62

Анонимен

преди 4 години

От къде на къде някой ще поставя условия да крие данъци и да си прави пиар като спонсорира даден клуб? Какво като е Левски, ЦСКА , Литекс, Лудогорец, Славия и т.н. Да си оправи отчетите в Агенция по вписванията като всички нас. И да го проверяват като всички нас. Спорта е бизнес шоу и не трябва лев или минимална държавна и общ. подкрепа. Ще ми харчат данъците за "куци коне". И разни елементи ще блокират пътища и решават кой да ни управлява и как? Ювентус и ЦСКА слязоха 3 нива, Левски не може?!

61

Че Гобара

преди 4 години

Хахаха, един частен бизнесмен плаши цяла държава, че ще си фалира частното дружество. До къде я докарахме?! Ами да фалира, щом не вижда стойност и печалба в тази инвестиция. Има си процедура по фалит, Левски няма да остане без собственик. Тези самозабравили се мутри корумпираха и фалираха футбола в България, така че нито един нормален инвеститор да не иска да има нищо общо с този бизнес, а сега плашат, че щели да си тръгнат. Видите ли, да им се молим да останат. Да закриват всичко!!!

60

.!.

преди 4 години

Хе хе! Пак нищо не сте разбрали! *** то ...! Целата работа не е свързана с Левски! Нищо общо няма и спорта! А още по малок общо има и целия спорт в БГ! Работата е, че Ахмет Доган в лицето на Дилян Пеевски ИСКА да вземе хазартния бизнас на "честния" човек Васил Божков - Черепа в БГ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА! И сега ще го национализират и след някой и друга година ще го приватизират или нещо друго и така!!!

59

Реалист

преди 4 години

Валерката и Буда не са ми любимци, но ако докарат докрай този ход с хазарта, това ще им бъде най-силното управленско решение. Ще видим какво ще се случи де, не съм голям оптимист като се има предвид влиянието на Черепа. Сигурен съм, че има какво да разкаже и покаже, и най-вероятно ги държи за тоопките. Сега ще си проличат зависимостите.

58

Пич

преди 4 години

Мутрата Черепило изнудва цяла България. Това дали ще дава или няма да дава пари на Левски е инвестиционно решение, и няма общо с държавното решение за хазарта. В момента най-правилното решение е държавата да поеме този сектор и да прибере приходите директно, а не да се надлъгва с корумпирани бизнесмени, които не плащат данъци. Ще приберат парите, които могат да се използват за развитие на спорта, и ще отслабят един от основните крадци в България. С един удар , два заека.

57

PAOLO MALDINI

преди 4 години

Вашия Министер на СПОРТА , прилича на СВИНЕПАС , дали всяка сутрин изкарва свинете на паша ?

56

роб

преди 4 години

*** свинята...

55

Sichtpunkt

преди 4 години

Някой спомена покойната ЦСКА...Темата е за УеФски къв ЦСКА те гони? Но все пак ЦСКА възкръсна като Феникс от пепелта!

54

Sichtpunkt

преди 4 години

Васил Божков никога не е бил на тренировка на "Левски" от както е станал спонсор!

53

Ganjo

преди 4 години

Неможе един клуб да е с по-голям приоритет пред интереса на целия спорт и държавата.Докога разни клубове ще са перални на съмнителни доходи и ще изнудват държавата да стои зад нечестни врътки.Крайно време е да се въведе ред в държавата.

52

Анонимен

преди 4 години

Някой спомена покойната ЦСКА... Божков беше шеф и там.

51

Анонимен

преди 4 години

Бочко основа Еврофутбол в ноември 1993 г..После юни 2001 г. Агента на ЩАЗИ И КГБ--Сократис Коккалис купи 60 процента от Единствените тогава Букмейлкъри .

50

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Да верно Кралев е фен на тича ако лотарията беше спонсор на Черно море какво щеше да прави ?

49

House M.D.

преди 4 години

Чакайте малко! Най-обичаните отбори не бяха ли "Тича" и "Владислав"?

48

Анонимен

преди 4 години

ВАСИЛ БОЖКОВ със състояние от 1 480 000 000 лв. Името му се свързва с Нове Холдинг с основно участие в БулИнс, изтъргувал дяловете си в Еврофутбол. Собственик на Вабо-1, казина, хотели (Глория Палас) и много други фирми и офшорки.Участва в публични компании като ХД Пътища - около 60% на стойност около 240 320 000, Мостстрой - около 70% на стойност около 35 660 000 и т.н

47

Анонимен

преди 4 години

Да си сменят името на Търкач- подхуенеАко държиш на името Левски, слагаш условия кой може да е спонсор!! Да не мислите че големите отбори приемат от куцо и сакато. Там са на опашка желаещи с почтен бизнес. Я си представете фантастика в ложата президенти на байрен и черепа.. и онзи пита нашият, къв ти е бизнеса?? Ами..търкам..

46

Кокала

преди 4 години

На Черепа в по-добри времена му подариха монопола с залаганията в цяла България,защо да не му го вземат? Това си е бой между олигарси не е за едните 50 млн лева,а заради Пеевски най-вероятно, може и Гела да е там. Олигарсите като цяло са анти-българи няма какво да се лъжем, да им вземат всичко.

45

niki

преди 4 години

Няма никаква криза в хазарта, нито в ЛевскиВсичкото това е за отвличане на вниманието на хората от основния проблем - водната криза в Перник и предстоящите водни кризи в поне още няколко града, ако не завали.Всичкото това е вдигане на шум и накравя нищо няма да пипнат по закона за хазарта.

44

Анонимен

преди 4 години

Мнда, третият мандат на Бойко ще остане в историята като "голямото хвърляне на л..на във вентилатора". Аз толкова простотии и нагло преразпределяне на територии между управляващите ни мутрафони не помня. През 1990-те поне беше ясно - Гошо гърми Пешо, Иван гърми Гошо. А сега използват и държавните органи за разчистване на сметките си. Не ми пука за Божков, но познайте кой ще прилапа парите от лотарията, ако му я вземат. Не, няма да сме ние, нито българският спорт :)

43

Пената от Мировяне

преди 4 години

Крайновреме е отборът от с.Подуене ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис ,, да бъде изваден заради 32 000 000 задължения към НАП от елитната група !!!