94

Анонимен

преди 4 години

Човешкото тяло все едно е една машина с гаранционен срок.Една кола, ако не я поддържаш, ако вместо качествени масла и консумативи слагаш ***, дилъра няма да ти признае гаранцията и няма да ти поеме ремонта.Защо тогава един тръцуняк, който пуши, пие, не спортува, храни се с ***, данъкоплатците да плащат за неговото лечение?!Мисля и не намирам причина.Който се трови и си е плюл безотговорно на здравето - ми да се спасява бе!

93

Анонимен

преди 4 години

До 82А ти замислял ли си се, с колко се е увеличила продължителността на живота от времето на дядо му до сега, въпреки гадната бира, храна, цигари и т.н.? Много сте ми интересни, като карате другите да мислят вместо вас, а после повтаряте като папагали чужди мисли.

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93'Пушачите умират по-млади'Факт.? Алкохолиците - също. Наркоманите пък хептен, ама те и не бачкат, така че от тях полза никаква

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85а ти с какво мислиш се дотира цялата здравна система бе, именно с данъците, да не би да разчитата само на ЗОВ, цялата спешна и неотложна помощ се дотира с данъци

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88Кой кога ще умре и колко ще живее е божа работа.Но дали ще се тровиш с тия *** и ще си съсипваш здравето, а също и на околните си е изцяло твоя отговорност!

89

Анонимен

преди 4 години

до 89 Ми най- богатия е в България Божков, независимо как е станал богат. ФАКТ!

88

прав си :))

преди 4 години

До пецатаНашенеца от завист ще спре и да яде,а за пушене и чукане да не говорим!Като тоя шмиргел,дето реве че плащал за болни!Сигурно от седмица не е ял,и сега свирепства!:)

87

Анонимен

преди 4 години

До до 68как па никъде не се произвежда хмел бе, а и още нещо бира се прави от зърнени култури, най вече ечемик и царевица, хмела само е добавка, която определя вкуса

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Божков ли ти е еталона за успял богат българин?!Мъка, мъка...

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78(не съм този, когото си питал, но да си кажа....)Солидарност, колега - солидарност :-) То и аз като умра, преди да се пенсионирам, с парите от моите осигуровки ще ти плащат на теб пенсията до 100г. ама не рева, нали?

84

Спокоен

преди 4 години

Бе то сега има колосален проблем да се намерят работещи кадри, не ми се мисли как ще се оправя ако и ги подгоня заради цигарите им. Офиса ми е в апартамент. В кухнята си имат кафе машина и диспенсър. Да си пушат там колкото си щат! В края на месеца трябва да ми излизат сметките. Само това ме интересува. За протокола - непушач съм. Никога не съм пушил.

83

дедко

преди 4 години

Предлагам хората да започнат да се делят и на пиещи-непиещи, месоядни-вегетарианци, синеоки-кафяви очи и т.н. да ги разделим, на едните да дадем за сметка на другите, и... какво ще се получи?! Идиотщина. И не смятам, че пушачите работят по-малко от непушачите, никой не може да ме убеди, че непушачите не почивали :)

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83И тоя акциз да не би да отива за болниците, а?

81

Анонимен

преди 4 години

До 11По *** анекдот не можа ли да измислиш?За да имаш хотел, трябва да цениш парите, а ако цениш парите, няма да ги харчиш за да се тровиш с тях.Не ти ли звучи логично?

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78а преди да пишеш глупости, погледни какви са приходите от акцизи при тютюневите изделия, факт е че пушачите не просто плащат, а и значително надплащат лечението си в т.ч. и на такива като теб

79

до 68

преди 4 години

Замислял ли си се след като се произвежда толкова много бира,защо никъде не се отглежда хмел?В интернет случайно ми попадна книга от какво се правят днешните алкохолни напитки.Дядо ти и до 50 не би докарал ако пиеше такива!Ако знаеш английски поинтересувай се и ще останеш ужасен!

78

Анонимен

преди 4 години

до 74 Не си виждал богати хора да пушат? Васил Божков- Черепа според теб бедняк ли е, където вечно е с пура в ръка? Бедняк е- само 13 милиарда лева има.

77

Анонимен

преди 4 години

На българина му дай да не работи. Два дена кяр си е КЯР. Мита за пословичното българско "трудолюбие" е развенчан

76

пецата

преди 4 години

Завистта какво нещо е , чак спират да пушат от завист хаха

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Обясни ми защо с моите пари трябва да плащам лечението на някой, който цял живот сам се е тровил и сам се е окипазил?Той си плюл на здравето, аз да плащам, що?Няма как ти да се спънеш, а да падна аз!