375

Гешев Изветря

преди 4 години

Гледам и не вярвам на Ушите си! В крайна сметка мизпълни назначението си със сурвачката, скоро и в неговия гръб ...за здраве!

374

Анонимен

преди 4 години

Тоя да не е унуче на фашиста Н.Гешов

373

Анонимен

преди 4 години

Това са поръчкови схеми за отклоняване на вниманието от налжащите въпроси като водна криза кой усвои парите и т.н -всички ги знаем а дали тези които издирват Божков сега и се правят на праведни не са му снесли информацията че той е поредния -и защо идвендъж сега при положение че той си е работил така през всичките ни правителства -изведнъж се осъзнаха че някой ги точи айде бе

372

Нищо ново

преди 4 години

Според Валери Симеонов всеки месец финансовото министерство е заверчвало отчета за приходи и платени данъци на Васил Божков и фирмите му. Според В. Симеонов комисията похазарта е била "купена". А финансовото министерство?Не се съмнявам, че Божков е използвал някаква схема за укриване на приходи. Но са му били създадени условия за да го прави. А сега само той е виновен.

371

срс

преди 4 години

Абе Странджата да не е Гешев под прикритие. Като интелект са 1:1

370

msk

преди 4 години

А, отворкото-шегобиец ще има ли смелостта да погне Дебелянчо?

369

Иван

преди 4 години

а на гешев психиатър?

368

Анонимен

преди 4 години

лошото е на теб да не ти осигурят вазелин,ако излезе,че лъжеш за неплатените данъци

367

Анонимен

преди 4 години

"Българските граждани искат справедливост и ние я даваме......ГЕШКАТА И ЦАЦАТА ЩЕ СА В ОБЩА КИЛИЯ КОГАТО СЕ НАМЕСИ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА .... ТИКВАТА ЩЕ Е В СЪСЕДНАТА....

366

Анонимен

преди 4 години

НЕ ХАРЕСВАМ ЧЕРЕПА И ТАКИВА КАТО НЕГО ,НО В МОМЕНТА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРОКУРОРИ ЛЪЖАТ НАЙ-НАГЛО ЧЕ НЕ БИЛИ ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИТЕ . НАПРОТИВ ,ПЛАТЕНО Е ВСИЧКО КАКТО Е РАЗПИСАНО В ЗАКОНА,АКО ИМА НЯКОЙ ВИНОВЕН,ЧЕ ЗАКОНА Е КАЛПАВ ТО ТОВА Е МИНИСТЪР ГОРАНОВ-ГОСПОДИНА С ПРОЦЕНТИТЕ ОТ ФИРМИТЕ ЗА КАСОВИ АПАРАТИ И ЗА СОФТУЕР

365

ognyanz

преди 4 години

Вижте му само каскета и физиономията. Бойко поне махна шлифера и се научи да носи вратовръзка. А тоя е съвсем непоръбен. По едно си приличат - и двамата се опитват да хвърлят ефектни реплики в публичното пространство. А това върви до време.

364

Анонимен

преди 4 години

Имаше един заместник градски прокурор навремето.... и той така се извижяваше като каубой, тръгна да слага белезници на един бивш министър на отбраната, нарече го "абсолютен престъпник", задържа го с лице към земата пред камерите.После обаче съдът оправда министъра, прокурора го наказаха, а оправданият си заведе едно хубаво дело срещу прокуратурата и я осъди на една колосална сума за уронване на престижа му, която я плати народа.Пече се същият цирк, голямо опърдяване ще има на кочана.

363

М, да ...

преди 4 години

До 385Мен по ме притеснява, че е послушко на гербавите "корифеи" в която и да е област ги видяхме вече! Цацата си придаваше вид, че знае и разбира / умело се измъкваше в личен план, но работа не вършеше/! Е?

362

Биволь

преди 4 години

Що не гледа себе си,а се занимана с жената на президента,която е назначена на работа преди да се оженят.Той затова ли не се жени за Детелина Х.а живее на семейни начала,за да не го намесят в покупката на апартамент 83 кв.от съдружник на Ваклин за скромната сума от 40000лв.

361

:))

преди 4 години

До ХХХЕх глезотии! Ще променяте от вън навътре някой който не на 20т год. ли? Това е Гешев /без да го защитавам/! Облича се така както се чувства! Вътрешно като се промени ще се облича различно! Гешев представлава институцията, а тя е такава в момента каквато е!

360

ХХХ

преди 4 години

Струва ми се, че външният вид на главния прокурор не трябва да е НЕИЗБРЪСНАТ, С ИЗСУЛЕНА СМАЧКАНА РИЗА И КАСКЕТ НА ГЛАВАТА. Все пак си мислим, че сме "европейци"!!!

359

Анонимен

преди 4 години

не ме интересува от коя партия е олигарха въпросът е да си плаща данъците и да спазва законите нека това е сигналз а другите ...утре се сменя властта ..ще погнат други !

358

:))

преди 4 години

До ПроСоТоА смеят ли да не гласуват оново дето им наредят? Всеки от Нс гледа кво става с Божков и се надява да не го стигне съдбата новобогаташа!

357

Анонимен

преди 4 години

Психолог...........................хаха................осигурете му килия с едно малко прозорче и вода.............стига му!!

356

ПроСоТо

преди 4 години

зад тая димна завеса с Божков,дупетатите пробутаха в НС СЕТА!..А вие грачете колко бил "окрал" въпросния.Така само след няколко седмици ще пробутат и Станбулската Конфекция.-Ще ви забаламосат с некой друг "престъпник-богаташ" и вие,водени от злобата и завистта си,ще се оставите да ви турат на тигана..Честно,вече съм отчаян..Такова овчедушно население сме,че просто е срамно.Водят ви за носовете като малки деца..заслужаваме си мутротерора..