21

Анонимен

преди 4 години

Който се е хванал с Америка печели. Примери: Източна срещу Западна Германия, и Северна срещу Южна Корея. Даже и китайците забогатяха от търговия и технологии от Запада не от Русия.

20

И много ВОДА

преди 4 години

Вода да искаш в ПЕРНИК !Тече от всякъде но не в чешмите на хората !!!Защо - Защо такъв е сценарият на Михайло хайде Михайло наздраве ;)

19

Анонимен

преди 4 години

русия Пудела на Китай

18

Амин

преди 4 години

Всеки който е срещу антихриста сащ,да е благословен.

17

Да

преди 4 години

За благото на човечеството дано.

16

ЕС форевър

преди 4 години

Русия няма ресурсите да се противопостави на САЩ. Единственото, което Путин направи е да възроди практиките от СССР...и комунистите из България пощуряха от кеф. Да се съюзяват колкото си искат, световните икономичекси и военнни сили са САЩ и ЕС. Китай са трети и ясно съзнават, че Русия не им трябва.

15

Патриот

преди 4 години

Орел, рак и щука. Да, защо не.

14

Анонимен

преди 4 години

Руския самолетоноач са придвижва на буксири понеже парните котели са се амортизирали.

13

Тесла

преди 4 години

След края на ерата на петрола в пясъчните пустощи около Персийския залив ще има само хора за хранене и толкоз.Който превземе трегиона ще има само ядове.Тръмп чете един бюлетин в който всичко е описано за 33 години на пред и като един Чичко Скрудж гледа да пести от излишни разходи в региона....Следващата ера ще е ерата на питейната вода всички находища се изкопуват не напразно Тръмп иска да купи Гренландия там водата е най- чиста и ще струва 50$ за барел....Африка след 33г. ще са 5 милярда гърла

12

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Великобритания ще ги пердашат.

11

българиН

преди 4 години

Новият " Вършавски договор" е в действие вече мисля! -:) Те децата не го знаят.Но ние го помним по възрастните! Смея да кажа.Че в негово лице.Американският империализъм в действие вече 30 г..Ще има достоен противник! -:) В едно конно състезание.Са нужни най малко 2 коня! Нали?! Жив и здрав да едр Путин българино! Че като гледам този американец те е превърнал в американофил! Или поне една част от населението на Европа! Русия близо! Америка далечко! Все Русия се е притичвала на помощ на България

10

гласът на разума

преди 4 години

Проблема е че Русия е неверен партньор. Който се е хванал с тях е загубил.Рашките опоскаха Венецуела и сега да видим кой ще е следващата жертва.

9

Арвен Голд

преди 4 години

Стига ми да побеждавам рускините.

8

Анонимен

преди 4 години

Русия и Иран имат нефт и газ. Непобедими са.САЩ изчерапаха собствения петрол и вече зависят от Близкия Изток.Дупчат за шистов газ и замърсяват природата си и водата си.

7

Анонимен

преди 4 години

До сигурноМи в бая неща ги биха, студена война, у, а. Всичката модерна техника в нета идва от там. *** на нарк омани какво да обясняваш..

6

Ариец

преди 4 години

Иран не е изчезнал за 3 хиляди години няма как да го изтрие държава на 2-3 века...

5

твърди Блумбърг

преди 4 години

Еврейски приказки за Лека нощ.

4

Анонимен

преди 4 години

първата световна война е в следствие на балканските войни и нерешените проблеми след оттеглянето на турците от европейския континент...втората световна война е продължение на първата,а втората още не е свършила.

3

Обективно

преди 4 години

Всяко действие поражда равно по сила и обратно по посока противодействие.САЩ наистина са най-голямата военна сила на планетата в момента, но ограбиха много държави. Нормално е ограбените да се съюзят срещу разбойника.Сега световният хулиган САЩ вижда срещу себе си коалиция, която го превъзхожда и на която не може да се противопостави.

2

Да живее Русия !

преди 4 години

Как така, че все още не са се изхрачили по въпроса Прероден Пастиркин, Сашо (Нереза) и Сюлеймана Безродний-Паси?