51

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

бялата мафияв действие точи се касата а онзи ден 5 часа отказваха да приемат болно дете добре щото сте вие медиите на днишно време да не си болен нямаш ли пари си до там

50

Анонимен

преди 4 години

Схемите за крадене на ГЕРБ работят с пълна сила.

49

Анонимен

преди 4 години

Боко е виновен, че направи бюджета за здравеопазване 5,2 милиарда.Ако няма пари докторите няма какво да крадат.(знам, че става въпрос за евро проект в слуая)

48

Анонимен

преди 4 години

В гр.Гълъбово близо до Раднево е същата схема!!Черни лимузини и тн...

47

Анонимен

преди 4 години

тука рубладжиите наричат бг народ крадливо пеме,з айчарник и пр, и даже не ги трият!!!!А трябва да информирате прокуратурата!!!

46

чичо

преди 4 години

Европейците не знаят ли, че и заради крадливото ни племе, са издигнали Великата китайска стена ?!Колкото повече дават будалите, толкова повече ще се краде !

45

Хан Крум

преди 4 години

Тая държавица няма да се оправи с добро.... Тука си требе секира!

44

Подизпълнител

преди 4 години

Не знам дали знаете, но подобни проекти се реализират във всяка една болница и всяко училище в България...

43

Анонимен

преди 4 години

важно е разбира се какво се е случило или по-точно какво не се е случили и т.н. но вижте само как един човек върти, суче, маже след като са го хванали...ами или правиш така да не те хванат или като те - навеждаш глава, казваш да сгреших и си носиш последствията...

42

АНТИ

преди 4 години

Този народ няма ли най- после да прогледне?????------------------------------------------------------------------------Прогледналите напуснаха България, още преди години с еднопосочен билет !

41

123456

преди 4 години

Пито платеноВсичко свързано с финансирането ни за евро интеграция е такова.После да не се чудим защо не ги настигаме Европейците.Те ни дават пари ние ги крадем .Просто си нямаме управленска класа на средно ниво даржавна администрация е пълна със схемаджиски фирмички я на леля я на Вуичо и так парите за народа потъватне е Виновен Бойко а тези на общинско ниво административните работници,таме белята че всички там не осазнават че народа като цяло си пати от техните далаверКИ *** НАРОД!!!

40

Българка

преди 4 години

Ужасно, и това са "лекари, директори"?!....Кръчмари!....Време е да си платят кръчмарските сметки! Защото ако не бяха плюскали толкова "хуманно", какъв паричен поток можеше да се лее сега наистина хуманно в отделения и болници!

39

криминално

преди 4 години

Тоя директор е един мишок без гръб. Затова го дават по новините.

38

Анонимен

преди 4 години

Над 80% от хората ще правят далавера , ако имат възможност.Това е най-тъжното. Много от тия, дето плюят тук, биха правили абсолютно същото като Боце и кохортата му, ако докопат власт.

37

Анонимен

преди 4 години

Над 80% от хората ще правят далавера , ако имат възможност. Това просто е наследството ни от режима на БКП-БСП. При тях хората се научиха да крадат от държавните предприятия и ТКЗС-та ила АПК-та.

36

Нищо

преди 4 години

не е това,само вижте като бутнат валутният борд,е това ще е "усвояване".40 милиарда лева седят в БНБ,блокирани като гаранция за борба.Гробаджийте,подводници и частни самолети,ще си изпонакупят,а вие ще си ядете ушите от глад.С еврото,който не е гробаджия,или няма богати "мама и тате",ще умира от глад.Тук,това са кокошкарски истории.

35

Жеко куршума

преди 4 години

250 000 на фона на 32 млн. за "Студена", успешно "усвоени" от Лиляна, са нищо!

34

кака Павлинка

преди 4 години

Сестро дека че одиш почивнио ден? На ***-кенд да усвоявам евро пари,да моем да свързвам двата края...

33

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе подготвят ги за странство и после защо "най-кадърните" санитари ги нЕма.

32

Анонимен

преди 4 години

Повечето бъгари мразят далаверата , в която не участват. Тези , които пишат глупости са крали при бай Тошо та са им пращяли ушите от кражби. Във всяко предприятие и ТКЗС се крадеше денонощтно. Това ни е морала завещан от БКП.