286

Анонимен

преди 4 години

до 338Според теб клко време ще мине преди да се надигне религиозния ислямски фундаментализъм ако "Америка" я няма? Аз залагам на 5 минути.

285

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Смърт на Америка"Честно казано, това е най-доброто, което може да му се случи на света в момента. Не съм за крайните мерки по принцип, но само така всички останали ще живеем по-дълго

284

Анонимен

преди 4 години

До do 284Абе я прочети нещо за историята на Иран и ПРЕВРАТЪТ, който направиха американците в тази страна преди години, пък после пиши глупости! Знаеш ли колко зло са донесли краварите по онези земи, колко убийства, плячкосване и грабеж! Иран си защитава земята и държавата от американската алчност и инвазия!Аман вече от невежи, ама жадни да се изкажат!

283

xmmm

преди 4 години

е не сме изненадани че приятелчетата на иран- раша наша и китай, реват.Ама и във войната има правила, не може да нападаш чуждо посолство,точка. Цената е висока, това е за да си научите урока. сащ помнят как утрепаха посланика им в либия при такова нападение. Но бай Тръмпи е як и за такова нещо ще срине света, вярвайте ми. Той не може ли да прати елитни части да опукат иранското посолство, но и той знае че там не се пипа. А тия тръгнали срещу посолството, не така другари,не така,разберете го овреме инак бай Дончо още ще ви бие по *** глави.

282

Анонимен

преди 4 години

Три диктатури (партийна, религиозна и олигархична) са "скочили" на САЩ. Всеки нормален ще си направи съответните изводи.

281

do 284

преди 4 години

Тръмп правилно си защити гражданите.Питаш ме не трябва ли тези "граждани на Тръмп" да са в сащ. Ами не,това е посолство ако знаеш какво е това, и освен че мястото му е в чужда държава е и неприкосновена зона.Ако тия "граждани на Тръмп" бяха нападнали иранското посолство да ги изколят там или вземат за заложници както е наредил сюлейманито щеше да е правилно така ли, оправдаваш ли нападението над американското посолство, искаш ли да ми обясниш а тези ирански терористи какво правят в ирак. какви хора сте бе да оправдавате нападение над посолство, правилно отговори Тръмп, иранците чак си пратиха

280

Данчо Жабата

преди 4 години

До до 324Не е Борето, Радко този път си не е изкликал норматива.

279

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

и сега кво става, пиянки, вече сме за ислямските фундаменталисти?

278

до 324

преди 4 години

Боре, ти ли си? Какво правиш тук? В другия форум се жалват,че те няма!

277

Анонимен

преди 4 години

До Путин друг похоронил 320Разбирам в краваристан да е пълно с отка-чал-ки, ама че в България да се принесе тази зараза не очаквах. Смятах че на българина му е остана все пак малко мозък!!! Язък...лъгал съм се!

276

Анонимен

преди 4 години

Два реактивни снаряда са паднали в хамериканска в Багдат.Поне така съобщават джурналята ***.Айде, хаирлия да е! Дано има утрепани гринговци!

275

Иран си отмъсти!

преди 4 години

дръпна шалтера на интернет за да затвори устата на американската пропаганда. Путин направи съюото, Китай и той, само дето не могат да се откажат от американския долар защото банковите сметки на семействата им са все в долари и то в американски банки, за по сигурно. Но пролетарските маси трябва да се предпазват от американската пропаганда и край на интернета. Радиоточките само с "Говорит Москва".

274

Анонимен

преди 4 години

ха-ха-ха, махленските пияндурници седнали да дават аФтуритетни мнения за световната политика. Я си допивайте и спирайте с пияндурските си брътвежи блянове. САЩ са минало. Нито ресурси имат, нито свежи свежи умуве. Китай и Индия са половината население и продължават да растат, бъдещето е тяхно, щете или нещете.

273

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 316Историчке турска, не се умори да сееш лъжи, ама има спирка да знаеш...

272

Анонимен

преди 4 години

До 303 на източния фронт българи са побеждавали руснаци по време на първата световна война. Учете я малко тази история бе.

271

Tangra

преди 4 години

Една ракетка към базата на сащ ще балансира нещата.

270

Анонимен

преди 4 години

309, хаха жужана била хитра...и какво направи като анадолския фе--.с му свали самальотчето? Лаеха псетата, и накрая едно голямо....НИЩО!

269

мазепа

преди 4 години

До АнонименСтига да няма някое летище по пътя като донецкото например.

268

юбералес

преди 4 години

На война като на война. Загиват войни и от двете страни по целия свят. Така е в хибридната война.

267

TBD71

преди 4 години

Тез които са за САЩ, да попитам в какъв свят живеете? Щяла да помете Иран после Русия... Хахаа. Тръмп е един бизнесмен далеко е от нивото на Путин.Русия е била велика силаи ще си остане велика сила. Путин е хитър и знае как да си изиграе картите. Тръмп да се мирне, защото на доста места си завира носът и няма да се търпи наглостта му. А и тези които обиждат хората които са русофили,по добре е да сме с Русия от колкото САЩ. С Русия сме доста по свързани,отколкото с индианците от другата страна.