години

Ако смените думите "гей" и "хомофоб" с "пушач" и "непушач" няма да има разлика в спора!

81

устаршхатите са локу

преди 4 години

че то в Украина дават по телевизорите как жени мятат камъни по рейсове в които докарват хора за карантизиране и профилактика от новия вирус.нема шега, може да плямпат че московците са ги подучили, ама персоналът, лекарският персонал в украинска болница пяха химна защото недали в тази билница да им докарат украинци за карантина

80

Анонимен

преди 4 години

А гейовете кога ще ни се извинят заради това, че ежегодно ни натрапват шествието си, което ни е крайно неприятно и категорично не го искаме?

79

Анонимен

преди 4 години

До мишо бирочетоТи не си природата, вече твърде много си се отдалечил от нея. В природата няма и горене на чучела на деца ако питаш мен, няма убийства за удоволствие, тоест хората с така наречения си мозък смятат че са я надраснали и могат да правят с нея каквото си искат. Но както казах, някой ще върне, и май вече започва. И няма да са виновни гейовете.

78

Анонимен

преди 4 години

прилича на тренинг да горят не които са а които са определени от някого да са

77

до 74

преди 4 години

За твое сведение говоря добре не само английски,а италиански и немски. НЕ съм учил руски. И ще ти кажа нещо. В Германия като ходих на гости, случайно видях на улицата един гей германец с (мъжа си),който е колега на познатата ми. Той е женен за тоя мъж официално и се смята за жена. Тежи поне 200 кг и е висок 180 см, с изрусена накъдрена коса. Нито жена,нито мъж. Като го видях как се млясна с мъжа си на улицата,на мен ми се доповръща. Направо грозно. Тия шваби са луди. Това си помислих.

76

Не извратен тип

преди 4 години

Не разбрах про руските дивацци за какво се борят,да мразиш различния означава да тръгнеш срещу християнството,тези наредеи сеирджии мюсюлмани ли са ?

75

Анонимен

преди 4 години

Хърватските усташи ще си платят за концентрационните лагери и за безмилостното избиване на стотици хиляди славянски деца пред очите на майките им само защото са сърби. Горенето на чучела на гейове и на деца е само поредно доказателство за агресивните им, злобни, варварски нрави. Това че Германия е зад тях няма да ги спаси. Престъпните народи се подкрепят взаимно. Долу фашизма, свобода за хората!

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64 Слушай бе не ти ли омръзна да ми показваш че си *** НЕВЕЖ ***, който представете си,имал мнение. Нищо подобно това не е просто мнение,а проява на фанатизъм. Какво ти влиза в работата нещо, което не правят на теб? Знаеш ли кой се страхува от различното -онзи когото описах отново по-горе.И ти отговаряш точно на това описание.Умният човек независимо от мнението и разбиранията си приема съществуващите в света реалности такива каквито са и не се прави на светец.Защото никой не е

73

Анонимен

преди 4 години

И 1000 чучела да изгорят, бюрократите в Брюксел няма да проумеят, че европейците не искат мулти-култи и гей-бракове. Т.н. евроатлантически ценности не са спойката на ЕС защото те са плод на академични кръгове от мечтатели утописти, а не на обикновените граждани.

72

аз

преди 4 години

Малее, повече от половината тук имат изключително слаба и неадекватна обща култура, дори не ги е срам да се покажат колко са кухи. Не знам за вас ама като гледам стигам до извода че съм добре даже доста, а до преди малко не си мислих така. Успех ви желая че ще ви трябва.

71

Анонимен

преди 4 години

Хвала вам хървати! Вашите деца ще станат истински Човеци!

70

Не извратен тип

преди 4 години

Всеки има право да си изживее живота така както иска,господ каза,който е безгрешен пръв да хвърли камъка,аз не съм гей,но ще се боря за интеграцията им докато съм жив.Утре вашите деца или внуци ще берат плодовете а вашия радикализъм.Отпуснете душите си,вие сте за малко на тази планета

69

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа кого го подкрепяш бе ***!Ако е за горене на чучлото,извинявай!

68

до шази

преди 4 години

Бог НЕ е виновен,че някой е решил да става обратен,или да си сменя пола.Това си е личен избор,НЕ намесвай Бог.

67

Анонимен

преди 4 години

100 % подкрепям.

66

мишо бирочето

преди 4 години

в природата няма такива двойки и още по малко паради на такива двойки. има йерархия където по слабите ги таковат по силните, без цуни гуни, без осиновени дечица дето не се знае какво ще им се случи и т.н.. има и бета, гама, тета и т.н. мъжки дето не могат да закачат женско и олабват жилата един с друг. това е болестно състояние причинено от средата. да си се женят, да се наследяват, да си правят като ветъра не ме интересува. парадите да се забранят, контактът с деца на тези също. да няма

65

Щази

преди 4 години

Господ го е съаздал със различна сексуалност но му е дал душа,и диваците бързат да палят.Палят и после се качват на самолетите за свободния свят ,и се кръстя ,че са се отървали от таз мизерия и радикализъм.Плюят,пречат,развалият и накрая на самолета за свободния свят