26

Анонимен

преди 4 години

"Дедите ми са измислили исляма за да има "религия" и за най - npocтите!"Дедите ти са измислили християнството, а ислямът е създаден на база християнството, понеже самото християнство се е оказало по-добра религия от юдаизма. Но все пак не достатъчно добра за най-ценните хора на земята и затова се е наложило да се създаде подобрена версия на християнството, наречена Ислям.

25

Анонимен

преди 4 години

Обикновена провокация на Вилдерс!Знаем КОЙ има интерес от разпалването на омразата в ЕС...

24

До Yudeo= fahist

преди 4 години

Да, всички сме хора, но някои са повече хора, пък и ще се поизбием малко, няма ресурси за всички да живеят хубаво на Земята!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Оказва се , че хората като цяло въпреки научно-техническия прогрес лесно се потдават на внушения и манипулации!!!Това го знаят тия зад кулисите, които управляват света............политици, масони, банкери, илюминати, сатанисти, корпоративни акули и т.н.

22

Анонимен

преди 4 години

Холандския напушен *** с марихуана е не по-малко опасен от ония брадати терористи с ***!!!Всяка форма на радикализъм е опасна!!

21

:

преди 4 години

Гаврата с религията на милиони хора , никога не може да бъде свобода на хорара, холандкия *** бърка понятивта и създава грижи без да има нуцда от такива, пак ли иска даим режат главите и да ги гърмят ?

20

Анонимен

преди 4 години

Християнство , Ислям, Юдаизъм...............трите религии имат общи основи, и затова т.нар. духовни водачи....................попове, патриарси, кардинали, равини , халифи и аятоласи ще имат власт над простите народни маси..............политиците му викат електорат!!Хората са прости 80 % от тях, и не само в България!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Всяка форма на религия е манипулация................................вие да не живеете в 16 век??

18

До OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

Да, прав си, и ционистите- евреи не са стока, както и ислямистите, както и джендърите в Холандия!!!

17

Факт

преди 4 години

Ислямът,както и християнството са измислени от ев*реи,за собствени цели(ясно какви).За база е послужил самия юдеизъм,Затова тези религии се наричат "аврамически(от Авраам).Разликите между християнството и исляма са обусловени от качеството на съответния материал-ев*реите са били наясно,че няма как да има само една нова религия,при огромните разлики.По-важното е кого обслужва конфликтът между исляма и християнството и кой го подклажда изпращайки милиони мюсулмани в Европа,дето не им е мястото!

16

Анонимен

преди 4 години

Свобода на словото и демокрация няма никъде , дори на Запад..............ама това няма да го разберете с промитите си и и зомбирани от телефони и компютри мозъци!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Една провокация от един напушен холандски депутат - гей............май е прекалил с марихуаната!!!Християнин съм, ама тоя заслужава да му ударя няколко шамара .............има свестни мюсюлмани и калпави безполови западняци- *** без религия , дето си мислят, че слънцето изгрява заради тях!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Ей, много сте прости...............зад тази провокация стоят едни други хора, които не са нито християни, нито мюсюлмани...............те са глобалисти, сатанисти и ви се смеят колко сте прости, ***, елементарни и как взаимно ще се избиете едни други!!Добро утро, селяни прости!!!

13

Гост

преди 4 години

Тази провокация няма да доведе до нищо хубаво! Защо се накърняват чувствата на вярващите по този грозен начин?

12

Дедо

преди 4 години

До Анонимен 6Да,така е!Тяхното "възпитание" е да режат главите на неверниците,да си бият и кастрират жените и да се женят за 9 годишни момченца!Християнин съм,но нямам НИЩО против някой да се майтапи с Христос,младенеца и Дева мария.И аз що вицове ьнам и съм разказвал...Ам не ходя да ТРЕПЯ невинни хора по улиците,нали!ЕДЕОТИ!

11

Анонимен

преди 4 години

Ще призная за свободен Герт Вилдерс, като организира конкурс за вицове за пророка Вовкин и апостолите му - Шойгу, Песков и Лавров!

10

Анонимен

преди 4 години

Тия холандци се друсат много, и депутатите им.............само се питам дали са пушили марихуана или нещо по твърд, като наркотик!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Това ли са евроценностите, да се подиграваш с религиозните чуства на хората?Или това е поредния опит за изкуствено покачване на напрежението, което вече го има не само на Запад!!!

8

Трайо

преди 4 години

Тоя депутат е много ***. Какво цели с това? Свободата на словото не трябва да е предтекст за подигравки и противопоставяне, като знаят, че обекта им на подигравки е насочен към хора, които не уважават и не разбират тази свобода. Вместо да им се покаже, че е хубаво да има свобода, ще им се покаже, че е вредно и лошо. Безмислена и опасна провокация. Ама да се оправят, като им е толкова акъла.

7

Анонимен

преди 4 години

Да не реват после холандците, ако им се случи атентат от някой брадат терорист!!