202

Познат Почерк

преди 4 години

По чия инициатива НАТОвският генерал Цанко Стойков беше " употребен " за да бъде "изработен " Президентът на България ген. Румен Радев

201

й

преди 4 години

Кой тоя с ***,отската физиономия на снимката?

200

Анонимен

преди 4 години

prokurorite v rbg 6 godini zasto si malchaha za vassileva deportacia? kupeni ot vassilev li sa bili?

199

Баба Пена

преди 4 години

Съвсем се обърках,ние българите граждани на кое сме:Република България, или сме станали щат на САЩ,имаме ли си държава,нямаме ли,Радев ли ни е президент,Тръмп ли,тоз министър на снимката Помпео ли му е шефа,съдът не трябваше ли по презумпция да е независим?

198

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли с новите реалности?

197

амиии

преди 4 години

До Анонимен 191 Ако Миталов е извършил нарушение на закона , като е пуснал Малинов до Русия , защо САЩ не са предали данните към прокуратурата . И тя щеше да се произнесе , има ли простъпка или не . Защо САЩ се явяват като прокурор и съдия едновременно ?Кой им дава право ? Последно бяхме суверенна държава / малко е спорно това през последните години , ама все още се водим такава/

196

Край

преди 4 години

Гнома си тури наколенките. Хем големи.

195

Анонимен

преди 4 години

Смешника от снимката трябва да се освидетелствува.Има сериозни ментални и психични проблеми.Боко Тиквата го е сложил за да не се вижда колко е жалък самия той.

194

Джаст гоу ОN

преди 4 години

нека го уволнят и ще им гледаме сеира. тоя хъш както им знае спатийте, като отвори една юридическа практика, ще им разкатае фасоните с убийственни оправдателни дела.Ще гледаме втората серия на филмът Дъ Блак Щемпел - 2Предполагам че ще подхване защитите на ЦВасилев, ВБожков, Маргини, Дамбовеца и тн.

193

пак да попитам

преди 4 години

До Сата НАТО 193 Как Миталов се е подиграл публично с българската държава ?

192

хммм

преди 4 години

До Анонимен 199Защо трябва да ми слагаш черен печат ?Какво съм направил ?Нима в твоя мироглед, за мнение различно от твоето , веднага следват рестрикции ?А по темата , къде са доказателствата за извършено престъпление от съдията ?

191

ГНЕВЕН

преди 4 години

А съдиите които оправдаха Цвъко Апартаментаджията след две осъдителни присъди ,кога?А тази димитровградска мижитурка кой го сложи за министър?По-жалък и невеж е дори от Цеца Рабфакаджийката.

190

Абе

преди 4 години

Тоя съдия или някой от семейството му ходили ли са изобщо някога в САЩ?Много ми е интересно,защото като нямаш намерение да ходиш някъде,какво ти пука за списъка им?

189

Анонимен

преди 4 години

До да попитамDo 189 Izviniavai za kakav cheren spisak pishesh S tozi cheren pechat USA kazvat - tozi ne go iskame v nashata strana Kak taka na vsichki komuneta mnogo vi se prihodi v USA Ako zavisi ot mene na vsichki takiva kato tebe bih slojil cheren pechat ne samo za USA no i za Europe

188

Анонимен

преди 4 години

А защо след докладите на Джеймс Пардю, Джон Байърли и Нанси Макълдауни, където ББ е описан като престъпен бос облечен във власт, тиквата още не е с черен печат?

187

Йово

преди 4 години

До АнонименАми като искат да му бият черният както на много други българи а не да го разнасят по всички техни васални медии в България. Не съм чул за всеки българин с черня печат да говорят а само за този! Явно е бръкнал в краварският * и на такива които лижат задните части на краварниците като ... ти си знаеш!

186

Сата НАТО

преди 4 години

Някаква чужда държава твърди, че наш магистрат е корумпиран, само защото е пуснал до Русия един човек.----Ха по-полека, доригой!Не валяй дурака...

185

Сата НАТО

преди 4 години

До да попитамЗащо , какво е направил съдията ,че да бъде вкарван в " черен списък " и семейството му също ?-----Ти тьп ли си или да? :)))Да кажем, че се е подиграл публично с държавата на Българския народ.Този не да го уволнят, а заслужава да го обесят на първото дърво.

184

Анонимен

преди 4 години

Hubav usa plesnik po glavata na rbg rumen radev... :-)))...toi zatui li se nakloni silno naliavo?! :-))))

183

Анонимен

преди 4 години

До 189Защо , какво е направил съдията ,че да бъде вкарван в " черен списък " и семейството му също ?Нищо с което да спре следствен да напуска страната! Иде ред на още такива тошковски съдии! Седи гледай "мача"! :)))))))))))))