42

Ти да видиш..

преди 4 години

Не е плесница по САЩ . Ощипване по бузките на Тръмп ще да е.Ще му остане синина за цяла седмица.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнгелАнгелчо, не си запознат със ситуацията - САЩ имат и ползват всички база на съюзните им СА, Израел, Египет, Йордания, ОАЕ и Катар. Всички тези държави с удоволствие ще заличат Иран, може да се каже, че това е голямата цел на СА, а и Израел. Отделно САЩ има и ползва бази в Афганистан, Пакистан и Кипър. Дори Азербейджан и Грузия ще съпорнат САЩ. Турция и САЩ може и да са в влоши отношения, но при една война турците ще са настраната на щатите. Иран е обграден и обречен.

40

Little Phone

преди 4 години

Иран да не се превзема много с тия комунистически ракети от старата ера.

39

Пижо

преди 4 години

Красота!Дали между убитите, освен американски отреп ки има и иракски американски ***, ми е все тая. Важното е, че никой не се страхува от САЩ и никой не ги *** за нищо! Единственото неприятно за мен в случая е, че трябва да се съюза с мюсюлманите срещу по-голямото зло - САЩ! Но, врагът на моя враг... и т.н.

38

Елемаг

преди 4 години

Тръмп каза,че американците ще се изтеглят от Ирак, когато държавата им заплати, някаква военна база, която струвала милиарди долари!Мисля обаче че в Ирак започва срив на цените, на пазара, на американските недвижими имоти!

37

Баце

преди 4 години

Искам да виждам само платноходки и български туристи на персийския залив. Какви са тези ракети?! Главанаци!

36

Анонимен

преди 4 години

Молете се Путин да налее малко разум на онези, че иначе ще го ядеме сополив...

35

Анонимен

преди 4 години

На видеото стартират балистични ракети с малък обсег, а в полет са показани модернизирани ракети "Скъд".

34

мазепа

преди 4 години

До Мейстър ЕмонРадарите не свалят ракети, те ги засичат и се решава дали ракетата да се свали с друга ракета или да се остави да падне в пустинята. Понял?

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Точно. Само поводи за празнуване. Не от иранците де.

32

Анонимен

преди 4 години

До Мейстър ЕмонАмериканците дори нямат противовъздушна аотбрана в тези бази. Смятай колко им е дремало за такава атака. До следващия път когато иранците се пробват ще им приготвят малки изненадки. А перз това време иранците празнуват убийството на няколко иракчани. Дони си го премести в другия крачол.

31

Анонимен

преди 4 години

Евала изтреляли са ракета, същата като ФАУ 2 от преди 75 години - много яки, непобедими, всички трепят от тази "висока" технология.

30

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Това очаквах да чуя и това чух АЛЛАХУ АКБАР АЛЛАХУ АКБАР , не толкова протяжно колкото в Сирия но същото . Същото ще се чува само че по бързо и по често когато почнат да падат бомби с обеднен уран .

29

Анонимен

преди 4 години

САЩ убиха десетина на летището заедно с тоя генерал .На погребението към петдесет умряха от смачкване и сега още осемдесет от тия ракети .И все араби !Тия сами се трепят

28

Мейстър Емон

преди 4 години

Чакай бе, нали американските радари щяха да спрат вражеските ракети още във въздуха?

27

Ангел

преди 4 години

САЩ може да нанесе конвенционални удари само от базите в Ирак и евентуално от самолетоносач в персийския залив. Всички в Пентагона знаят това.Също много добре знаят,че ако силите им в близкия изток биват приведени в състояние на небоеспособност от Ирански, Иракси удари ще трябва да се търсят алтернативи. Нападения от Турция или нови подкрепления .Всичко това е свързано с много логистика,пари и време.Така,че нямат интерес от задълбочаване на конфликта.Аз мисля че няма да има Американски отговор!!

26

Анонимен

преди 4 години

Навремето и Садаам така се дървеше, а великата му армия беше размазана за няколко часа. Какво ще рече това пропорционален отговор? Тези перси съвсем превъртяха.

25

Манолски

преди 4 години

Сега Тръмп спинка. По CNN казаха, че като се събуди ще пусне нов официален туит по темата

24

юбералес

преди 4 години

До ЕлемагБалистичните ракети са отживелица от ВСВ, лесно се прихващат. Крилатите низколетящи ракети са друга работа. Най-вероятно Иран са изчистили стар резерв от съветско време, показват го по ТВ разправят е са убили 80 души и ''отмъщението'' е приключило. А иранския народ вярва.

23

Абе

преди 4 години

Първо да видим какво ще изхортува Бай Дончо късно следобед пък тогава ще стане ясно камила фурми яде ли и котка оцет пие ли.