44

Анонимен

преди 4 години

Няма случай в световната история демографска криза да е преборена със собственото население. Или овреме внасяш чуждо, или по-някое време то само си идва за да засели пущинака. Празно няма! Въпросът е дали ще се направи умно, и да запазиш някаква култура и порядки, или просто ще те превземат насила, като останете шепа хора.

43

Анонимен

преди 4 години

Програмата на ПП "Има такъв народ" предвижда 2500 лв месечна субсидия на всеки завърнал се лекар за 12 месеца. Ето затова ще гласувам за Слави Трифонов!

42

Анонимен

преди 4 години

Закриите БСП и младите може да се замислят, дали сте поумнели и дали да останат. Докато си искате деградацията и русофилията - няма да се върнат заминалите.

41

Анонимен

преди 4 години

При нас вече нищо не изтича.Всичко само се вкисва.

40

Анонимен

преди 4 години

Кога от Радев някой е чул думата "моля ви се" !...това е под достойнството на всеки г.з.Впрочем, май беше процедил през зъби на среща с български емигранти и какво им каза: Вие можете да си останете тук да работите, но си дайте децата да ги "учиме" в България !!!

39

Стига с тоя Бойко

преди 4 години

Ако има как да се махна от тази безнадеждна дупка ***, знаеш ли колко ще ме интересува Тиквата ли е на власт или *** или Техноимпексовицата...

38

ПорЦелан

преди 4 години

Мозъците са ясни. Как да спрем изтичането на черепи?

37

Анонимен

преди 4 години

Кога нацитата с хубаво време и с плажове като гръцките? Хихихи, германия - работилницата на Европа, гигантски концентрационен лагер, съставен от пенсионере, бежанци и ***. Удри бай Даньо с митата, искам да чуя цвилене от нацитата, музика за моите уши. И да не забравят да опростят пак дълговете на гърците.

36

Анонимен

преди 4 години

Най-големият в света Исторически парк в света до Варна дава по 2000лв награда за всеки завърнал се специалист! До момента са върнати 7 лекари, 2 инженери и 6 ай ти специалисти.

35

До Бжън

преди 4 години

Пакистанците ще ни обогатят супер културно ! Ще настане рай направо. Хахавелници либерални...

34

Анонимен

преди 4 години

Тука на почит са многодетни малолетни майки с по 5 деца инвалиди, мозъци на разБойко не му трябват.

33

Диабло

преди 4 години

Със заеми и накрая се оказва безсмислено, понеже то мозъци нямало .!.

32

Анонимен

преди 4 години

Гърция към 2050г. ще намалее с 800 хил., а България - вечната колония на бюргерланда, неуспялото проектче на псето Бисмарк, загубило всички войни, ще намалее с няколко милиона. Официално вече България е 6.8 милиона, неофициално още по-малко. Германия - безмислена окупирана страна от пенсионере и бежанци без армия, без ядрена индустрия, без нищо. Безполезен и грозен език говорен само в Лихтенщайн и в с. Уйнo. германия от 1945г. - най-хубавата германия.

31

Анонимен

преди 4 години

Тук пък дават субсидия за тройка на ром а отличниците са без пари.

30

Слънчарски

преди 4 години

Гърция е в половин ТРИЛИОН държавен външен дълг. А като ги гледам как продължават по старо му без да мислят как да го платят въпрос на време е да ги удари още по-голяма криза и вече да бъдат изхвърлени от ЕС (въпреки че те това и очакват, за да не плащат). Бих казал, че най-много до 15-20 години гърците може да са по-бедни и от нас стига да не завлекат със себе си цяла Европа, което е доста вероятно. И ние ще духаме супата най-много, ако тогава сме в еврозоната.

29

Анонимен

преди 4 години

Без имиграция, няма цивилизация. Или внасяш работна ръка, или населението ти работи по 22 часа в денонощие за да плаща пенсиите. Затова ксенофобските държави са обречени, не за друго.

28

Бжън

преди 4 години

Близкият изток, Индия и други... имат повечв мозъци от нас, дето всеки овчар да направим програмист, не можем ги стигна.И не ми ги сравнявайте с ромите че и ние не сме снежанки.

27

ТАКА ЛИ ?

преди 4 години

Да вземат пример от нас как си връщаме хората . . . . .

26

Анонимен

преди 4 години

Поредната сбъркана социална политика основана на принципът "държавата дава на избрани", вместо на принципът "държавата не взима от всички".

25

Реалист

преди 4 години

И защо да го правят ако са се установили в по - свястна държава, с много по - висока заплата.