283

Анонимен

преди 4 години

Да живее Русия.Братство навеки.Да живее Путин.

282

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 4 години

До Калеко АлекоИ как го разбра че пишещтите против Муртрягата се кланят само на Путин, или толкова ви е умствения капацитет.Умора нямате ограничените калинки, успокойте се, само на вас ви се смееят.

281

Калеко Алеко

преди 4 години

Нищо ново в Матушката на нашенските *** ... КаГеБейците пак са си на власт и манипулират подопечните си поданици без да подпират средства ... Целият свят им е Враг и само товарищ путин е прав ... *** затъва все по-дълбоко в тинята си и е отделена от останалия свят със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове, и виновен затова пак е американския империализъм, западния капитализъм, Сорос, масоните, илюминатите ... ланшния сняг и так далее ... и так далее ... !!!

280

Анонимен

преди 4 години

99% от американците може и да не са чували за България, ама за Русия пък 100% от американците не са чували нищо добро.)))

279

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаОк. Разбирам те. Дали са ти тая плоча да я въртиш.Ама на. Никой българин не ще да ходи в Русия, а за САЩ опашка има.Що така?

278

до 289

преди 4 години

Чапкънов баща е скулптор, Чапкънов син - крадец. Кой е свестния ?

277

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 4 години

До ЧебурашкаКво стана ве калинко ограничена, много си назад, ама много..

276

Анонимен

преди 4 години

България е в Европа и Европа е в БългарияВън руските шпиони от България !

275

Истината

преди 4 години

Е че НИЩО хубаво не сме видяли от сащ, от както сме партньори с тази деградирала нация се стопихме с 3 милиона. Тази държава с малко повече от 200 годишна история наложи своя модел на живот в цяла западна Европа сега и при нас. Дрога, гей паради, проституция, ***, деградация, насилие и всевъзможни нечовешки пороци и начин на живот. Не мога да разбера как да обесня на нашите прозни кратуни, че 99,20% от американците не знаят и не са чували нищо за България.

274

Чебурашка

преди 4 години

До Обективно Неграмотните руски лакеи дори не знаят, че руснаците по време на войната 1877-1878 година са влагали иронично - пренебрежително и подигравателно значение в обръщението "БРАТУШКИ". Т.е. за да бъда по-ясен и за да ме разберат русофилите ще кажа, че за руснаците сме били толкова Братушки", колкото са ни БРАТЧЕДИ" някои етноси от българския народ.

273

Рашка - Говняжка

преди 4 години

До Северна КореяРусия е най голямата и богата на природни изкопаеми държава. По брутен вътрешен продукт е на 15 място в света колкото една Холандия която е само пясъци и морска вода. Явно не достига интелект на ушанките и затова внасят всичко.Колкото до дълговете на България дето ни ги изплатила - ние им се "отплатихме" със 22 тона чисто злато. Така де - безплатен обяд няма.

272

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 287Много е лошо в краварника.Ама що дъщерята на Сергей Лавров е там? На лошото?Защо?

271

Анонимен

преди 4 години

България е център на кремълския шпионаж на Балканите !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

270

Анонимен

преди 4 години

Руснаци добро утро.Вие чак сега ли го разбрахте.Защо сте си оставили костите по наши земи да ни освобождавате от турско робствосега вече не било робство а присъствие.При турците сме си били по добре.

269

Рашка - Говняжка

преди 4 години

До ОбективноТи как разбра, че 75% са русофили? Това проучване на Позитано ли е правено?Я попитай някой по млад човек какво мисли за ***. Ще ти се изсмее в лицето и ще ти каже - тези пък кои бяха? И защо всички *** бягат от Раша когато и както могат?За европеец не сом чевал да се натиска в обратна посока. Че даже и вие комуноидите напирате да ходите нейде по на запад. Питай Ниновицата защо синчето и гние в омразната Америка а не отиде да живее в Рашистан?

268

Анонимен

преди 4 години

До аз съм........Лев Толстой - руски писателПьотр Толстой - руски политикКого обичаш и кого мразиш?

267

:)

преди 4 години

Да, епицентър е. :) Колко хубаво! :)

266

Анонимен

преди 4 години

Алеко хубаво е описал в пътуванията си до Чикаго какво пocрaнo гето е САЩ. Сега даже е по-зле и с милиони бездомници - много от тях живеят на палатки по улиците в центъра на Лос Анджелис. Така че хайде без бодряшки изхвърляния за демократичния рай на земята. Всяка страна си има проблемите. Никоя не е перфектна. Във всяка страна можеш да бъдеш щастлив или нещастен, зависи от различни фактори. Писна ми разни платени мaлoумници да плюят всеки който има топки да се противопостави на Краварника.

265

Анонимен

преди 4 години

Русия никога не ни е била приятелска страна.Последната новина е,че Руската православна църква открито застана зад Сръбската православна църква,относно нейното влияние във Северна Македония и МПЦ. РПЦ смята,че СПЦ трябва да влияе върху МПЦ,т.е. Охридската архиепископия,а не Вселенския патриарх,за Българската православна църква дори не споменават от Москва?!

264

Хан Крум

преди 4 години

До загрижен за БГТипичен комуноид - ***, невеж и злобен. Цезар се е развел със жена си за да се ожени за Клеопатра. Ама интелектуални науки не се преподават във Пернишката първична партийна организация. То и прецедентът ви Мишок Велики се разведе със съпригата си за да уреди любовницата си със няколко длъжности и апартаменти. Не че има нещо общо със великият Цезар ама краят му може да е същия.