38

Анонимен

преди 4 години

А бе спецслужбите, ако наистина решат да очистят някой, така ще го направят, че никой нищо няма да разбере какво, как и кога се е случило... Дръжки ще мажат на къщи и коли, моля ви се. Пълни глупости!

37

Мислете

преди 4 години

Вия как си представяте че ако която и да е специална служба иска да премахне някой,ще пропусне уж два пъти,и нейните агенти ще се разхождат така открито?!?!?Това си е чиста постановка,зада се обвинява Русия.

36

Анонимен

преди 4 години

45Лъжата.......османе........на турски ще ти бъде по лесно.

35

Петров

преди 4 години

Бедна, жалка, изостанала, беззащитна, обезлюдена и опростачена България докарана до просешка тояга от американците има едно итешение - има айфони пет на изплащане и се борис "руската заплаха".

34

Анонимен

преди 4 години

На този мястото му е в затвоа а не на мониторите. Нагъл комунист.

33

Истината

преди 4 години

Докато ни отвличат вниманието с глупости и лъжи, политиците разграбват и съсипват държавата.

32

somebody

преди 4 години

До Анонимен 21Колониалната Русия съществува и в момента. Разликата от другите колониални държави като Великобритания, Франция, Холандия или Белгия е, че при Русия метрополията не е териториално откъсната от колониите. Над 40 коренно различни от руснаците етноса живеят в Русия повечето в азиатската част. Есдплоатация та и робовладелството са с други имена.Сега е наред разпадането и на последната действаща колониална система (подобно на Африка през 60-те на ХХ век).

31

Ясно е

преди 4 години

А този разследващ сайт от кой се финансира,и каза така имат уж повече информация от службите?

30

Цирк

преди 4 години

Хора не ви ли омръзна да ви правят на луди с разни провокации и лъжи!?

29

Анонимен

преди 4 години

Руснаците се разхождат из България и мажат с Новичок, предизвиквайки смърт и тежки отравяния. ДАНС, МАНС и тн лапат мухите и чакат британските служби да ги събудят. Неофашисткия режим на Путин изпуска зловонни отровни бойни газове. Ние пък им подаряваме милиарди ДАНЪК ПРОСИЯ

28

Fake

преди 4 години

" ... опитът за отваряне на Сергей и Юлия Скрипал"А Гебрев как са го отворили с руколата, опишете по-подробно.

27

Нови указания от Пут

преди 4 години

Новичокът не работи! Да се смени със старичок!

26

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно скалъпени лъжи.Западните медии се чувстват като господари и тиражират безобразия за Русия, за да прикрият нааканите си ***. Наскоро излязоха разкрития за Ройтерс, как е получавала пари за да пропагандира западния свят и да демонизира социализма и Русия.Това което англичаните правят в момента е същото.

25

Петков

преди 4 години

Е нали финландската лаборатория кааза, че не е новичок.

24

Анонимен

преди 4 години

И кой вярва на тези лъжи? Освен те не виждам кой друг ще им се хване на плоските лъжи.На нас тези измислици не минават. Никой не вярва на западните медии в България за новини свързани с Русия, защото са стопроцентови лъжи.

23

Анонимен

преди 4 години

е атаката е добре планиранас претопляне на стари манджи и нови извислицицелта е газовата тръба през българия- итоя път ще е сигурно че няма да я имаот кравашингтон го казаха още когато се откри турски потокмогат идо война да ни докарат - нали слугите им са способни на всичкоа и страната е затъпкана с *** и липса на вода а където има е изпоотровенаголеми придобевки за новата помий.на яма на европачестот на печелившите- едни с тлъсти дметки други с отровена природа

22

Анонимен

преди 4 години

Много е готино да прочетеш как след един неуспешен опит за отравяне в България следва още един точно толкова неуспешен опит, само че в UK.Мъко мъко....

21

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно е да обвинят Русия.Те и какво друго могат да правят освен да обвиняват Русия във всички грехове и престъпления...А те не са водили колониална политика, не са крадили от колониите, не са търгували с роби, не са били пирати...

20

Е ТЕ ТОВА Е ФАЛШИВА

преди 4 години

Нали питахте за фалшиви новини....е ТЕ ТОВА СИ Е ЧИСТА ФАШЛИВА НОВИНА!!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

До СпецаТова е игра за България.Няма как да си с всички това в този свят го няма.Историята ни е научила на много никога против Русия но и никога повече руска колония.Живял съм учил съм и съм работил в Русия ще ти спестя наблюденията си но те няма да ти харесат.Само не им се кланете на Руснаците те не са нищо повече от нас.