13

Анонимен

преди 4 години

Мариана Карагьозова ми е преподавала в СУ "Св. Климент Охридски" по конституционно право. По-зла жена от тая едва ли има. Основно тройки пише, четворката е шестица при нея. И е против Близнашки, а той е народен човек, пише само високи оценки.

12

Селтак

преди 4 години

Няма да бутате Радев ей,нeкaдъpници такива!

11

Анонимен

преди 4 години

Всъщност Гешев не задава никакъв конкретен въпрос или казус към Конституционния съд. Той просто казва, че не му е ясна коституцията. Сякаш някой трябва да се заеме да образова Гешев за всичко, което му е неясно.

10

Анонимен

преди 4 години

Господин Гешев, много добре си вършите работата,но кога ще подведете под наказателна отговорност господин Васил Божков, Цветан Цветанов , бившият кмет на Русе от Герб Пламен Стоилов за тях нали няма чадър. Че, виж ти нали Президентът не е от Герб и дали може да му се търси наказателна отговорност.

9

Ха ха!!!

преди 4 години

Все едно че вече са вкарали всички бандити и корумпета в затвора и като нямат повече работа - се захванаха с Президента!Де да беше така...

8

Анонимен

преди 4 години

Гешев почна да доказва, че е една политическа фигура и няма ама никакво намерение да лови бандитите. Може би, защото ги представлява там.

7

истина е

преди 4 години

Гешев е машата на МАФИОТА , но вече виждам началото на края МУ !!

6

Анонимен

преди 4 години

Фатмегюл в панделата, как добре звучи

5

Анонимен

преди 4 години

ГешеФТ продължава да изпълнява политическите поръчки на ГЕРБ.Самовлюбеният Еднокнижник не може да преглтне, че Президентът бе избран с 2/3 от гласовете на народа, при това пряко, а той самият отново се мъчи да се прави на Премиер след поредната фалшификация на Изборите и с подкрепа под 8%

4

Анонимен

преди 4 години

До Радев ли опряха тия. Щото от време на време излиза и плюе по Боце?Кризата с водата, ***, лекарствата, хазартните данъци и т.н. не са свързани с неговото президентстване. Или сега ще хвърляме димна завеса, щото чадърите масово падат....

3

Анонимен

преди 4 години

Много бързо действа КС, но като се има предвид от коя квота е докладчика, всичко става ясно.

2

отвратен

преди 4 години

Явно е ,че тиквата рови картофите ,и съм сигурен ,че народа ще се вдигне и помете герберистката *** !

1

info205

преди 4 години

Дали има някаква връзка с изгонването на двамата руски дипломати за шпионаж и проверяването на президента за държавна измяна!?