200

Щирлиц

преди 4 години

Такива незаменими видяхме доста за 30години "преход".Когато ги сменяше следващия мераклия за лапане,започваха да излизат кирливите им ризи.Та и със сегашните няма да е по-различно,дано някои от тях да си получат заслуженото.

199

:))

преди 4 години

До АниКак върви алкохолизма и наркозависимите при жени Герб? А при пдрастващите в БГ?

198

Анонимен

преди 4 години

В България и сиропиталище да се дискутира няма да има "За" и "Против", а "Русофили" и "Русофоби". Всичките сте *** и не заслужавате човек и храчката по вас да си метне. Всички, не само политиците... тия в коментарите също.

197

Анонимен

преди 4 години

До БайчоДОЛУ ТИКВАТА!!!!и да идва *** или дебелогъзата ли ве каскет?

196

факт

преди 4 години

Радев пропадна напълно и загуби всяка надежда за подкрепа от честните българи.Това което му остана е да бъде послушна мъшa на московските си господари.Ние не можем да очакваме повече от него.

195

Анонимен

преди 4 години

Не се отказваме от еврозоната, но искам национален консенсускъф консенсус бе нещастнико? Аман от проруските ти тъпотии.

194

Ани

преди 4 години

Левски е обесен по препоръка на руския Граф Игнатиев.Аз не виждам нищо не естествено за руските *** да освиркват на този ден.Така е искала Русия, защото Левски се е противопоставял на руската намеса.

193

реалист

преди 4 години

Нещата в русия вървят на зле и както обикновенно отново завиждат на България.Радев е само един изпълнител на волята на Москва.А руснаците го използват безогледно като трудовашка количка.

192

Анонимен

преди 4 години

УикипедияТиква-тиквите са род зеленчуци от семейство Тиквови.Най тежката тиква тежи 1053.5кг. и е отгледана в Швейцария.

191

Анонимен

преди 4 години

а ,че кво ни пречи "кметката" ? ,ми че тя е никой , тя нищо не решава , папка умерено за послушание и подчинение .

190

Бай Петко

преди 4 години

Новините от последния час: "Бойко Борисов отново налита на дебат..."

189

Байчо

преди 4 години

ДОЛУ ТИКВАТА!!!!

188

Реалист

преди 4 години

До R А Тиквата ни издъни на Първо място по смъртност в света ,най бедни ,най корумпирани и наи голямата б.о.клуджииницата на Европа .Издъни и язовирите ,кошарите и кочините на хората зеят с издънени врати . С една дума най голямата издънка от 30 години насам .

187

М, да ...

преди 4 години

До RВикате Орешарски, Виденов и разните други светила от БСП и сваляте правителството.----------------Мислиш ли, че по горното монго градско? Най-голям проблем е, че Боко се комплксира и неумее да работи/ извлича най-добротоо/ от прфесиналисти! Боко толерира - ... /вж. видеот вчера

186

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тикво, макар че никога не съм те харесвал, един приятелски съвет от мен:Дръпни ушите на твоя Гешев. Да прибере полицията от пътищата. Да вкарва полицаи с автоматично оръжие и маски само в ромските махали.Спрете да тероризирате и рекетирате обикновения българин.Ние ви плащаме заплатите с нашите данъци !Оставете народа да поеме малко въздух.Спрете с тия актове, глоби, проверки ...Трупате огромна омраза спрямо вас и не го осъзнавате.Освирква ви народът, а не Радев !Осъзнавате ли го ?

185

Sata NATO

преди 4 години

Ако се чудите кой помрачи честването на 142г от освобождението на Русе....------Какво освобождение преди 142 г, бе? Вие нормални ли сте? Всяко селце и паланка ли ще побъркате сега, да цалува гз на Путин? Трябва да се забрани със закон пропагандата за някакво руско "освобождение", защото е противодържавна и антинародна. Единствено и само на личности, най-вече българските национални революционери, дължим Освобождението. Държава никога не е освобождавала друга държава - това е аксиома.

184

Анонимен

преди 4 години

Абе като гледам мнозинството си драпа за ГЕРП, БСП и ДПС, с други думи последното място в ЕС ни е гарантирано и през следвашия мандат.

183

Анонимен

преди 4 години

Какво изражение ,какъв поглед.Какъв властелин.Властелин-Личност, над която се подчинява определен народ и или територия.

182

Анонимен

преди 4 години

До ЕхаПлатен е бил. В новините дадоха какво крещи нарокмана,но вчера не чух какво е скандирало множеството по време на речта на Фандъкова. Само мога да гадая.

181

Винету

преди 4 години

Виждам червените тролски бок.луци колко глу.пости са написали. А бе, ка.***, не разбрахте ли, че няма да ви се отвори червеният парашут. На изборите разумните българи винаги гласуват за тези, които ще ги управляват по-добре и, за щастие, това не сте вие от Позитано.