55

Анонимен

преди 4 години

"...всеки втори псува..."така есега хората могат да псуватпреди ако напсуваш комунизма отиваш в Беленеако можеха 90% щяха да напсуват комунизмано мирния атом не го позволяваше...останалите 10% бяха антибългари доносници и предатели

54

ДртПрч

преди 4 години

До Стокхолмски синдромПич, преди да влезем в ЕС, тук беше пълна посткомунистическа мизерия. Започнах работа със заплата от 420 лв, която тогава беше около средната за страната. Сега средната е 4х по-висока, а моята около 10х. Само не ми напомняй за времето преди ЕС!

53

Анонимен

преди 4 години

Всички, които познавам са твърдо за ЕС. Някои от тях са над 50 годишни и казват, че в България никога не е било по-добре.

52

ДртПрч

преди 4 години

И двете, Василев. И двете.

51

Тръмп 2020

преди 4 години

муахаха...муахаха.... ще се спукам от смях!

50

Никой

преди 4 години

МЯСТОТО НА БГ Е ЕВРОСЬЮЗА. НЕКА БЛАГОДАРИМ НА ТЕЗИ МЬДРИ И ДАЛНОВИДНИ БЬЛГАРИ КОИТО СА ВЗЕЛИ ТОВА СЬДБОНОСНО РЕШЕНИЕ В ТРУДНИ ВРЕМЕНА. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЬРЦЕ.

49

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачДОБРЕ ЛИ СТЕ???

48

Горбачев

преди 4 години

поразен съм, че след съдбата на СССР, Западна Европа Създаде Съветски Съюз на Европа!

47

Гробокопач

преди 4 години

До Калеко АлекоА ти какъв Българин сибе, Простьо? И какво ми повтаряш думите като папагал? Сам не можеш ли да измислиш нещо свое оригинално? А, пейзанче? "няма нищо общо с българите". Ти знаеш ли, какво представляват Българите, а пейзанче? Аман от герберски кухи тикви, котио крадат заучени фрази и ги повтарят! Не стига, яе сте абсолютно прости селяни, хитреци на дребно, ами отгоре на тов аи си продавате тежест с чужди фрази. какво може да роди твоята галва, бе, ***? Ъ?!

46

Анонимен

преди 4 години

До Гроби Гроби иска да загроби. Не го слушайте.

45

Анонимен

преди 4 години

До българинЧе какво ти е виновен ЕС за състоянието на държавата , бе? даже ще кажа че членството ни блокира до голяма степан безогледното крадене, без всякакви задръжки. На някой това не му се харесва,рибата се лови по - добре в мътна вода.А сега ако се краде, се краде с малко повече мисъл, и все нещо остава в държавата.Не знам кой е този велик радетел за свободна от ЕС България и какви са неговите цели и попълзновения?Защото тук за друго не може да става въпрос.Само това движи тук нещата

44

Bg izmet

преди 4 години

БИЛ СЬМ СВИДЕТЕЛ КАК НЕВЯРВАЩИ КОГАТО УМРЕ ТЕХЕН БЛИЗЬК РЕВАТ КАТО МАГАРЕТА И СЕ КРЬСТАТ САМО ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАК.ПАНИКА И НЕВЕЖСТ.

43

Анонимен

преди 4 години

До 8929Ъ - ъ , няма да стане, вече имаме горчивия опит. Ако това е алтернативата за теб, много зле, защото едва ли смяташ, че България има тежест колкото ВБ , а напускането й само ще зарадва западняците, които вече донякъде съжаляват че са ни приели. Не знам кой ще загуби от подобно развитие на нещата. Помисли си пак но трезво, без излишни хейтърски емоции. Много са такива като теб които само това чакат. Надявам се да не им се отвори парашута.

42

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ЕС

41

V

преди 4 години

У Европата всеки народ си иска държавата ,а малцинствата искат ЕС щото държавата не е тяхна .В България не е така .Има и българи които са против България и за ЕС. Ако го нямаше ЕС кво щеше да стане. Дебелото лили нямаше да стане милионер без да е бачкало. Народите нямаше да строят спортни зали които не могат да се издържат и после трабва да плащат за това.Никой нямаше да им затваря АЕЦ овете и да ги обрича на енергиен глад.Със спестените пари щеше да се облекчи положението на европейските народи

40

Георги Иванов

преди 4 години

*** народ - слаба държава. Изключително видно от коментарите в тази статия. Станишката хубаво ви казваше: "аз ще решавам вместо вас защото аз по-добре от вас знам какво искате". Забравихте много бързо и купоните за храна, и корекомите, и затворените граници, и скапаните москвичи, и пошлостта в която живеехте и почнахте да храните ЕС. Без ЕС България щеше да е заприличала на сръбската дупка. Изкарайте си малко гъзовете от селския клозет и се разходете насам натам.

39

Анастаси

преди 4 години

До АнонименАлтернативата мейт е да станем парт ъф Ю ЕС ЕЙ! Да се джойнем към добрите!

38

Калеко Алеко

преди 4 години

Не го харесват и тукашните ***, но те нямат нищо общо с българите ... !!!

37

Калеко Алеко

преди 4 години

Не го харесват и тукашните ***, но те нямат нищо общо с българите ... !!!

36

ЕС

преди 4 години

Бежанци ви дадохме ! Най бедна държава сте ! Ядете престоялото ни месо вместо да го хвърлим на *** ......а и *** си ви дадохме ! Какво повече искате ? Неблагодарници !