143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142 ама си ***, да не би като въведем еврото да се закрие БНБ бе ;)

142

за ЕС

преди 4 години

ЕС става френско-германска империя...............след Брекзита...............каквото кажат франсетата и швабите...............това ще става...................Макарона и баба Меркел ще командват ЕС.......................ужасссссссссссс!!!

141

???

преди 4 години

Защо Англия не иска евро и излиза от ЕС?Защо Швейцария не е в ЕС и си има франк, а не се натиска да минава на евро???Защо още толкова много държави не искат евро, а си имат тяхни валути??Само бай *** е много умен и иска евро..............прав е американеца..............по-добре да си държим лева...............собствена валута значи някакъв суверенитет, макар и само ограничен!!

140

141

преди 4 години

А по някаква причина по-куха манерка от твоята има ли?

139

Анонимен

преди 4 години

Нашите бандити в правителството просто искат да отидат до БНБ и да вземат оттам валутният резерв в евро, който е няколко милиарда. Искат свежа пара за харчене, а няма как да я докопат, докато съществува борда.

138

Анонимен

преди 4 години

По добре евро, защото ако по някаква незнайна причина комунистите дойдат на власт, лева почва да пада със скороста на лавина в Рила. И се почва едно печатане , и се отпукат едни кредити на кухи фирми. Питайте Василев. А така поне малко ще се съхраним. Не че комунистите ще дойдат на власт. То и спонсорите им избяггаха по Дубай и ЮАР.

137

Благодаря

преди 4 години

Господине, представете си какви неграмотници и как ни управляват. Помощ.

136

Анонимен

преди 4 години

Да примем еврото та България да се превърне в още по-васална колония на бюргерите и всичко да поскъпне тройно за да бъде доволна германия. Неуспялото проектче от 70-те години на 19 век загубило всички войни, сравнено със земята, окупирано, без армия, без ядрена индустрия, нация от пенсионери и бежанци, грозен и безполезен език. За какво подяволите бих искал страната ми да бъде колония на нацистите. Карл V го е казал: на "немски говоря само с конете си".. германия не ми е никаква, безполезна ...

135

Анонимен

преди 4 години

Не искаме глобалистката валута евро...............искаме си БГ-лев.................но герберите нямат много акъл в тиквите и зорлем ще ни вкарата на евро................тогава ви е бедна фантазията колко по-бедни ще станем!!Добър вечер, селяни прости!!!

134

ГЕРБ forever

преди 4 години

Сега сме много добре.Никога не сме живяли толкова хубаво,колкото сега.Всеки ден народонаселението си ляга с пълен корем,благославяйки късмета си за спокойствието и сигурноста под вещото ръководство на г-н Борисов и партия ГЕРБ

133

Анонимен

преди 4 години

Пак прекалено многото разписани процедури и бумащина пречат. Лева е вързан за еврото, би трябвало да е дори по-лесно. Но когато насреща имаш свръх бумагизирани еврочиновници и свръхкорумпирани български местни чиновници ситуацията е патова.

132

Анонимен

преди 4 години

Спокойно бе , великият икономист Муравей Радев се изцепи, че лева ще поскъпне , ако падне борда ... хахаххахахахахахахаСъщото мнение има и Николай Василев - тия хора не знам на каква дрога са ...

131

М, да ...

преди 4 години

Стив Ханке що се хаби? БГ политиканти свършиха парата, а са гладни! Свикнали са народа да плаща!

130

Thank you Steve

преди 4 години

Ако Стив Ханке направи партия ще бие герП без проблем.Българите май забравиха как беше преди Костов .10000 една баничка.

129

afterbrexit

преди 4 години

АЗ това долното не го разбирам? Java, Jamaica, въобще...Down the way where the nights are gayAnd the sun shines daily on the mountain topI took a trip on a sailing shipAnd when I reached JamaicaI made a stop

128

Q

преди 4 години

Тезисите на либералите които управляват България и света имат едни и същи тезиси -комунистите са виновни,разсипахте държавата -вие комунистите..а че няма комунисти и Сорес и неговите либерални идеи с този артист Стив Ханке ,че разпиляха българите по-света ,щото у нас има разруха ...то бива лъжи господа-американофили ,ама вие се оляхте ...то можеше първите 5-10 години да рИвете ,че комунистите са виновни...ама вие управлявата България 31 години и тази изтръкана плоча -не минава вече за съжаление!

127

Анонимен

преди 4 години

От сегашната ситуация ползи, както вече го казаха... имат само банките. Дебели лихви, комисионни и такси! Ние отдавна сме приели еврото, когато влезе борда в действие и сме с фиксиран курс. Той си свърши работата, и вече ни пречи значително, а Ханке какво казва е все тая. Както вече писаха, бившите соц републики, които също бяха с бордове, отдавна са приели еврото и вървят напред

126

quiz

преди 4 години

Хаха, днес бг да пуснат анкета в коя африканска страна са се отказали от валутата си, докато ги управляват диктатори

125

Анонимен

преди 4 години

По-добре да приемем която и да е валута, има ли значение?Може и с randomizer, но все пак по-добре да изберем там където изобщо не можем да имаме финансово и икономическо влияние, или ако имало такова да го прИ*б*мто дори в Африка не се отказват от валутите си като нямат управленски ресурс, защото ще ги управляват финансово други.Мечтите от бг да има влияние върху финансови политики в ЕС след брекзита по време на ББ и Дянков в UK НЯМА да стане.

124

Анонимен

преди 4 години

До Timiе го и тоя специалист, какъв плаващ курс те гони тебе бе сбръчко