19

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА ИМА СТУДЕНА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И КИТАЙ. САЩ СЕ СБЛИЖАВА С КИТАЙ И ИЗОЛИРА РУСИЯ-ТУРЦИЯ-ИРАН

18

Анонимен

преди 4 години

В Китай по кината може да не излъчат някой филм само защото правителството така е казало.

17

ЕС Форевър

преди 4 години

Малка мома вода носи, младо другарче във форум лъже. Мизерията била мит хохохохохо охоххоохо охоххоохохохо оххохоохохохохо. Опорките ви са много жалки, дори малките деца не вярват.

16

Няма спасение

преди 4 години

И под статия за конкуренцията на САЩ и Китай пак изцепки на путински папагалчета. И поредните шедьоври. Мизерията в Русия била мит, учителите там получавали 1000 долара... Четете онези руски сайтове, в които съдържанието се поства от самите потребители, не от демагози на хонорар. Реалните доходи извън Москва и Санкт-Петербург са двойно по-ниски даже от жалките числа, които пробутва руската статистика. А заплатата на учител в провинцията е по-близо до 300 долара. Съчинявайте си, не пречите.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12И какво му е доброто на Китай. За някакъв си смотан апартамент ще трябва да даваш много пари защото има прекалено много граждани. Замърсяването е голямо.Навсякъде има софтуер за лицево разпознаване и се следят хората. Правителството и други хора с връзки знаят всеки къде ходи и какво прави.

14

ЕС Форевър

преди 4 години

Хохохо, мизерията в Русия била мит. Пускам Гугъл Мапс и виждам, кварталите в градовете им са в черни пътища. Сигурно е манипулация и street view е нагласено да показва ръждиви жигули на всеки ъгъл. За градската канализация няма да говоря...щото не съществува.

13

Анонимен

преди 4 години

В Китай има система за лицево разпознаване. Следят се всички хора и китайското правителство си играе на Бог.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМежду другото в Русия мизерията е мит. Ама скоро и той ще се развали.

11

Анонимен

преди 4 години

Между другото в Русия мизерията е страшна това което е в БГ там е в пъти повече!

10

Анонимен

преди 4 години

Много е трудно да се прави сравнение между Китай-Русия и САЩ в икономическо отношение.Вече и на децата е ясно, че Китай доминира в световен мащаб по икономически показатели.

9

Анонимен

преди 4 години

Производството на стомана е косвен показател за силата на държавата.И кой сега е номер едно?

8

да, но

преди 4 години

Русия не е СССР. Русия не вярва вече на Запада, и Путин не е Горбачов. И руския народ гордее с Русия.

7

Анонимен

преди 4 години

Заплатата на учител в Русия е около 1000 долара.

6

Анонимен

преди 4 години

Началото на 80те икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай. 89 г. китайците пуснаха танкове на площад Тянананмън срещу няколкостотин демократи излязли на майдан, докато в СССР Горбачов демократично побратимява СССР със Запада. Резултата се виждаме днес - къде е Китай, първата икономика в Света и къде е руската икономика.

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЦелта не е да се съсипят двете държави, целта е да съсипят руското икономическо джудже и да си поделят Сибир.-------И каква точно е икономиката на Русия?СССР бяха втора икономическа сила в света,а след като ги окрадоха през управлението на Горбачов,Елцин и се срина икономиката им,станаха икономическо джудже.Те дори ще имат повече полза,ако чуждите фирми излязат от Русия и Русия си произвежда всичко сама.

4

Анонимен

преди 4 години

Не дочетох статията,че ми е скучна,но само ще кажа - спрете да ограничавате хората и държавите икономически,нека си търгуват помежду си и си склюват договори,без значение дали е Китай или ЕС или Русия или САЩ или някой друг.Никой няма полза от санкции,никой.

3

Анонимен

преди 4 години

Целта не е да се съсипят двете държави, целта е да съсипят руското икономическо джудже и да си поделят Сибир.

2

Анонимен

преди 4 години

Тръмп сътворява невероятна простотия...

1

ЕС Форевър

преди 4 години

Точно така, Китай е много по-мощен и опасен. Но тази война няма да протече както си мислите. Китай първо ще анексира Сибир и тогава ще хвърли всички сили срещу САЩ.