186

До 217

преди 4 години

До Анонименто за 30 години "демокрация" какво добро виде от западните гадове !?за 30 години западните гадини и една беседка не построиха в България !!!за сметка на това ни накараха да си нарежем танковете и оръдиятанакраха ни да спрем Белене и половината Козлодуйунишожиха индустриятаюсега унищожават селското ни стопанствозападните гадове искат да спреме Ръските газопроводи ама не ти казаха от де да си купим газ !!!...*** промит мозък - това си ти !

185

тя

преди 4 години

" Интереса клати феса " -Така работят американците , защо пък и ние да не си гледаме интереса ? Докога ще сме най- бедви , за да угаждаме на тоз или онз ?!

184

Анонимен

преди 4 години

Как може да подкрепяте САЩ които искат да цедят пари от нещастните европейски народи със стотици милиарди за отбрана за да печелят корпорациите им. САЩ искат да унищожат ЕС и Русия. Те не искат равнопоставени партньори, те искат слуги. Някой който редовно да им плаща и да им ръкопляска. Надути плужaци. За мен Майк Помпео символизира истинския американец - лъжлив, лицемерен, мазен, алчен, дебел сyяк. Върхушката във вашингтон за една бройка щеше да запали световна война с Иран.

183

Българин

преди 4 години

До Анонимен 200За история не ми говори.Първо че НАТО е създадена през 1948г. след като Трюман не се е вързал на Сталин, съответно бащицата на всички народи е сторил същото.Второ българите са си войнствено племе по принцип, да ти говори нещо че българската армия няма загубена битка след 1878г.За ПСВ, тогава има още Османска империя, но тогава също избухва и революцията в Русия, неравенството между обикновените хора и благородниците е фрапиращо.Русия ни плаща дълговете, въпреки революцията.

182

Анонимен

преди 4 години

До Гадове ЗападниЗапада не ти е виновен,виж,че и в САЩ са същите copoсоидни толерастки "ценности" и разлагане на обществото и там пет пари не дават за населението си,за разлика от европейските държави,които не изоставят населението си в мизерия и без дом.Затова англичаните и израелците изгониха copoс от държавите си,а французите го осъдиха.

181

Анонимен

преди 4 години

209 И белене и ю. поток са хронични руски проекти за корупция и присвояване ( крадене) на българския бюджет, това и слепите хора у нас го виждат! Лицемерие да се отваря дума изобщо за тия " проекти" камо ли да се защитават, просто защото ощетяват целия ни народ! Я кажи колко струва на бюджета ни " аец белене" от 84 г на миналия век до ден днешен? Милиарди лева нали? Или и това ( по русофилски) ще отречеш? Я кажи колко десетки милиона струва на бюджета ни ю. поток

180

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе гледай си работата,аз не съм срещу Русия,но мисля,че е по-добре да сме в ЕС,а с Русия да имаме изгодни търговски връзки и бизнес.Аз съм за ЕС.

179

Мишо

преди 4 години

Хакам им го на запада! Да си наврат където пожелаят либералните ценности!

178

bonbon

преди 4 години

Кажете кое руско решение изпълни Борисов?Кой руски проект бе осъществен в България?Докато Германия,Франция и зелият западен ЕС усилено купува руски суровини,развива бизнес в Русия и т.н. никой не забелязва това от бг антикомунистите и родните медии.Затваряме АЕЦ,подаряваме злато,подаряваме води,подаряваме ТЕЦове,купуваме несъществуващи самолети.......това са все руски проекти!

177

Анонимен

преди 4 години

Аз не мига да разбера, какво общо има тия комплекс - имали пари, купили си го! А в София че има места, дето е пълно с графити на западни банди от 60-те, 70-те и прочие? А това, че има офиси, дето се говори на английски само? Или че половината скъпи жилища са на германци, американци и англичани? Или не - имало 3 улици на кръст, дето руснаците си живеели и било лошо.Аре баста с тоз блумберг!

176

Анонимен

преди 4 години

Интересно , когато Блумбърг плю..е..ха Тръмп - в сайта само положителни неща за тях ,даже се посочваха за пример анализаторите им ,които вещаеха пропадане на Англия след Брекзит , днес чета ,че Блумбърг са отвра..ти..телни ..защо бе , тази рязка промяна???

175

Анонимен

преди 4 години

ЕС ни донесе мизерия, останем ли в ЕС България след 50 години ще изчезне. Вече 15 години ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви в прав текст дори Борисов. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския икономически съюз - там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

174

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми върви ти да просиш,като е толкова престижно!Цял живот сигурно си мечтал да си просяк,като гледам постинга ти.

173

Анонимен

преди 4 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

172

Анонимен

преди 4 години

По-добре просяк и слуга на Запад отколкото в Русия!

171

Анонимен

преди 4 години

Английският империалист принц Темпал беше казал, че няма вечни приятели и вечни врагове а има само вечни интереси. България е оцеляла досега след 1878 г. само благодарение на Русия. В ПСВ НАТО ни окупират и крадат Тракия после нападат Русия и СССР, а във ВСВ бомбят София но не смеят да окупират само благодарение че влиза тука червената армия.

170

Българин

преди 4 години

До Анонимен 197Нагли и безцеремонни, но това е, кво да праиш.Сигурно ще се сетят за нас, когато останем 3 милиона, ама тогава ще стане късно.

169

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми с пропагандата си срещу Германия и Русия точно това целят,защото американците не искат една силна Европа,а една слаба Европа,с тази разделителна линия между ЕС(Германия) и Русия губят икономиките на много европейски държави!В България е по-добре дори да продават на немците или други европейски фирми,но не и на американци,защото те не искат Европа да има силна икономика.

168

Анонимен

преди 4 години

Нагляри безкрайни. Затворете си централите, разпродайте всичко на безценица, дайте си хората да слугуват на Запад, няма Потоци, няма Белене... СЛЕД ВСИЧКО ТОВА БЪЛГАРИЯ БИЛА ИГРАЕЛА СРЕЩУ ЗАПАДА ВИДИШ ЛИ.

167

до до 183

преди 4 години

Напротив!Според мен щяхме да спечелимПърво:- Около 500 милиона лева годишно само от Транзита на газ!Второ Ако, бяхме купили ЕДИН ядрен енерго блок и го бяхме инсталирали на площадка в АЕЦ Козлодуй щяхме да имаме 3000 МгВ чиста и евтина електроенергия.Русия строи в Турция АЕЦ с Четери ядрени блока с обща мощност 4800 МгВ, за сметка на "Росатом", Турция ще започне да я "изплаща" след... 25 години!!!, бе майтап!!!!!А, до 25 години в тези непредсказуеми времена "я, камилата, я, камиларя"!