25

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо и ние да ги имаме. Отлична машина за защита на стратегически обекти.

24

Анонимен

преди 4 години

Така е. Гащите ни са долу, а Ердоган е непредвидим. Няма да споменавам какво нарязахме на скрап.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако оръжие с обсег 30 км е заплаха за съседни държави, това говори много лошо за съседните държави. Явно си правят планове да нападат Сърбия.Това е оръжие за защита, съвсем очевидно. Ако не нападаш собственика, какво има да се притесняваш. Явно отбранителния съюз НАТО се притеснява.

22

Анонимен

преди 4 години

Винету май е усетил,какво очаква Територията от югоизток,където "пазещата НАТО Турция,се готви да реализира неоосманизма на Ердоган!!!А точно до носа и е Територийката с 8 виртуални самолетчета,гниеши из папките на хЪЪЪмерканците.И територийката е настроена вече в режим "пушечно месо" за Ердоган и единствения възможен чадър за въздушна защита на...София,т.е,Банкя, са точно тези сръбски ракети -няма нищо друго.Другото беше претопено по искане на Турция и наложено от САЩ !!Остава да го духаМе-е!

21

Абе

преди 4 години

Сърбе - на върбе!

20

Гробокопач

преди 4 години

Еуропско-атлантическият Бойко нарежда на агента на ДС , Каракачанов да пусне основният натовски противник и обявен враг номер 1 от Плевнелиев в тила на държава от НАТО, каквато е България;))) Бойко отсейде е сдал;))) - от една страна го е подпрел Путин, от друга го е подпрял Тръмп и цялото НАТО. Голем Кекс!

19

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да не би да сме във война със Сърбия ? Защо да не ги пропуснат ? Евроатлантиците ще си направят по едно харакири като чуят...

18

sss

преди 4 години

пуснал той... и какво ще направи? ще скочи да ги хване ли?? хаха

17

ПроСоТо

преди 4 години

не виждам нищо заплашващо ни в това решение...Комплекса е ОТБРАНИТЕЛЕН,НЕ АТАКУВАЩ!!..Така че с нищо не ни заплашва нас.Виж,ако има некаква "логика" че сърбите /каквито и да са!/ "немат право да са отбраняват",тогава ДА,решението е във вреда на България и НАТО.

16

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали точно от пишман войводата зависи нещо, въпроса по-скоро е дали е можел изобщо да ги спре иначе звучи като, че ли каракачанката е нЕкЪв фактор.

15

дреме му

преди 4 години

До хи хи хиСтранджата е *** бе,хапльо!

14

-

преди 4 години

най-противната тлъcта наденица била някога министър.къде му е торбичката от била?

13

Анонимен

преди 4 години

До 7Е какво му е достойното на Радев ???...сношното позорно грозно грачене за обесването на Апостола Левски ли ?Грачеше като птица проклетаа зайчарника му отговаряше Га,...га,...ра,...ра,..радев,...адев,...адев,...адев,... !

12

Анонимен

преди 4 години

Добре пазим Нато и Ес... Няма що. Като снабдяваме врага с оръжия. После защо нормалните хора се държат лошо с нас. Пак се държим като предатели.

11

До: До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Много са си добре:))Те биха Ви попитали същото :))

10

А вие

преди 4 години

До До ГРАД КОЗЛОДУЙ

9

Анонимен

преди 4 години

А като дигнем нашата флотилия от Ф16-ки с био двигатели най-ново поколение (двама *** махат с ръце), ШЪ СЧУПИМ тоз ТЕЛЕВИЗОР!

8

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Добре ли сте?

7

Ся кво шъ праим?

преди 4 години

Голям работа станала. Нали самолетът е превозвал отбранителни оръжейни системи, а не нападателни? За какво се косите толкова? Някой да няма мераци да напада бракята сърби? Отново ли?

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

РУМЕН РАДЕВ най достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ