94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Пак платен ***.Стига с тая пропаганда, че заплатите в Бг били много големи! На дъното сме на ЕС.МРЗ В БГ Е 610ЛВ БРУТО!!! Това е 230? нето.Никой в провинцията не дава 800лв за чистачка. А в ЛИДЛ заплатите са 850лв бруто.Не ни изтъквайте софийските заплати!Бг НЕ Е САМО СОФИЯ.В Бг масовата заплата е МРЗ или около МРЗ.

93

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече ни обещават и се оправдават, толкова по-подозрително става! Да му мислят "верните" редови привърженици на ГЕРБ! Но, после да не кажат, че пак Орешарски е виновен!

92

Анонимен

преди 4 години

До 79 "всички търговци още от първия ден ще обърнат цените в евро?"А защо трябва да чакат влизането в еврозоната а не го направят още сега ? цените са свободни. Защо още днес не направят свинско и сиренето по 30 лв, както предвиждаш ти/?

91

Анонимен

преди 4 години

Разбирачи с нашите мижави 312 евро средна работна заплата какво правим ? Нямаме никаква икономика. Попитах ви защо Чехия, Полша и Унгария не са приели еврото те са членки на ЕС 4 години преди нас ? И трите държави са много по добре от нас икономически и финансово. ГЕРБ правят последен удар с приемането на еврото и после се отеглят от власта. След тях ще оставят фалирала обезлюдена страна.

90

Анонимен

преди 4 години

До 79 "Заплатите ще са 250?"Какви 250 Е ? Сега касиерка в ЛИДЛ, със средно образование взима 1500 лв. В 'Либхер" в Пловдив, обикновените работници, без никаква квалификация взимат 1 500 лв и няма желаещи. За 800 в, не можеш чистачка да намериш.

89

до 91 с обещанията

преди 4 години

Ако нещо струва 3лв, ще сменят само "лв" с "?" и ще стане 3?.Вие, троловете, наистина ни смятате за много наивни.Никога държавата не е гласувала закон за спекулата и няма да го направи. Винаги търговецът намира начин и оправдание да повишава цените и да краде хората.Престанете да обещавате неща, които няма да направите! Ако сте искали, досега сте щели да ги направите- нито заплати и пенсии увеличихте, нито спекулата контролирахте.

88

Питам

преди 4 години

Никой ли не забеляза,че властимащите прескочиха въпроса "Нужно ли е еврото" ? От главата за краката.От сега има неясноти. Курсът ДО приемането в чакалнята няма да се променя.А на излизане От чакалнята ??? И после ще има оправдания: Не бяхме ние,а другите (лошите).Народът си трае -обран,зарит в ***, лишен от достойно заплащане, лъган ,мамен......

87

Анонимен

преди 4 години

Има правила за влизане в еврозоната. Публични са и всички могат и сами да ги прочетат. Една от стъпките е отвързването на курса на националната валута, т.е. пазара да определи курсът. Точно това изменение в закона и направиха - да се осигури свободно плаващ курс. Горанов сега твърди, че не е така и България нямало да спазва правилата. На кого ли да вярвам...

86

Анонимен

преди 4 години

до 86Виж сега,едно нещо ако струва 3 лв и минем на двете валути търговеца ще сложи колко е в евро 1,5Евро и както има две валути,така и две цени.Дори да закръгли не е фатално за 5 стотинки на евро.Та как ще стане ли?Както в Германия навремето.Записват колко лева е цената и от другия ден в евро при фиксиран курс и записана цена няма как,собено ако се гласува закон и се криминализира тази спекула.

85

Анонимен

преди 4 години

Ми те и в Белгия ходят до Германия да си пазаруват. Хората в демократичните държави, не са крепостни селяними и могат свободно да си пазаруват от където си пожелаят.

84

Никога повече ГРОБ

преди 4 години

Този да не си мисли, че някой му верва? Излезе Стив Ханке и каза, че не сме готови за Еврото и хоп този веднага излезе да го опровергава. Случайно ли е това? Не мисля. Кога някой от ГРОБ са направили нещо положително за хората, че и сега? Щом кажат, че нещо няма да стане, то значи истината е точно на обратно. НЕ ИМ ВЯРВАМ. ТЕЗИ ОТДАВНА СА ИЗЧЕРПАЛИ КРЕДИТА МИ НА ДОВЕРИЕ, А КАТО ГЛЕДАМ И ТОЗИ НА ПРЕЗИДЕНТА. Само невероятно наивен човек би им повярвал и би си държал спестяванията в левове.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 63Споко бре, чичко Снагов, внимавай за ченето.И те ще го приемат. :)

82

До 61

преди 4 години

Много предвидим и по-малко Умен,ако ме питаш мен и...много изпълнителен.Всичко е ясно да се организира Референдум и ще се види резултата. Щом Унгария, Чехия и Полша са много по-добре от нас и си карат със собствените си валути значи трябва да си оставим лева.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Те и сега хората ходят до съседни страни да пазаруват, ама тук цените ги надуват ли надуват... Търговецът няма спиране.

80

Анонимен до 63

преди 4 години

Абе ти пак ли копи пействаш едни същи простотии. Защо Чехия, Полша и Унгария все още не са приели еврото бе глупи защо ? За какви Руски *** говориш бе ненормалник тук става въпрос за национален интерес. В Чехия и Унгария приеха закон и забраниха комунизма и в тези ли държави живеят Руски ***? Аман от платени предатели и Герберски отпадаци.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Стига с тая пропаганда, че който не искал еврото, значи е руски ***. Нямаме нищо общо с Русия. Повтаряте едно и също като папагали, толкова ли не можете да измислите нищо оригинално? Пълните форумите с Tъпи постове- "другарю", "копейки", "руски ***", "Решетников"... Да попитам- как ви плащат за тролене- в евро или левове?

78

63

преди 4 години

Много познавам! :))

77

Анонимен

преди 4 години

Постъпете като Ц Ц купувайте апартаменти.Било в лева или евро няма значение.

76

Анонимен

преди 4 години

до 79А не си прав за цените.Няма да посмеят да вдигат защото ще се ходи до съседни държави да се пазарува,а там цените няма да скочат.Може да опитат,но веднага ще се опарят.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70За какво ти е 2 год. да важат и еврото, и левът, след като всички търговци още от първия ден ще обърнат цените в евро? И ще продължат да надуват цените всеки ден, така както го правят сега. Заплатите ще са 250?, пенсиите 150?, а свинското 15?/кг, сиренето 15?/кг, токът 100? на месец за топло. Сам си сметни как ще си осигуриш насъщния и как ще си плащаш сметките! А заплатата ще ти я увеличат догодина с 10%, т.е. 25?. Цените на стоки и услуги ще растат ли растат...