19

Анонимен

преди 4 години

1, само пещерняци, неизлизали на слънце не са чували, че парламентарните избори в РФ ше се проведат през есента на 2021 г.

18

Анонимен

преди 4 години

На Лавров щерката е в Америка, бързо да прехвърля доларите в рубли, че изгорЕ...

17

българин

преди 4 години

Някакъв *** написал тази " статия" за Путин! Да и аз мисля че Путин бетонира бъдещото си управление на Русия и то законно! Ами Красе.след като си толкова отворен. Що не седнеш и напишеш статия за Нашият Първи секретар на групировката ГЕРП д-р Борисов? И как мислиш? Дали и без законни лавирания Не се кани да ни " управлява" още 100 г д-р Борисов? Кани се нали?!! Но не ти стиска да го напишеш!-:) Посредственост!

16

Боко Тиквето

преди 4 години

Боко Умното управлява доста време и нещата стават все по-лоши. За него пишете, той ви засяга. Руснаците да си правят каквото искат.Ама май не ви разрешават? А и трябват nuts да напишеш нещо против Шайката.

15

Фон Лайдн

преди 4 години

Така е в държаяите от третит свят Северна Корея Русия Того Бенин Занзибар Мианмар Германия и тн.Едни и същи управляват тези бананови котчини.

14

Анонимен

преди 4 години

"Руската икономика все още продължава да бъде зависима"---------------------Валерка, от кого, от Лойко ли? Лавров не мисли така. Онзи ден той объяви курс на заключителна дедоларизация на руската икономика и на руската финансова система.

13

Анонимен

преди 4 години

Валерката пак не е доразбрал. По думите му Медведев ще управлявал Съвета за сигурност на РФ. Не, Валерка. Няма да управлява. Няма толкоз акъл. Димата Айфончоф ще бъде заместник.

12

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Вова!

11

АнонимеН

преди 4 години

ОТ КАКТО ПОЧИНА ИСТИНСКИЯ ПУТИН ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА НЕ СА ПРОВЕЖДАНИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ИЗОБЩО!НИТО ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ НИТО НИЩО!! ИЗБОРИТЕ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА СА ТОЧНО КАТО В КРИМ! ИЗБОРИ СЕ ПРОВЕЖДАТ И ПОСЛЕ ИЗЛИЗА НЯКОЙ ОТ ТЪМНАТА СТАИЧКА И ОБЯВЯВА КАКЪВТО СИ ИСКА РЕЗУЛТАТ!СЕВЕРНА КОРЕЯ Е НАЙ-ЗЛЕ ТАМ ИЗБОРИ ДОРИ НЯМА! В ТУРЦИЯ СЪЩО СЕ ЛЪЖЕ МНОГО НА ИЗБОРИТЕ!! СИРИЯ И ПУТИНОВАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ОБЯВЯВАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ КАТО ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ КОНТРОЛ!

10

Анонимен

преди 4 години

До 8Ти "печелиш" от руски турист, ама България губи от такива предатели като тебе !

9

Анонимен

преди 4 години

Стана ясно каква е партийната принадлежност на депутатите, които не са гласували за Михаил Мишустин. Това са зюганевците от КПРФ.

8

морски

преди 4 години

Руски турист - добър турист !Печеля от него, не от стиснатите бедни западняци !

7

Анонимен

преди 4 години

Пулят се и не знаят как да реагират сега демокраДците.На кого да вярват, на тези които им плащат или на това, което пише.

6

Анонимен

преди 4 години

Очертава се кървава "Перестройка", след която мумиите на Червения площад ще станат две...или ще изчезнат, заедно с мавзолея !

5

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се промени, рассафилите да не си правят илюзии. Поредната логистична гавра с мужиците на нов глас. Все едно жежето си е турило още ботокс и нов Фон дьо тен и вече е нов човек в нова държава...

4

Анонимен

преди 4 години

Руснаците нямат по добър управник от Путин, така че докато може нека ги управлява , а законите лесно се нагаждат това да стане възможно. Щом мнозинството от народа го иска, какъв е проблема? И тук мнозинството иска Бойко на власт и ние нямаме по-добра алтернатива. Затова поне да му дадем по-стабилно мнозинство на следващите избори да не зависи от пишман патриотите.

3

ЗА ВОДАЧА

преди 4 години

Сидеров е наща гордостСидеров е наща честСидеров е наше знамеСидеров е лъв, борецПоглед, като от стоманаТвърди речи, ум - бръсначТой е нащо гордо знамеЧук ковашкиПръв водач

2

Анонимен

преди 4 години

Медвдев беше необходим. Но стана толкова токсичен, че просто трябваше да бъде махнат. По едно време одобрението му беше 9%...Иначе е ясно, както Путин, така и той остават във властта до последно. За тях друг път няма.

1

АнонимеН

преди 4 години

ДА СТЕ ЧУЛИ , ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!НЯМА ТАКОВА НЕЩО !!!!!ПРЕМИЕРИТЕ СИ ГИ МЕНКАТ КОГАТО И КАКТО СИ РЕШАТ!