37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНали четеш статията,кьорав ли си,че пише,че Русия не участва в тази война?

36

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?Защо е написан въпросителен знак след твърдение във вътрешно заглавие?

35

Йерхон

преди 4 години

Турция ще живее докато не засегне Израелските интереси след това ще има тупаници и разпадь

34

до 34

преди 4 години

Няма как едно правителство да е законно ако е признато и определено в чужбина ( ООН ) Следователно който и да си поканят ще е абсолютно незаконно. Единственото легитимно нещо в Либия е армията и тя твърдо е решила да изрине чуждата *** натрапила се в Триполи. Турция ако изпрати войски ще е незаконно.

33

Анонимен

преди 4 години

Сайта ви е супер долнопробен ? докаде сте стигнали до Дъното сами да си пишете коментарите да си мислят хората че много се коментира тука , а корабче минава ли

32

Анонимен

преди 4 години

Лешоядите от Сирия - Русия и Турция - се местят на нова *** !

31

АнонимеН

преди 4 години

ЛИБИЯ Е 90% ПУСТЯНА! НАЙ-БОГАТАТА ДЪРЖАВА НА НЕФТ В АФРИКА И ЦЕЛИЯ БВП НА СТРАНАТА Е ОТ ПРОДАЖБАТА НА ПЕТРОЛ , ГАЗ И ГИПС!НЕ Е ЗАЩИТЕНА ОТ НИКОГО И САМОТО И НАСЕЛЕНИЕ Е РАЗДЕЛЕНО НА ВРАЖДУВАЩИ ФРАКЦИИ!! ОПИТАХА ДА ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ И ВЪПРЕКИ ПРОВЕЖДАНЕТО ИМ ЧАСТ ОТ ФРАКЦИИТЕ НЕ СЕ ПОДЧИНИХА НА ИЗБОРИТЕ И ПРОДЪЛЖИХА ДА СЕ БИЯТ КАТО ПЛЕМЕНА СА!ОДОБРЯВАМ ВСЕКИ ДА СИ ЧОПНЕ ОТ ЛИБИЯ КАКВОТО СИ ИСКА! И ТУРЦИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ ЩОМ НЕ ПРИЗНАХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ИЗБОРИ!)

30

Анонимен

преди 4 години

Ха !Ердоган го "поканиха" в Либия, както Путин в Сирия !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

29

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИТЕ ЩЕ ТРЕПЯТ РУСНАЦИ В ЛИБИЯ

28

SS

преди 4 години

Ще тръгнат бежанци!Турция обяви че не може вече да се справя с бежанската вълна.И са прави.Те естественно ще тръгнат на запад,и дано това да е краят на ЕС.

27

Анонимен

преди 4 години

БЛА-БЛА ТУРЦИ ПРЕЦАКА РАШКИТЕ. ДВА АЗИЯТСКИ НАРОДА СИ ПРАВЯТ МРЪСНИ НОМЕРА

26

Анонимен

преди 4 години

Египет има достатъчно мощна армия за да смаже Турската

25

Анонимен

преди 4 години

Официално турция е поканена, другите и недоволните да го вземат дълбоко.

24

Анонимен

преди 4 години

Стиска ли му да се намеси...А се е намесил, а е ял сопа по гърбината.

23

Анонимен

преди 4 години

Ердо приготвил ли е ковчези за заминаващите вече или ще ги кремират?

22

муспи

преди 4 години

Във връзка с хаоса, евреите планират султана да се ядоса, и ако се наложи турция да удари НАТО, да направи България до Дунава радиоактивна!

21

Kenan

преди 4 години

Гази Мустафа Кемал само преди малко повече от сто години е бил ранен в Либия. Там с Енвер бей са обучавали местните да се противопоставят на италианските колониалисти. Цялата кръв на дедите пролята по пустините на Африка, Йемен, оттам до Виена не е била напразна. Ето това ни казва Ердоан. Ей, турци, настръхнете и елате на себе си. Докато небето не се срути върху ви, докато земята не се отвори и ви погълне, кой може да ви спре?

20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Мдааа,докато вие треперите от Султана който ви точи зъби от Юг,аз тук съм в рая на земята-Норвегия и си щракам с пръсти и ми е спокойно. Оправяйте се,нали гласувахте за Краля Слънце дето е авер на Султана който рано или късно ще стане велик Везир над собствената рая поради професионалното подмазване към него научено от Бае ти Тоше.....

19

Анонимен

преди 4 години

До муспиНе е било хаос,банките убиват руския цар и това им е било целта,защото руснаците са притежавали 88% от МВФ,а Октомврийската революция в Русия също е внесена от запад,тя не е руска революция,а немска,организарана от запада.Хитлер и Бонапарт също са вносни в източна Европа,а не местни създания.

18

Анонимен

преди 4 години

Турция не е печелила война от 1647 г. насам. Факт..Факт е, че Турция от създаването си не е губила война