217

ХАХАХА

преди 4 години

Къде е документирано , че Д-р Менгеле е извършил тези неща с деца , никъде . Чак години след войната започва да се хвърля вина в/у него в стил "една жена каза" , до тогава никой нищо не е казал , дори не е привлечен като обвиняем в Нюренбегския процес . Правил е изследвания както се правят и в момента със затворници и даже студенти . Иначе айде всики да помисли какво си спомня като е бил на 3 год. , а тука спомени за цял роман .

216

Анонимен

преди 4 години

Те за това сега германците държат най-добрите фармацевтични компании и правят най-скъпите лекарства. Всички знания са на базата на мнооого страдание, ама в джоба се шири лъскав смартфон

215

Анонимен

преди 4 години

после ни обясняват, че вече не са фашисти, такива са си и до ден днешен!

214

Ъъъъъъ

преди 4 години

Извер-гът Сталин е убил много повече, но никой не го е еня за това.

213

бг

преди 4 години

Обаче рецептната на Менгеле за раждане на близнаци може да се използва и днес. Разбира се, стига някой да се нвавие за близнаци, понеже училището у нас хем е кошмарно, хем е здадължително. Съвременното бг училище надмина Менгеле!

212

Анонимен

преди 4 години

В този сайт - Менгеле, в дира - някакъв американски сериен убиец...Що ми се струва, че ако някой ден не намерят някоя ужасяваща новина за убийства или самолетни катастрофи, вадят такива неща от архивите. Да не вземем случайно да се успокоим и започнем да се радваме на живота.То от хубави новини кликове няма, тези неща повече привличат вниманието.Даже бих предпочела да чета за поредната ваканцийка на Николета или Радинела Чушева, отколкото това.

211

плаща им се бе,човек

преди 4 години

До Анонимен 201Има далавера!

210

Кармен Младенова

преди 4 години

Сталин е убивал самозабравили се кръволоци-болшевики повечето от еврейски произход,като Якир,Щайн,Тухачевски и др.които са ограбвали,изнасилвали и убивали абсолютно невинни хора....Доказано документално!!!

209

expert

преди 4 години

СТранно как делата на Менгеле съвпадат с тези в ИДИЛ.. май май РЕЖИСьОРА Е ЕДИН И СЪЩ!!! САЩ!! и еврейските нагли мераци

208

килър на руснаци

преди 4 години

*** джугашвили/сталин да не е по-добър? Убил е много повече хора.

207

Петров

преди 4 години

Мен нацистите ме кефят! Според мен, са готини.

206

Анонимен

преди 4 години

Истински герой дръпнал медицината със 100г.напред! Браво Менге!

205

Анонимен

преди 4 години

До 236Защо си мислиш, че само в Червената Армия са наказвали изнасилвачите с разстрел?В германската армия също е имало подобни наказания за изнасилвачи.Недей да си мислиш, че германците са били по-лоши от руснаците.Да, нацистите са били чудовища. Но ако германски войник изнасили жена която не е германка (славянка, еврейка или ци-гaн-кa), той също е бил застрашен от разстрел ако случайно го хванат. Защото по този начин "замърсява" "чистата" арийска раса (нарушава расовите закони).

204

Бети

преди 4 години

Heil, Mengele!

203

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи с какво си по-добър от евреите бе балканска утайко? Нищо.

202

Анонимен

преди 4 години

До АрсенийСталин едва ли е зашивал близнаци заедно за да види какво ще стане...

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 232Защото в Червената Армия изнасилвачите са ги наказвали с разстрел. Имало ги е във всички войни и армии, вярно. Всъщност ти наистина ли вярваш, че руснаците са изнасилили няколко милиона германки? Ами че те само това е трябвало да правят. Няма ли са да имат време за воюване.Но каквото и да са вършили в Германия, то бледнее пред това, което са вършили германците в СССР. Затова недей да ги виниш толкова.

200

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

със същия успех можеше вместо "лидия" да е "кака сийка" и пак да ксерокопираш половината уикипедия, лелче. читалищна работа.

199

Странно

преди 4 години

Не знам какво е било тогава, но знам, че това е единственото историческо събитие, което е забранено да се оспорва. По-принцип историците си спорят за това и онова как точно е било, но за това не може. Иначе съд.

198

Анонимен

преди 4 години

Социалист и жалко че всипки червени не сте му паднали да ви нареже и пак малко щеше да ви е