438

читател

преди 4 години

"Булгаргаз" ЕАД е еднолично акционерно дружество от структурата на "Български енергиен холдинг" ЕАД, регистрирано в съответствие с Търговския закон, със седалище и адрес на управление в Република България. Дружеството е единствен за територията на Република България Обществен доставчик на природен газ.

437

Анонимен

преди 4 години

Иранците се бих с джихадистите, американците искат да се бият с иранците. Значи американците са джихадисти. Точно и ясно по логиката на Аристотел.

436

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 477Ами нормално, не се нерви на истината. Руските *** не блестят с особен интелект и работят за рубли. Какво толкова?

435

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 473От кога Булгаргаз е руска фирма и от кога руснаците са си дали златните находища на концесия на китайците, ха ха ха, ти чуваш ли с ушите си какво ти говори устата. Специалист по всичко, та му е лесноБулгаргаз е руска фирма от самото й създаване, а руснаците си дадоха най-големите златни находища на Китай още преди няколко години.Да не говорим, че концесията за сеч в Сибир е 33 рубли на декар.

434

Анонимен

преди 4 години

"*** руски ***", " рубладжии" - модераторе, щом такива квалификации са позволени, аз защо да не кажа , че авторът им е едно "зомбирано пумиярче"?

433

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А как ще обясните нападенията над посолството и снимките на Генерала в региона? Какво правеше той там?"Обяснениет е много просто. Генерала беше там по покана на Иракското правителство и се биеше на чело на шиитски милициие в състава на ИРАКСКАТА АРМИЯ срещу ИДИЛ.Атака на посолството не е имало. Имаше портест. На този протоест имаше точно 0 пострадали. Този протет беше от иракчани след като САЩ бомбандираха лагер на иракската армия и убиха 35 иракски военни.

432

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Иран няма да се противопостави открито на Сащ, защото не са чак толкова лyди, но виж, голям тероризъм би могло да се очаква от тях."Какъв тероризъм бе гений? Иранците са шиити.

431

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 435На разположение на иранската армия са повече от 1600 танка, сред които: 540 T-54/55...Недей, недей, че ще се пръсна от смях!

430

Анонимен

преди 4 години

От кога Булгаргаз е руска фирма и от кога руснаците са си дали златните находища на концесия на китайците, ха ха ха, ти чуваш ли с ушите си какво ти говори устата. Специалист по всичко, та му е лесно

429

Чебурашка

преди 4 години

Ако патологичната омраза на путинофилите към САЩ демонстрирана във форума, беше истинска а не декларативна трябваше да има многохилядни протестни митинги пред американското посолство и стотици путлерасти да се запищат като доброволци в иранския джихад срещу САЩ.

428

1

преди 4 години

До Анонимен и как русия дава парите на американците или руските олигарси ги харчат в русия, *** руски ***

427

До 453

преди 4 години

И кво като разполагат с С 300??????????? Ние имахме такива преди 50 години! Хахахахха. Остава да кажеш, че разполагат и с лъкове и копия от времето на Персия

426

1

преди 4 години

чудна държава и има военни за вътрешна съпротива, може да бъде пометена за няколко часа

425

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"САЩ-720 милярда"Тея дето непрекъсната размахват военния бюджет на САЩ коато някакъв арумент за силата на армията им забравят да споменът че тези пари се прахосват за глупости като джендър операции.

424

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ке има да пати.

423

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 367САЩ плячкосват България.САЩ плачкосват България, чрез руските фирми Газпром, Лукойл, Лафка, Булгаргаз, Вивиаком, Булгартабак, Нефтохим и още 55 000 руски фирми регистрирани в България.

422

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 356От Ирак ги изгониха, време и ние да ги изгоним. България трябва незабавно да излезе от НАТО и да изгони американските окупационни войски!Е добре да ги изгоним, ама къде са американските войски у нас?

421

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 465Ихаааааааа! Ама верно ли сирийците свалиха Ф-35??!? :)) Къде, кога??? Дай бързо да прочетем! Ххахахах! Тъпоъгълен ***!

420

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 331рУСНАЦИ, иРАНЦИ, кОРЕЙЦИ СИ ПАЗЯТ НАЦИОНАЛНАТА НЕЗАВИСИМОСТ И ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, А БАЙ *** си подарява златото на запада на концесия от 0,25 процента, в същото време *** за жълти нпо стотинки и центове.Конкретно рашките си дадоха най-големите златни находища на концесия на Китай също както дадоха на Китай да сече Сибир на поразия.ФАКТ!Концесията у нас е вече 5%.Разбра ли бе ***?

419

До 465

преди 4 години

Израел разполага с такава техника, че на Иран ум ше им зайде! Израел успява да свали 90% от палестинските ракети, което си е доста добро постижение!!!!!!!!!!!!!!!!!