20

ИЗСЕЛВАНЕ

преди 4 години

И къде? Да отидат да тормозят други нормални хора. Кой ще иска такива съседи. Що вой се надигна, когато направили репортаж руски медии за Столипиниво като най-опасното място в Европа. Че да не би да не е вярно. Най-голямото гето. Там си хвърлят *** през прозореца. Водата тече свободно, няма водомери. В ЧЕЗ и ЕВН имаха 15% надценка за "загуби" в договорите. Т.е. никой не е тръгнал да им събира пари за безплатния ток. На всички избори им го прощаваха...

19

Еврей

преди 4 години

Най отвратителното племе на тази земя!

18

ОТ ОПРОЩАВАНЕТО

преди 4 години

на тока, водата, помощи за щяло и нещяло, даже пари за да ходят на училище, докато другите трябва да работят за тези пари. Нормално българско семейство пари за детски не взема. А на такива пари се изсипват за ВКЛЮЧВАНЕ. Тотална дискриминация и убиване на българския етнос. Това е политиката последните 30г.

17

Анонимен

преди 4 години

"Приближени на бившия кмет Ценко Чоков".....без коментар. Властта ги създаде тея, властта ги подкрепя, властта ги пази....защо ли? Да не би защото после на изборите всички под строй пред урничките, а? Как мислите?

16

ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ

преди 4 години

все млади, образовани и възпитани. Всички ги видяхме на последните избори. Само дето се цаниха даже за 2 бутилки олио от "спонсорите". Хапване ,пийване, надвикване Само ГЕРБ и по една мрежичка с бутилки олио за вкъщи....А ТИЯ УБИЙЦИ със сигурност са гласували за някой лев. Само, че КОЙ плащаше на последните избори ГЕРБ

15

Анонимен

преди 4 години

Ромски ценности.Като гледах кадрите по тв, все едно даваха репортаж от бомбардиран Багдад.Излющени полуразрушени къщи и некъпани про дти хора.Срам ме е че това се случва в БГ.

14

Анонимен

преди 4 години

Нов сериал, със щедрата подкрепа на българската съдебна система. В лентата има насилие, кръв и нецензурни думи. Забранено за лица под 18г, освен за онези със специалните културни особености. Българската съдебна система заяви, че можем да очакваме множество продължения. Гледайте по новинарските емисии!

13

Анонимен

преди 4 години

Дано извършителите получат възмездие за сторените гнусни престепления в същата последователност!

12

Анонимен

преди 4 години

Статистиците от Мевере, познавали ли са младежа? Те за друго не стават, ама поне познават тоз и оня :D

11

Малее

преди 4 години

България в няколко реда...

10

Милиционер

преди 4 години

Ytrepetego! И сега ще се съгласи на съкратено производство и след 15 години ще е на свобода това животно. Ужас

9

Анонимен

преди 4 години

На чичото телефона бил на безумен режим. Събрали се сто човека да пият и му изключил звука. Поне Валери Симеонов ще е доволен, с неговата акция тишина.

8

Анонимен

преди 4 години

Надрусани, безполезни ***. Директно са за въжето.

7

Анонимен

преди 4 години

До една женаНали онзи ден медиаторка от общността се оплакваше по телевизията, че българския съд взема страна на общностните съдилища и приема аргумента "културни особенности". Когата няколко фамилии спореха продадена жена на кой е съпруга!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Докато МВР влиза в свързаност с открити престъпници. А от страни обикновенните хора ги виждат. Престъпника се взима за техен контингент.

5

една жена

преди 4 години

Ромки, осъзнайте се! И вие сте жертви на агресивността и безумието на вашите мъже! Продават ви по тържища като животни, раждате на 13 всяка година като крави, сводници трупат баснословни суми на гърба ви, трепят ви и убиват и сте безгласни роби във вашето капсулирано общество от векове! Светът върви напред, къде сте вие? Имате и образовани жени, организирайте се и започнете с малко, но сигурно!

4

Анонимен

преди 4 години

В затвора освен убиеца На съд и Кмета и органите на МВР в местната власт. ЗА ПОДВЕЖДАНЕ И СКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ.Много добре чух по новините на хоризонт Кмета на с. Галиче, като каза " при нас такива няма.".

3

Анонимен

преди 4 години

Поредния подопечен на БХК и сродните ромски организанизации за "интеграция" унищожава по нечовешки, брутален, гнусен начин здрав, прав и пълноценен човек. В САЩ, пример за демокрация има резервати. Като приемаш светското законодателство, добре дошък. Като искаш анархия, шериат и т.н. хайде в резервата. Прави каквото искаш. Колко вече станаха, ако започнем от студентката във В.Търново. *** унищожават тези, дето плащат за съществуването им!

2

х

преди 4 години

Добреее, признал е, деянието е жестоко, нужно ли е Аксел да бъдее бавен още? Притиснете и другия да пропее и не ги бавете. От тези хора няма да излезнат.

1

Един

преди 4 години

Изселванията не решават проблема, само го преместват някъде другаде.