21

коджа сикли

преди 4 години

хайде американофилска *** етого вашият вожд,почвайте да сваляте гащите за да виго донабута целия

20

Анонимен

преди 4 години

Българите трябва да разбрерат, че докато не започнат да мразат Русия като поляците визите никога няма да паднат!

19

Анонимен

преди 4 години

Защо не опита в Северна Корея да започне война.

18

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки. :)

17

АТАКИСТ

преди 4 години

Оставете Иран...Да питам тук всички хамериканофилски отрепетяги: Вие нали бяхте убедени, че САЩ още 2012-та година с Бардака Обамов и сега с Бай Дончо ще свалят Доктора? К'во стана, мишки? Само че пренебрегнахте една мааалка подробност- Владимир му е приятел!

16

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо"Донякъде" се пише слято, ПроСтоТо.

15

Анонимен

преди 4 години

Там има достойни заместници на тоя муджахидин САЩ добре осъзнават това Просто Тръмп си посла за втори мандат .

14

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПЛЮЯТ ПО САЩ----ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА!!А , БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ , ЗА КОМУНИСТИ ЗА САЩ , ...ЩЕ ИМА НА ХУЬОВДЕН!

13

Истината

преди 4 години

Американците си търсят добър повод да започнат война в Иран. Все пак имат някакъв имидж на "световен полицай е", който да поддържат. Иран е последната пречка пред това Израел да се превърне в политически лидер в района, а Тръмп е ционистка маша. Вижте какво се случи с американо-турските отношения след като Ердоган настъпи израелските интереси в Сирия. Тръмп ще помогне на Нетаняху, а Нетаняху ще му върне услугата после на изборите в юесей.

12

АТАКИСТ

преди 4 години

Че той хамериканеца без война кога е виреел на тази земя?

11

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен10ти току-що описа дереджето на "народонаселението" в България.....иначе:-Айде пак затрит "ПроСоТо"..Е,заравайте си главите в пясъка,това МОЖЕ и да ви помогне...до някъде..

10

Анонимен

преди 4 години

Няма да има за съжаление. И Иран нямат ядрено оръжие, за да стане интересно. Скука ще е тази година. Даже корейския възпитаник спря да мята железа.Без ядрена война света е едно скучно място. Близкия Изток е много подходящо място за започването й.

9

Анонимен

преди 4 години

Вътре в самия Иран, народът страда от тази военно-теократична диктатура! Младите не искат вече бог да ги поучава как да живеят! В момента положението е такова, че вътре в страната са народ срещу неговите водачи. В Иран ако не си от обкръжението на аятоласите, си никой! Човек без лице, без права, без живот! Роб, който трябва да възхвалява божите наместници - иранския елит! Самата власт се крепи на пропагандата срещу единствения дявол - САЩ!

8

Софианец

преди 4 години

България се плюе вскидневно срещу САШ.Защото първата е все още комунистичека тоалетна а това е така защото населението и е с увредени мозъци!

7

Анонимен

преди 4 години

Не , всичко е цирк преди изборите тази година и е съгласувано с Путин.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами щом имате м.ъде да нападате посолства, трябва да сте готови и да поемете някоя и друга ракета или ракетна атака! САЩ не са нападнали ничия страна обаче, а смятат това за отговор на нападението срещу посолството им, което е тяхна суверенна територия! От друга страна убитите са основателите на редица терористични организации в региона! Какво точно очакват?

5

Анонимен

преди 4 години

Той вече я подпали.

4

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗА КАКВО ДА ПОЧВА ВОЙНА ,БЕ....!!!НЕЕЕЕЕЕМА СМИСЪЛ!!!БЕСНИТЕ КУЧЕТА ТРЕБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ !ПОЛЕЗНО Е ЗА ХОРАТА!

3

Анонимен

преди 4 години

Ех тези медии ..Досега сипеха обвинения как Тръмп е оставил близкия изток на Путин и Иран ,а сега се страхували от война....Френските петли и те мълчат странно .Поне официално Германия защити Тръмп ,но французите отново подло мълчат.И те като Дойче веле месеци призоваваха за война ,а сега млъкнаха ...

2

Анонимен

преди 4 години

Че то там не са спирали за какво започване питате.