91

Анонимен

преди 4 години

До АНАЛИЗ до 82Само роми и държавни чиновници са ви в устите.Вие си го избрахте тоя ***.

90

Анонимен

преди 4 години

Какъв е тоя че ще разпорежда кой кога да почива, кодекс на труда няма ли ? що за наглост и безочие

89

Анонимен

преди 4 години

Как се разпореди, да не е нещо над закона ?

88

Анонимен

преди 4 години

Докато българина не проумее, че хора свързани пряко или косвенно с БКП не трябва да имат достъп до власта, няма да се оправи

87

Анонимен

преди 4 години

Щом хората ходят на тЕАтър значи държавата е на добре . Да се знае за театъра движещ икономиката

86

Анонимен

преди 4 години

Какво е Гроб?Точно така, ОПГ !

85

Анонимен

преди 4 години

Бреи ,*** това за нашата държава ли става въпрос? Явно а съм се огелпил зощото от месеци не съм срещал доволен българин. Всеки псува дълго и много роднински!

84

Анонимен

преди 4 години

До ЦИКЗащо го избира народа, като уж никой не го харесва?..........................."Избира", друг път. Един милион мъртви души, един милион "роми" и турци, половин милион калинки... манипулации, фалшификации...---Айде айде, с тоя опорни точки до никъде няма да я докарате. Все като печели друг изборите нагласени, все като печели БСП, изборите честни, няма мъртви души, турци и платени ромски гласове. Оправданията ви край нямат, само да не признаете истината, че хората харесват Бойко

83

Василев

преди 4 години

Бати Бойко ще ви иозплющи селяни прости!!!Вие не искате да се развивате, седите на едно ниво, влагате една и съща енергия и качества, а искате да получавате десеторно повече, като доходи и възнаграждения!!!Добре, че е извънземната немска богиня леля Меркел от съзвездието Цефей, галактика Андромеда, която погълна световните пазари и шари пари на Бати Бойко!Бати Бойко обича леля Меркел и леля Меркел обича Бати Бойко!!!Доналд Тръмп не иска да има руски газопроводи към ЕС!Агент Кони Бакхуст!ЦРУ

82

АНТИ

преди 4 години

Политеатър, циркове и номера,а с кредит пълнят нашта хазна.Приходи-разходи, в криза сме знам,всичко е вятър с много мъгла.

81

БАНко

преди 4 години

Б.Б. от Банкя никога не е избиран от народа да управлява . Назначават го депутати , а за да има 121 бройки купува !!!Всеки може да смята :25% от гласуването;17% от населението !Никой не го е избирал !Сега одобрение 28% , мразен 62% !!! Кой го е избрал ?????

80

Цвъкнал герб

преди 4 години

Всичко е чудесно (за управляващите), а напролет дори и налъмите ще цъфнат.

79

Нереформирани систем

преди 4 години

Напълно съм съгласен с колегата за нереформираните системи и бих искал да добавя към неговие списък:- либерализация на енергийния пазар- разбиване монопола на НЗОК => частни здравни каси- приватизация на БДЖ (не могат да предложат качествена услуга; не се знае къде ще се наложи да те прекачват на автобус)- приватизация на Български пощи (нека преди това разпродадат на търгове имотите, а после приватизират, за да не стане като БТК и БГА Балкан, където имотите бяха по-ценни от продажната цена)

78

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами, най - добронамерено - не ви разбирам, мазохисти ли сте какви сте?Дори и да не сме толкова добре, човек си изгражда сам реалността. И когато повтаря, колко сме зле, то той наистина ще живее зле!Толкова ли искате да живеете зле?

77

Чочо

преди 4 години

Лузърите да спрат да плюят, а по-добре да се замислят как могат да подобрят живота си , че където и да живееш по света ако не си се научил да мислиш , да работиш , да си предприемчив и умерено да рискуваш с някое ново начинание , да търсиш нови и нови начини да изплуваш - ще останеш винаги само един нещастен губещ в този неимоверно кратък човешки живот.Хубави празнични дни за всички сънародници !

76

Анонимен

преди 4 години

Регистъра, НАП, далаверите на влистниците, апартаментите, ромската кметица, далаверите в здравеопазването - добрата година на властта???

75

Анонимен

преди 4 години

Pove4e savodi fabrili pove4e spokoistvie na bg narod koito e unisen s nai niskite dohodi pennsii v zala eu stiga si se fukal s tuneli i magisteali horata njamat kajvo da jadat voda njamat lekarstva njama pari njama ne se li sramuvasch drugaru bkp bb prebojadisa se vse probojadisani komuneta v gerb a te nula snania sa politikata islagar te pekin na koja darjava e stoliza zerasi barbekuta korupzia ubiistva di koga be komuneta ot gerb

74

бай Тъпчо

преди 4 години

Е толкоз папи я галиха тая глава и пак не увря бе, или както викаше тати: Вари го, печи го, простия *** си остава-туй за мен де, ама като гледам и тоя е от нашта порода...Оня ден на Коледа подарих на жената ***, та като рови нощем из хладилника да не и мръзнат ушите, пък тя една лупа ми даде и вика:Нали са сещаш какво да търсиш с нея? И аз щото не са сетих да взема да я дам на Бойко бе-да гледа по-хубаво какво му пишат хората а не ония женички дето подскачат около него и тук-таме някой мъш

73

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Това, което върши Борисов е като демокрацията... - не е перфектно, но нищо по добро не е измислено...

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Ще ти задам контра-въпрос.Щом народа толкова много го харесва, защо заптиетата на Боко Суджука с Фъндъчката обикаляха по гетата и махалите да раздават кебапчета, кюфтета и 200 лева на калпак?