10

Жо

преди 4 години

В ДРУГО интервю, Райна Косева пояснява, че за приземяване в есктремни условия има голямо значение какъв е моделът на самолета.Някои модели могат да се приземят при условия, при които други модели не могат. Всичко това е записано "черно на бяло" и пилотите са длъжни да се съобразяват с правилата. Никой пилот не си прави експерименти!Изисква се само висок професионализъм и Райна го е демонстрирала при приземяването по време на бурята на Хийтроу.

9

Анонимен

преди 4 години

Чудесен пример е тази жена!Има успешна кариера, но е създала и голямо семейство.За да сте щастливи, трябва да имате и двете!

8

Анонимен

преди 4 години

Още от времето на Амелия Еърхард жените летят и винаги ще летят. Така, че мисля, че няма нищо странно в това. Може само да стават все повече и след години никой няма да го приема като нещо изключително, както днес никой не се впечатлява като види жена зад волана.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Не сте прав тази има 3 деца

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5ами тя има три деца бре

5

Ром"с

преди 4 години

БравО за Райна Косева,адмирации...!

4

Анонимен

преди 4 години

Наистина е готина дамата и е голям професионалист. Няколко пъти ме е "возила" от Малпенса до София.

3

popa ot razgrad

преди 4 години

да приземиш самолет в буря е като руска рулетка...може да се получи, а може и да не се получи...

2

Почитател

преди 4 години

Браво! Трябва да се гордеем с такива професионалисти, независимо дали са мъже или жени.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво, мацка! Никога не слушайте някой като ви каже, че "не можете", "не е за жени", "толкова е трудно, че сам/а ще се откажеш още на първата седмица" и т.н. Щом имате мечта, следвайте я и се борете за нея! Тази мацка е прекрасен пример, сигурно 1000 пъти е чула, че това не е за нея, че трябва да ражда деца вместо да лети и всякакви подобни глупости, но не се е отказала. Супер! Мога само да й се възхищавам за това!