89

93

преди 4 години

АБЕ МНОО СТЕ СРАМЕЖЛИВИ ДРУГАРИТЕ БЕ! И ЛЪЖЕШ - НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СМЕ В ЕС! ВИЖ, ЦЯЛА ЕВРОПА КАТО ЗАЙЧАРНИКА РУСИЯ С 220 ЛВ МИН ЗАПЛАТА Е ДРУГО...

88

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм чул за заболели в Индия, в Австралия може да има , но там има много китайци и някой може да е донесъл вируса ! Въпроса е дали в Австралия има вътрешно разпространение! Ако няма вътрешно разпространение, то това значи, че като затопли и вируса ще затихне до другата зима, а през това време ще се спотайва в Сибир и Аляска, може би!

87

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 4 години

След 10 години управление на Бойко Борисов:-България Е на първо място по смъртност в Европа.-България е на ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ в Европа.-България е почти на последно място по свобода на словото(111-то)

86

Анонимен

преди 4 години

До тттттми те се основния им електорат. как печелят изборите според тебе като нормалните хора ненавиждат крадливата му шайка?

85

До ЗАПОЗНАТ от Яким

преди 4 години

Бас ловя , че СЪЗДАТЕЛЯТ НА ТОЗИ ВИРУС ИМА И АНТИДОТ ЗА НЕГО!!! Това че такива "промити мозъци" , като теб НЕ знаят ... си е техен проблем ... "ПРАВИЛНИТЕ СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ" - ЗНАЯТ И КАТО ГЛЕДАМ МАЙ МНОГО МНОГО НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ТАЗИ БАКТЕРИЯ ?!?! ..... Да споменавам Държави , а ?!?! Израел , САЩ ... Май нещо изобщо НЕ са в паника , като Останалия свят ?!?! Да си чул нещо за там , а? ... Няма нищо случайно на този свят !!!!!!

84

ттттт

преди 4 години

Корона вируса ще дойде и ще си замине, ама ромите в България стават все повече и повече другарю Борисов!??? Орбан им спрял помощите на ромите, а нашия Бойко си ги отглежда и развъжда и не прави сметка, че вече са повече от българите другарю Борисов!

83

ти на мен аз на теб

преди 4 години

Лъжещата уста търгува с влияние: Лукойл на Златев няма с години да плаща данъци, а той ще плати за разходите на държанката на самодържеца.

82

Анонимен

преди 4 години

Ако корона вируса е естествено възникнал както се твърди,когато стане топло трябва да отмине. При нас вече се очертава да е пролетно,в Италия си е топло.

81

чичо

преди 4 години

Молете се !Нали Господ е българин ?!

80

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса не е толкова опасен колкото тиквавируса , при тиквавируса оцелелите са малко и то само олигарси

79

На бас че..

преди 4 години

Който пусна този вирус има и антивирус.Аз се сещам за една държава но име няма да споменавам.

78

Запознат

преди 4 години

До Яким Вълев ДоневЕй, *** балкански - ти истинското име на вируса знаеш ли го бе ? Болестта е COVID-19 нашата *** медия не прави разлика и го нарича така( а и това е тактика за намаляване на паниката). Научното име на вируса е SARS-CoV-2. Колкото има ваксина за първия SARS (няма вече 18 години) толкова ще има и за това. Ваксината за първия SARS предизвиква брутална имунна реакция и убива ваксинираните.

77

Валери Божинов

преди 4 години

Какво е това "КОРОНАВИРУС" ?!?! То не е ли само за КОРОНОВАНИ ОСОБИ?!?! Примерно Английската Кралица ?!?! Или Кралят на Испания ?!?! Защо ся ще спират всички мачове в Италия ?!?! Тук нали е Република? Няма КОРОНА ?!?! ... Тъкмо дойдох да играя и глей ся кво става .......

76

Гробокопач

преди 4 години

"Освободи Враговете ни от Нашият Път, но съхрани Българите за Вечността". Оставка или Смърт!

75

Анонимен

преди 4 години

Не е за подценяване и Либия....При медицински манипулации при съхраняване на кръв и кръвни продукти кръвопреливане и си спомните скандала с българските медици.

74

Анонимен

преди 4 години

Абе няма ли някоя мисирка да направи едно интервю с Мис *** бе, да я разпита откъде са й дошли тия пари за къща и бутик?

73

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Отиде ли към ХАмерика този "вирус" - може да бъдете повече от убедени , че ваксината и лекарството почти веднага ... "съвсем случайно" ще излезе на пазара !!! Който го е създал. Той си има й "лекарството" за него. Освен това има и още няколко "ПЛЮСА" за "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" : 1. ЗАПАДНИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ГИГАНТИ ЩЕ "ЗАВЪРТЯТ" ЕДНИ МИЛИАРДИ ЗА ВАКСИНАТА , 2. НАМАЛЯВАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ , КОЕТО Е ЦЕЛ ОТДАВНА ... ЗАЩОТО РЕСУРСИТЕ ПРИВЪРШВАТ ... 3. СПИРАЧКА НА МОЩНАТА КИТАЙСКА ИКОНОМИКА

72

12_5

преди 4 години

Абе Баце...що купуваш в Барселона.. всички я знаят..Купи в Угадугу Бужумбура... ( Ще забравиш къде си купил ) в Антананариву....А ти барса , къща...магазин.. скоро и отбора. За герберастите да поясня ..горните градове са столици..( вижте къде.-- научете се ,не листете книгата Винету- няма ги там )...Боко фен на Реал...купува в Барса.., а нека му е

71

АНТИ

преди 4 години

Таз зараза, таз зараза,не е грип а чумава проказа,а срещу ционистка чума,Боко никак не ще продума !

70

морски

преди 4 години

До DrТе хубаво ще ги затворят границите, но летния Сезон е близо вече, дали ще ги отворят ?