65

Анонимен

преди 4 години

Едва ли всичко това е едно спонтанно и случайно решение на Тръмп. Много е вероятно да е част от стратегията му за търговска война срещу Китай. Вдигането на цената на петрола ще струва на Китай скъпо. Това е начин да забавят икономическата експанзия на китайците, която заплашва да сложи край на световното господство на Щатите.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо..............стига си повтарял клишета с 50-годишна давност!!!! Ставаш смешен!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Тръмп работи за Русия. Петрола се вдигна, а това ще вкара страшно много пари в руската икономика. С един удар на дрон Тръмп ще влее милиарди в Русия.

62

Анонимен

преди 4 години

На Тръмп ще му се наложи да ходи с държавна охрана и да живее в комплекси от затворен тип до края на живота си. С властта в Иран може и да му се получат нещата, но с гнева на обикновените хора - едва ли. Преди един век върхушката в Белград може и да спечели нещо от Ньойския договор и съсипването на България... Обаче сръбско-хърватско-словенският крал Александър не можа да избегне срещата с Владо Черноземски в Марсилия.

61

Кочо

преди 4 години

Ще го кажат пенсионираните военни с пенсия 1200лв. и милиционерите със заплата 1500лв и искане за заплщане за нощен труд.Все пак им се плаща да знаят не да спат и лапат от бюджета.

60

Анонимен

преди 4 години

"Не можеш да влезеш в една и съща река два пъти."Има прекалено много електроника и младоци, дето ги хваща посттравматично психическо разстройство.

59

до №81

преди 4 години

САЩ не е СССР, това са две противоположни по стойност величини.

58

Анонимен

преди 4 години

До Иран бара посолстваИ към украинските наци oрки ли беше толкова критичен когато вандализираха руското посолство и горяха автомобилите на дипломатите?

57

Иран бара посолства

преди 4 години

иранките главатари си мислят, че чуждестранните посолства са като крайпътен хан, влизаш когато си поискаш, вземаш каквото си поискаш и излизаш когато си поискаш. Правили са гио много пъти, но този път играта им коства генералчето. То не може да подкукуросаш исламистките бандити да трошат и да подпалват чужди посолства, а ти да си седиш в Багдат и да си мислиш че никой не те забелязва защото си защитен от руските С-400?Да ама не, руските противъздушни системи са правени за МИГ-овите тухли.

56

Анонимен

преди 4 години

Сионските мъдреци имат планове за вас. Дори ще си мислите, че сами сте си ги пожелали.Има обаче едно, НО- мъдреците са старци.

55

Питър

преди 4 години

До РеалносттаГермания с разпадащата се икономика изнася 9 пъти повече от великата Англия, дето напуснала "кибука" (казва се кибуц). През последните няколко години великата Англия се класира от 11 на 156 място в света по защита правата на децата. (България е на 24-то)Айде у лево

54

какво ще последва?

преди 4 години

ПОЛКОВНИКА е следващия пътник!

53

Анонимен

преди 4 години

Стига с тоя тръмп бе, това е парацалена кукла, която няма право на глас а пее каквото и се нареди. Цялото им правителство е бегъл парван зад който се крият истинските, неизбрани шефове.

52

SS

преди 4 години

Иран не е Ирак.При евентуална война тя ще има съюзници ,а и неочаквани обрати.Едно обаче е 100% сигурно,че света става все по лошо място за живот.

51

Анонимен

преди 4 години

Всички прости хора си приличати са братя.Всеки умен е умен по своему.

50

Питър

преди 4 години

До БогомилЯпонците са се опитали да капитулират няколко пъти, но американците не са приели! Бомбата е била готова много преди това, но е трябвало да бъде тествана в реални условия и затова не са приели - американците са гледали на това не като средство за печелене на войната, а научен експеримент, който ще им даде превъзходство над СССР. САЩ буквално са изпепелили Япония с конвенционални "бомбени килими". В Токио е най-голямата смъртност във 2СВ за единица време, толкова много бомби са пуснали

49

Анонимен

преди 4 години

Ще последват бомбени килими от дронове(примерно).

48

До Богомил 60

преди 4 години

капитулираха месец след бомбите, а са знаели какво е още същия ден. разправяй ги на лековерните тия - "убихме 300 000 души, за да спасим милиони".

47

Не извратен тип

преди 4 години

Страхливеца пак се снижи и нарече този ирански терорист свой приятел,само ,че ако не бяха САЩ този му приятел щеше да вдигне поне стотина от пустоща във въздуха онзи ден.Колкото дребен толкова и подъл и неблагодарен задкулисен пинчер

46

Анонимен

преди 4 години

Дори импичманът на Тръмп е част от тактическата подготовка на операцията.САЩ не помагат, те контролират. Контролират и съзнанието ви.Всичко могт да направят с вас, дори ще си мислите, че сами сте си го пожелали.