25

Анонимен

преди 4 години

Баща ми цял живот е бил професионален шофьор и рядко съм срещал мъже да карат толкова изпипано като него...за жени даже не говорим. И каза един път докато се возих с него на един дето един щеше да се набучи в нас " В България моето момче има 8 милиона шофьори". Искаше да каже с ирония, че сульo и пульo взимат книжки и вече си мислят че могат да шофират.

24

До Анонимен 20

преди 4 години

Точно така.Важното е да пристигнеш жив и здрав,макар и 10 мин по-късно.По-добре закъсней за този свят,отколкото да избързаш за оня.

23

Анонимен

преди 4 години

Мъжете избиват повече комплекси и си мислят че са голямата работа. Особено ако са в 20 годишно бмв пътя е техен.

22

Кой

преди 4 години

нормален мъж вярва на подобна статистика /стъкмистика/ или пък на някой си световно неизвестен Красимир Георгиев???Жените на пътя са точно толкова НЕАДЕКВАТНИ,колкото овцете по-полето или звездите на небето!?!Да,те наистина внимават,обаче не винаги правилно мислят,преценяват или съобразяват,с което в ред случаи създават предпоставки за ПТП!!!Права е автоинструкторката,като казва,че:"Жените малко бъркаме посоките...",и как НЕ,след като повече бъркат в мъжките портфейли или ***?!?

21

Анонимен

преди 4 години

Но жените които не са обучени да паркират, са зле ,много мъже също не са обучени да паркират и не умеят но те някак се ориентират в обстановката и намират решение, да очевидно е че нямат нужната подготовка но се справят някак си.Докато жена ако не е обучена да паркира не може да намери интуитивно ,някакво заместване и буквално блокират.Затова е важно да са добре подготвени жените от човек които знае как се паркира, а не от човек които някак интуитивно горе долу паркира.

20

Az

преди 4 години

Като бях млад шофьор и аз си мислех, че жените са по-зле. Сега вече знам, че всички са много зле, няма значение мъж или жена. Един 75 процента от шофьорите са направо ***. Явно е въпрос на вродени способности. Лошото е, че новите автомобили едва ли не сами се карат и още повече подвеждат дeбилите, че стават за нещо на пътя

19

Петров

преди 4 години

Карам в еднопосочна улица и срещу мен шофьорка. Не можем да се разминем. Казвам - улицата е еднопосочна, а тя тропа с краче - не е, аз си отивам в къщи.

18

Анонимен

преди 4 години

Като стабиуитета и те така :))

17

Анонимен

преди 4 години

как няма да е по-сигурна шофьорка жената, като кара с 80 на магистрала, или завива с 5 км в час за 20 секунди. на нея не и дреме, че изнервя всички зад нея. важно е да отиде там, където е тръгнала

16

Анонимен

преди 4 години

Това е отдавна известен факт просто мъжете по лесно се учат да карат кола, но за опитни шофьори част от мъжете са много добри , жените всички се настаняват в средната част и в лошите шофьори са останалата част от мъжете. Демек от мъжете излиза или много добър или много лош шофьор,докато жените които имат опит средни без големи отклонения.Но това не променя факта, че на жените им трябва повече време за обучение в началото.

15

(-_-)

преди 4 години

Изглежда тая статистика не отчита това, че жените, които карат са 5-6 пъти по-малко, ама нищо..

14

х

преди 4 години

Не знам дали са по-сигурни, но жените са мудни, нерешителни, неадекватни и не могат да паркират, говоря за болшинството, има и изключения.

13

Анонимен

преди 4 години

денят ми тръгна с настроение заради наистина смешният виц за жените шофьорки

12

Анонимен

преди 4 години

Има дами , които карат добре, даже отлично, но болшинството не. То не може в подлеза да се ориентира вие зад волана сте го сложили. Много пъти обаче като пътник на предната седалка ме е спасявала в критични ситуации.

11

До 13

преди 4 години

Е,нормално е при ограничения 80 а не 140.

10

Анонимен

преди 4 години

нормално ли е жена да ми шофира при добро време с 60 км/ч в цариградско шосе ??

9

Бе ай стига бе...

преди 4 години

Да караш кола с високи токчета и слънчеви очила и да ръчкаш с едната ръка в смартфона, а цигарката в другата е престъпление! Една такава фуста щеше да ме отнесе посредата на пешеходната пътека...просто като наближи зебрата, пусна волана и се зарови в шиба*ния телефон уж спирайки...

8

Епа...

преди 4 години

...по-голяма глупост не бях чел - тва да можеш да шофираш било зависило от вида и количеството хормони в тялото. Лоши и добри шофьори е имало винаги, независимо от пола.

7

Antifeminist

преди 4 години

Ако не знаеш посоките и даваш ляв мигач, а завиваш надясно е да си сигурен шофьор, може. Има много добри шофьорки, действително. Може би от 50 жени, една е с мъжка същност и е по-добра от средностатическия мъж. НО..масовата жена-шофьор е опасна за останалите участници в движението. Тя е абсолютно не наясно къде се намира в пространството! Това го знае всяко хлапе.

6

Анонимен

преди 4 години

Малко бъркали посоките да де и никак не са малко виждал съм дами дето само нагоре не са опитват да карат.