29

Анонимен

преди 4 години

До 21 АнонименТия 55 милиарда в банките ти мислиш, ча са на гласуващитедебили ! Ти си доста зле облъчен от герберосороската пропаганда. Тия милиарди са на няколко човека. Работещите 3,5 милиона по селата работят за 25 лева на ден

28

човек

преди 4 години

До: номер 18 (Ели)Аре бе? *** верно ли?Колко мола се падат на глава на населението в България според тебе?И българската икономика освен от молове (с неизвестно как препрани пари) от какво друго се състои?Батко ти Бойко вкара в България най-cкaпaната китайска автомобилна копмания но се биеше по гърдите колко голям завод бил построил.Да те попитам как мислиш, че ще продължи да се нaдyва балона след като измрат бабите и дядовците на емигрантите които им пращат пари от чужбина?

27

Норге

преди 4 години

До 23Ами направи си един експеримент с така наречения "балон пред спукване". Пусни една обява, че отдаваш под наем жилище в приличен квартал за 700 лева на месец и ще останеш ужасно изненадан, че няма да можеш да смогнеш на позвъняванията на кандидат наемателите. Аз този балон го чакам да се спука вече около 10 години, ама той жилав излезе и няма пукане. Мога да се обзаложа с теб, че цените оттук нататък ще вървят само нагоре. Това важи както за покупка на имот, така и за отдаване под наем.

26

Анонимен

преди 4 години

До НоргеАми и аз познавам много хора, които си купиха апартаменти през печалната 2008 година. Да не казвам какво се случи с тях. Едно неще тябва да го виждаш в перспектива, а не за година-две. Ако все пак нещо недвижимо си струва като инвестиция е земята. Причината е повече от ясна. Земята е вечна, а вече не я "правят". Извинявам се, че ви бъркам бизнеса, но човек трябва да мисли, а не да търка билетчета.

25

Анонимен

преди 4 години

Направете репортаж за строителството в Ст. Град. Там има една фирма на която имотите са като строени от дете по трудово обучение. Пълна скръб.

24

До 21

преди 4 години

Не е нужно да си "професор" за да видиш, че 90% от работещите се препитават с глупости, които не са им по специалността - просто няма какво друго. И за бройката на предприятията .... ти за Бг ли говорш или за UK?

23

Анонимен

преди 4 години

До 23 Заплатите се увеличават ..направи research Провери всякакъв вид информация да видишИ дори мога да ти кажа ,че ръстът на заплатите изпреварва инфлацията и това го провери също

22

Анонимен

преди 4 години

До 17Абсолютна глупост ,за да дойдеш от село у градо по комунистическо ти е трябвало гражданство ..Демек да се ожениш /омъжиш Това е главната причина за това че по коминистическо селата са били пълни с хора

21

До Норге

преди 4 години

"всеки месец прибират между 600 и 800 лева наем от жилище."Само дето този балон с нарастването на наемите е пред спукване. Заплатите не се увеличават!!! А с 800-1500 лв чисто на месец- за 80% от "софиянци" балона е към последната си фаза на надуване.

20

Анонимен

преди 4 години

Дишате ли?

19

Анонимен

преди 4 години

До 12 Дето викаш,че икономиката е закрита в 95% в БГВ България има 400 хиляди работещи предприятия ..и ако не мислиш че е вярно обясни къде работят 3.1 милиона българи и защо има 55 млрд на влог в банките Обясни ми професорите ...?

18

Небостъргач

преди 4 години

Ако няма асансьор до гаража, не става.

17

Норге

преди 4 години

До Анонимен 16В момента най-разумна та инвестиция, която може да направи човек (стига да може да си го позволи) е да купи жилище, което да отдаде под наем. Няма банка, която да дава лихвен процент, по-голям от сумата, която един така инвестирал човек ще получи от наем. Познавам поне 4 човека, които направиха точно това и всеки месец прибират между 600 и 800 лева наем от жилище. Само един от тях инвестира в две жилища, а другите в повече. Сметките оставям на теб!

16

Ели

преди 4 години

До "балонаджиите". Престанете да повтаряте тази глупост за балкона. От години ви слушам, а балон така и не се пука. Явно сте на мнение, че като кажеш една лъжа 100 пъти тя ще стане истина, но уви. Приемете го - балон няма! Просто търсенето определя цената

15

Анонимен

преди 4 години

До: номер 12Позволявам си да направя една забележка по датировката: Не говорим за последните 30 години, а за последните 76 години!Още откакто партизаните са слезли от Балкана в края на войната през 1944 г., след като са грабили мандрите с кашкавал и сирене, взели са земята на така недолюбваните от някои "граждани" ceляни.После масово с така наречената индустриализация натикаха хората от селата по градовете, да работят в промишлени гиганти като "Кремиковци".Проблемът е от комунизма!

14

Анонимен

преди 4 години

Разбирам хората, които нямат жилище да си купят. Но да купуваш апартаменти за "инвесиция" е чиста проба набутване и пропиляване на пари. Вече 15 години тази тенденция е ясна, но българинът, колкото и да го биеш по главата, не му увира. В апартаментите трябва да живеят хора, а не извънземни, и при една ясна демографка низходяща тенденция, дори и в София (град) дългосрочно, трябва да не ти стига сивото вещество да "инвестираш" в апартаменти. Както и да строиш, между впрочем.

13

Радослав

преди 4 години

Да не си мислите, че на хората от провинцията им е много добре да зарежат собствено жилище в провинцията и да ходят да се тикат в София в кутия 2 на 2 с наем 1/3 от заплатата им? Не, но нямат голям избор! Искат да работят и да издържат семействата си, а в провинцията това става все по невъзможно. Икономиката ни е пред тотален колапс и работни места в провинцията стават все по малко! Все пак държавата цели съсипването на малкото останала икономика извън София!

12

Радослав

преди 4 години

Държавната политика е всички бели да се заселят в София, а останалата част от държавата да стане като Дивия Запад или като филмите със зомбита, единици обикалящи с оръжие и да се пазят от ордите които искат да ги разкъсат! Скоро около София ще се наложи да се издигне стена която да пази малкото останали хора в тази държава от канибалите които ще искат да ги изядат! Колкото до "столичаните" които реват против хората от провинцията: Не ревете на правилното място, ревете пред парламента!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Елате всички в София и селата около София, това е. Ще ставаме Мумбай.

10

f

преди 4 години

А какво да работят "селяните" от провинцията като икономиката е закрита в 95% от БГ.Наплива към бетонното петно от 15на15 км нарчено столица ще продължава заради "далновидността" на управляващите през последните 30 г.