104

Анонимен

преди 4 години

Всички ги е хванал Гешев !Ама ги хваща ,хваща и те ги няма !Гешев къде са тия дето ги хващаш ?

103

:)

преди 4 години

За да има смисъл от ревизия на приватизацията и въздадена справедливост , Парламента трябва да приеме, цяла една нова глава в НК , наречена "Престъпления на прехода " и съответните поправки в НПК , че за тях няма давност , като всичко това ,трябва да влезе в сила с задна дата. Хайде да видим, дали ще приемат такова нещо и тогава да се радваме , засега всичко е само един цирк за забавление на масите.

102

Анонимен

преди 4 години

до 111Е кога в Бояна си построиха футболен съюз и игрища на територията на резиденцията?Това са частни парцели и въпреки ''''ДЕМОКРАЦИЯТА"" и ""ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ УЖ Е НЕПРИКОСНОВЕНА"" си го направиха върху имотите на хората!!!!!Има ли капитализъм,частна собственост?!НЯМА!!!!Да се готвят в Горубляне да им направят от имотите парк!!!!ДЕМОКРАЦИЯ ли?!!!Какво е това?Какво е частна собственост?Къде живееш ти?Комунист само знае да лъже и да краде!75 години стигат!Но времето е техно пак!Частен соц!!

101

Анонимен

преди 4 години

Гешев Пълен смях е тоя

100

АНТИ

преди 4 години

Ревизия ще има,за лоши от сърце,но ДС ще пребъде,ще надживее ГЕРБ !

99

Анонимен

преди 4 години

Гешев иска президента, ама има желание ,но няма възможност!

98

Mayhem

преди 4 години

До BurzumТи нямаш право да коментираш каквото и да е !!!! Разбра ли ? (всичико е заради ника ти)

97

Анонимен

преди 4 години

Гешев ?Един с присъда имаш ли бре каскет ?Епа некой и кокошки да е гепил, ама да си го осъдил ?

96

Газдов Дряновицата

преди 4 години

За геноцид срещу народа няма давност.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонименсигурен съм че е така всички в коментарника правите поне по 100к и сте меринджеи

94

Burzum

преди 4 години

Браво Гешев...всичките у кауша ...

93

Анонимен

преди 4 години

Комунизма беше непростима грешка.Добре че е демокрацията да забогатеем /s. Аз правя по 100к евро годишно, ама имам очи да видя, че в България масово цари бедност. Ако останалите богати това не ги интересува, то мен ме интересува. Вместо разни индивиди да виждат всички проблеми в комунизма, да вземат себе си да погледнат първо.

92

Анонимен

преди 4 години

Защо има проблеми с приватизацията, другари. Много просто, 45г. комунистическо робство, когато беше отнета свободата и личната собственост е причината да има "проблем с приватизацията".

91

Анонимен

преди 4 години

Каскета му казаха да слага вратовръзки, че иначе ше изхвърчи от топлото местенце :))

90

Анонимен

преди 4 години

Ревизия ще има,но наказания няма да има!Народа иска да чуе,че ще има възмездие,но за съжаление това е ПИ АР!Гешев просто замести лошото ченге Цветанов е това е истината.Топката има да се тупка до откат!!!!!!А народа има да ръкоплеска и той до откат!!!!!Суперраздувка е това или шменти капели както му казва Бойко!!!!

89

Анонимен

преди 4 години

До РЕВИЗИЯ ЩЕ ИМА!Няма да простите, сигурен съм, че няма и да признаете. Комунизма беше непростима грешка.

88

Vasiliki

преди 4 години

До Странджата;Странджа,недолюбвам Нинова,защото е соросоидка ,но най-малко пък нея има за какво да я проверяват-дребна рибка. А акулите....тук един коментиращ ти го е написал ясно. Всичко е грабено законно.НЕморално,пладнешки грабеж,но законно. Ако ти си този,който пише законите,ще грабиш ли незаконно или ще си напишеш така закона,че заграбеното от теб да е законно? Включително и златните ни находища,които Костов подари са законни. Така,че приказките на Гешев вървят само пред такива като теб.

87

Mayhem

преди 4 години

Не съм запознат със законите , но от филми и сериали знам, че има давност даже за убийство. Сега да направиме едни сметки, всичко беше преди 2000 година, най-големия *** си беше Костов, мистър 10 % (ама той умря) + Софиянски, Румен Овчаров и още един Румен, май Петков беше, (последните 2ма от бсп), Нинова също е там с техноимпекс, домуса с морския флот (него може да го хване), не знам,,,има ли давност, какво правиме ? Някой адвокат да каже.

86

Костов

преди 4 години

Гешев, вече всичко е заметено. Парите са изпрани.

85

РЕВИЗИЯ ЩЕ ИМА!

преди 4 години

ЗАЩОТО НЯМА ДАВНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАЦИЯ!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ !НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРОШКА ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!НЯМА ДА ПРОСТИМ!!!