385

До Вазов

преди 4 години

А къде е твоята родина предателю...

384

Щерю

преди 4 години

- Не може да бъде!

383

A3

преди 4 години

KGB...

382

Анонимен

преди 4 години

Върнете Украйна на Русия,за да спре братоубийствената война и грабежът на Украйна,смърт на фашизма,свобода за народа!

381

въпрос

преди 4 години

Аз обичам рускините, но за какво са ми руснаци?

380

азбуката

преди 4 години

Гръцките са възприети от Финикийците поради което азбуката им се нарича Phonetic на името на Phonetics сиреч Финикийците

379

Анонимен

преди 4 години

Не искаме да се гонят руснаци от България!Защо да ги гоним?От какъв зор?Даже ако може да заселим тук руснаци изобщо няма да е зле,защото имаме нужда от такова население!

378

Анонимен

преди 4 години

"За буквите&quo - да се чете - "За буквите",9 век(написано през 9 век)

377

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 години

КАКВА ЛИ ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ КРАВАРИТЕ АКО ЛИНЧУВАМЕ ТЯХНИТЕ ШПИОНИ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПАСИ?

376

"За буквите&quo

преди 4 години

"А славянските книги сам св. Константин, наречен Кирил, ги преведе и буквите създаде за малко години: онези мнозина, 7 души, и за много години създадоха техните букви, а 70 превода. Затова славянските букви са по-свети и по за почит, защото свят мъж ги е създал, а гръцките елини езичници."

375

11

преди 4 години

Посланиците на страните от НАТО следва незабавно да бъдат отзовани от своите правителства , тъй като техните сътрудници по сигурността неси вършат работата за която са назначени ! Не са събрали досега нито една информация ,която съставлява наша държавна тайна !? А руснаците просто се излагат - че нашата енергетика е строена по техни проекти и от техни специалисти ! А за изборите всичко е качено на сайта на ЦИК ! Наистина провокация - следкато всичко знаете , защо симулирате шпионаж ? Ееееее..!

374

хмммм

преди 4 години

До Анонимен 414 Е като колония на САЩ , като гледам по колко ни продават собствения ни ток , техния газ може да върви по 10 евро бутилката Ама важното е те да са добре , ние можем и по-скромно

373

"За буквите&quo

преди 4 години

"Но преди това елините нямаха букви на своя език, а пишеха своята реч с финикийски букви. И така беше много години. После, като дойде Паламид,започна от алфа и вита и състави на елините само 16 букви. Към тях Кадъм Милиски прибави още 3 букви. С тези 19 букви пишеха дълго време.После Симонид изнамери и прибави две букви, а писателят Епихарий изнамери 3 букви. И събраха се 24. След много години Дионисий Граматик изнамери 6 двугласни, после друг 5 и друг 3 за числата. И така мнозина з

372

буааххахахахах

преди 4 години

До Анонимен 397Ферхунде , какво да гледам Путин . този му е двойник -- не знам кой по ред , и има 200 млрд . долара , може и 400 млрд .да са Отгоре на всичко е и тракиец - славянин

371

мъж

преди 4 години

До АнонименВинаги с Русия и никога с джендърска европа дето вече няма отделни тоалетни за мъже и жени.

370

Анонимен

преди 4 години

Ние русофилите искаме да сме губерния на руския Гулаг, за да ни дава безплатно газ !

369

Анонимен

преди 4 години

Какви глупости пишите? Че всички в което и да е посолсво шпионират в полза на държавата си. Та те затава са там. Стига сте насаждали омраза към руснаците. В следващите 2000-3000 хиляди години няма как да ви се получи. Да любим краварите дето затриха дядо ми в София в бомбадировките и да мразим русите.

368

въъъъъъйййй

преди 4 години

До Анонименуж нямало руски туристи , пък чакали по спирките :))))уж нямало , пък не искали да си купят сладолед :))))Ама Ферхунде съвсем се обърка - нали имотите по цялото ни Черноморие са изкупени от руснаци и скоро ще искат автономия :)))Ферхунде, те и алкохолизираните англичани само водка купуват , ама кака ти Ангелкова брои нощувките .

367

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе еййййй,какво сме откраднали от гърците,като гърците нямат собствена азбука,бееее?!Виж съчинението на Черноризец Храбър "За буквите" ,писано през 9 век,там пише откъде са им буквите https://chitanka.info/text/16262-za-bukviteИмат ли гърците буквите Б,Ж,Ъ,ь,Ч,носовки и други подибни?Нямат!

366

Анонимен

преди 4 години

Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !