18

Анонимен

преди 4 години

Така наречена "колекция на Божков" е всъщност изключително държавна собственост. Никой няма право да държи по къщите си археологически артефакти от българсата история.Такива като Божков само заради този факт трябва да лежат доживотно в затвора!

17

Анонимен

преди 4 години

Антиките са от българската земя, принадлежат на държавата.

16

минувач

преди 4 години

А защо ги изнасят? Черепа дори не е обвиняем още, камо ли да е осъден! Можеха просто да запечатат помещенията и си ги описват колкото искат - много по бързо, евтино и лесно!Ама явно това не е целта.

15

Дежа вю

преди 4 години

После ще излезе невинен и България ще му плаща неустойки. Стандартният сценарий.

14

ГешеФТ да каже

преди 4 години

какъв е документа, с който са обосновалиизземването. да не би това да са вещественидоказателства. кажи бе гешев.какъв е документа, с който изземвате.

13

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще свърши с осъдителна присъда срещу Цаца...пардон Гешефтурата. След дълго разтакаване в съда ще падне всичко, защото не само прокурорите ами и адвокатитите на държавата ни са некадърни. После ВБ ще осъди държавните шоу мъже в Страсбург, както помним подобни случаи, и ние (данъкоплатците) вкупом ще покрием масрафа.

12

Господ не е българин

преди 4 години

Господ мрази българия. Господ е от израел. Откажете се от Господ и ще има България. Трябва нов господ за тая земя!

11

Анонимен

преди 4 години

Вчера ЦИВИЛЕН орган незаконно подслушвал действащ военен генерал и Президент, днес изземват колекцията на Черепа БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, т.е. крадат. Низ от беззакония в Страната на окончателно победилата червена Мафия, маскираща се като синя, но не по-малко крадлива от това.Относно подслушването, щом не е СРС, значи е абсолютно нелегално и незаконно подслушване или от "органите" или от частни подслушватели. И в единия и в другия случай това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и следва да се търси наказателна отговорност от виновните длъжностни лица, използващи записите за рекет и сплашване.

10

Запознат

преди 4 години

Да бе нямали да ги изнасят... Тези за големи rлynaци ни взимат. Ще ги изнисът и ще ги продадат на битака в Възраждане. Като им пуснат едно намаление и оп всичките топтан..

9

Анонимен

преди 4 години

Експертите от ОПГ ГРОБ - Компиро, Язовиро и Бай Х.

8

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно целият цирк да е заради тази колекция. В нея има доказателства, че историята на света не е точно такава, каквато я описват в учебниците.

7

Анонимен

преди 4 години

И най-ценните оригинали ще поемат на вечен път към личната колекция на Бойко Борисов

6

Анонимен

преди 4 години

След време ще се окаже, че най-ценните са реплики, т.е. оригиналите са подменени с реплики.

5

Каква невероятна

преди 4 години

Футболна драма дами и господа. Невероятна футболна драма - единият 60 годишен проект на ЦРУ се е превърнал в Цар Плъх, другият покровителстван проект от ЦРУ манипулира монополно българите да играят хазард за 2 милиарда проекта и не плати данъците за тях. В същото време събират капачки за ковиьози за детските отделения. А с два милиарда можехте да построите 10 невероятни нови болнициииии!! Пуканки още пуканки драмата тепърва, дори и колекционерските му способности не го правят по малко предател!

4

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че Гешев действа по заповед на Борисов.Разпоредено му е да открадне колекцията на Божков и да я складира в мазето в Банкя.Изпечените крадци на художествени произведения Вежди Рашидов и Боил Банов също се съдействат.

3

Анонимен

преди 4 години

Колекцията на Божков е регистрирана в ЮНЕСКО !От ЮНЕСКО са казали да не пипат колекцията !Ако я пипнат ГЕРБ ще станат като терористите от ИДИЛ, които разрушиха паметниците в Сирия !От ГЕРБ седят и си чешат тиквите какво да правят !

2

Анонимен

преди 4 години

Интересно Нове холдинг няма ли други активи? Да конфискуват багерите и камионите на строителните фирми, или те не са бързоликвидни ?!

1

Анонимен

преди 4 години

Няма и да ги изземат, циркове само. Ще отпътуват за дубай по скоро отколкото да ги конфискуват