150

до 160

преди 4 години

Ако не беше ни освободила Русия,щяхме да си останем Турска Р*А*Я и сега някой мазен турчин щеше да иска да го уважиш. Не целувам краката на Русия, просто твоята злоба е безсмислена. Изказването на поляка е глу*паво. Един вид претекст за война. Съветва НАТО,че моментът е удобен ,, едва ли не да хвърлят една ракета срещу Русия. Като ги знаеш колко са познавачи по география,ракетата може да удари нас. Нека ти припомня войната със Сърбия. Тогава една ракета падна в София по погрешка.

149

Анонимен

преди 4 години

Който не е ял попарата на руските неандерталци, като Франция, не знае какъв тумор са пиянките от Азия. Нас българите успяха да ни върнат в 17-ти век само за 45 години. Руското робство е най тъмния период в българската история. Дори при турско присъствие сме имали много повече прогрес и права.

148

Анонимен

преди 4 години

РусофилЕте също са заплаха за Европа.

147

Agent provocateur

преди 4 години

В Полша, до 1939 г., са живели 3 милиона евреи. Сега живеят 3 хиляди.

146

До 158

преди 4 години

Ако я нямаше България, сега на картата щеше да е Монголия, а не Русия. Нито език, нито религия щеха да имат.Както и да е, какво общо има освобождението с темата? Като си толкова голям привърженик на Русия, *** им целувай краката там. Руската империя дет ни освободи я няма, болшевиките я убиха, заедно със семейството на царете.

145

Drang nach Osten

преди 4 години

Още от създаването на руската държава от Иван Грозни (1533-1584), западняците и техните васали, като Полша, искат да я завладеят. Да завладеят земите и богатствата, населението не ги интересува. Поводите бяха различни - бореха се срещу православието, срещу комунизма, за човешки права, срещу присъединяването на Крим, за демокрация, против влиянието на Русия, против тоталитаризма и т.н., а целта беше една и съща - Drang nach Osten! Русия я спасява това, че е силна. И така трябва да бъде!

144

Анонимен

преди 4 години

До до 145 повтарямПовтарянето на опорни точки е един от симптомите на тежкото психическо заболяване наречено русофилство.

143

антифа

преди 4 години

Полша е антисемитска и фашистка държава! Да се обединим срещу Полша!

142

до 145 повтарям

преди 4 години

Повтарям ако не беше Русия,нямаше България да я има на картата. Това си е истината. Или ти май си турчин и затова те е яд,че не си от Великата империя на султан Ердоган?

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163Искаш да кажеш "за руската имперска политика".

140

Анонимен

преди 4 години

Откачалки като полските власти и украинсикте са заплаха за Европа.

139

До 159

преди 4 години

А, какво от казаното не е вярно? Русия може да ни освободи още 1000 пъти, ако ще. Нищо не се променя от казаното му. Русия е *** и не я бива, колкото по-далеч сме от нея, по-добре.Западна Германия и ГДР са пример.

138

Анонимен

преди 4 години

До до 145 за РусияПовтарянето на опорни точки показва, че ви се е изчерпал репертоара. Русофилството е тежко психическо заболяване.

137

Анонимен

преди 4 години

До МенРашките не могат да се изнесат от Червения площад без да закъсат, щели да "изнесат" поляците. СвършИ тая. Единственото което могат рашките е да създават локални конфликти и да водят хибридна война, но и това вече не е много ефективно, защото държавите се усетиха и вземат мерки.

136

до 145 за Русия

преди 4 години

НЕ забравяй обаче,че ако не беше Русия, днес щяхме да си останем Турска Р*А*Я.

135

Анонимен

преди 4 години

Болните и болезнени амбиции на Полша са за заплахата за самата нея, а вече и за Европа.

134

честно

преди 4 години

Тия поляци са тотално изтрещял народ. Сега вземе другарят Путин след Крим да анексира и Полша. Ще се събудят на другата сутрин поляците и ще разберат ,, за подписката", ще ревнат на американците. Американците ще се кокорят къде беше тая държава Полша, а Путин ще има злорадо да се хили,че поляците са новите анексирани руснаци.

133

Русофил+

преди 4 години

"Русия представлява сериозна заплаха за западните интереси.." - да, след като западните интереси са Световно Господство и Хегемония, какво трябва да се очаква?

132

Историк

преди 4 години

СССР окупира источна Европа, под маската на "освободител" !Възстанията в Германия (1952) Унгария (1956) Чехословакия (1968) са доказателство, че това не е освобождение, а окупация.Отеглянето на руските военни части от бившия соц лагер го потвърди още веднаж.

131

Пламен

преди 4 години

Фашия е милитаризирана, фашизирана и агресивна деспотия, управлявана от корумпиран режим.Руснаците са примитивни и агресивни хора.По-далеч от такива, по-близо до цивилизацията.