23

Анонимен

преди 4 години

Няма да ядем защото така е угодно на капитализма ! Живеем в свят на зверове които са милионери и милиярдери и са стиснати ,че кърфица не може да ги пробие ! Те сънуват само растежи във финансов план ,те са се побъркали на тема да са свърх богати ! Да ама само не могат да си купят допълнителни години живот !

22

Анонимен

преди 4 години

до ОчуденОчертава ви се много тежък месец Герберски платени мишки, няма да се спи. Хранителните стоки в България са с много ниско качество но с много високи цени разминаващи тези в UK и Германия. Заплатите обаче са Африкански и то от третия свят. Няма вода, няма въздух скоро ще ви оставят и без храна. Не знам как живеете в тази територия, ама вие си знаете .

21

Анонимен

преди 4 години

В България след 1989 година мафията на демократите си има държава и спасение няма. Не можем да махнем мафията, която от 30 години се подкрепя от САЩ, заради техни си интереси.

20

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

всичките сте Клинично Затлъстели, време е да минете на дието като тази в Аушсвиц, ИзТреПерКел ще Ви научи!

19

Стив Ханке

преди 4 години

"допуска тайно споразумение с нови условия пред България за еврозоната"

18

Бау

преди 4 години

До 13Баба ти е живяла в друго време. Сериозно ли си мислиш, че политиците ще ни оправят? Ние трябва да се оправим... Както е по целият свят. Младите учат и работят здраво. Икономиката се подобрява. Има пари за високи пенсии. Тук чакат политиците да намерят пари от въздуха и да ги раздадат...

17

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

р0бе, ще ви вземем и последната стотинка, все пак сме Комунисти начело с ИзТреПерКел - заклет Комунист още от времето на Източна Германия!

16

До поздрави от uk

преди 4 години

Я кажи какво работиш ? С колко човека делите жилище и wc,по колко време отделяш за разходки,пътувания,ресторанти.Имаш ли автомобил,трета категория човек ли си там,подиграват ли ти се,че си българин.А имаш ли права в склада ? Кой четвъртък беше лятото ? М ?Я бегай с това UK !!! Мишокя,изкарал някои паунд горница за сметка на брутално социално-битово унижение и тръгнал да парадира !П()р,юкейски,човек е щастлив не само с парите !

15

Обективен

преди 4 години

Самата ИСТИНА! Лошото е, че има много пр0сти Тикви които не виждат по-далеч от носа си и гласуват за инфантилния Пажарникар!

14

Очуден

преди 4 години

Че що нямат пари?Да вземат да работят тогава. Ще имат пари!

13

Некой друг

преди 4 години

До поздрави от UKГа стана маймун, га ти почервене заднико?

12

Анонимен

преди 4 години

До БауТуй *** го разправяй на баба ми, че когато е трябвало да учи, е трябвало да запише IT и сега на 90 да взима голяма пенсия.

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя Ха-ха-ха е 100%ов червен хрантутник цел живот ,сега си е изпелил зъбите от яд и злоба,че му е свършила хранилката и никои не му дава ,и налазва всяка статия ,за да плюе по държавата.Чичка,слез и изчисти входа си от снега бе,прояви малко гражданска съвест вмедто да мрънкаш и недоволстваш.Вчера плюеше под статията за пътната обстановка,днес те няма под статията,че всичко е нормализирано.Едно браво кажи бе,няма да ти се сърдят колегите ти !

10

Некой друг

преди 4 години

Баси *** заглавие, демек не е скъпо,проблема си е ваш, че немате кинти...

9

Дядо ви Тошо

преди 4 години

Доматите били вкусни...а помните ли социалистическите домати зеленчуци и плодове. Хехе в Западна Европа се редеха на опашки за тях някога

8

Джендър

преди 4 години

"Я кажи кога ти е бил пълен хладилника пък на тебе бе ?При Виденов,Луканов,НДСВ,Станишев ?"==========================Преди нямаше банани, но сега спокойно може да обелиш Пожарникарския банан и да се насладиш на протеините!

7

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

6

Бау

преди 4 години

А когато трябваше да учите пиехте ракия и гонехте жените, нали? После тиквата та тиквата ....

5

До патриот

преди 4 години

Празен ти е хладилника,защото и главата ти е празна !С тази кухина и в Швейцария ще си беден !

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Европейски цени, африкански заплати.Гарантирано от ГРОБ !