139

Анонимен

преди 4 години

До iiiВЪЗМОЖНА Е САМО ЕДНА ХИПОТЕЗА - ЯЗОВИРЪТ Е ИЗТОЧЕН НАРОЧНО. ВЪПРОСЪТ Е КЪДЕ Е СПАЛ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ВОЖДА.

138

Анонимен

преди 4 години

Да бе...! Борисов щял да проверява собствената си безотговорност от последните 10 години?! Дали си вярва...?Зам.министърът Нанков ли е капацитетът, който ще решава водната криза в Перник? Тоя крадлив некадърник ли, който трябваше да бъде изритан след инцидента в Своге?ГЕРБ са наистина много жалки...!!!

137

Анонимен

преди 4 години

Тонката, ходи ли на Гъмзата?

136

Анонимен

преди 4 години

Борисов закъсня (дали не е нарочно?).Освен това не казва истината като един престарял ромСпоред него 70% от София е нямала ВиК през 2010 година и той е спасил София. Сега пак я спасявал с 400 милиона европари във ВиК (при наличен концесионер)Сега - Перник - след като катастрофира с отоговорностите си за управление на водите.Всичко на пожар (за да се краде безнаказано) за да е по-скъпо, необмислено и некачествено.Но от пожарникар толкова

135

Анонимен

преди 4 години

Перничани не си избраха кмет от ГЕРБ и сега герберското управление ги наказва, като ги оставя без вода. После ще им покажат, че само намесата на вожда-слънце може да ги спаси, за да знаят следващия път за кого да гласуват. По същата причина съсипаха северозападна България. Просто хората там не упорито не искаха да гласуват за герберите и ги потопиха в мизерия за назидание на останалите, на които им хрумне да не направят правилния избор.

134

ПроСоТо

преди 4 години

не щете и не щете да схванете:-Ей това същество от клипа,което дори не може и да говори смислено,а бръщолеви за някакви тръби да били докарани,определя ТОНА на цялата политменажерия!Верно,той не е единствен,но заради "харизмата" си привлича СЕБЕПОДОБНИТЕ си както меда привлича мухите...А медът,който получава "с тирове" от ЕС,си е бая СЛАДКА примамка..за нас и в частност за перничани-една студена мин. вода "Банкя"..

133

Анонимен

преди 4 години

Не знам как не го е срам! След като години са крали, та са се съдрали, сега да се прави на спасител. Каква икономическа полиция, това което се случва са углавни престъпления, които трябва да доведът до присъди и ЗАТВОР! Докога само обикновените хора ще си плащат греховете, а всички на политическата хранилка ще са безсмъртни и недосегаеми??? Местан не е виновен, въпреки че другата кола изхвърчала в дерето, сега и в Перник никой не е виновен. Само Иванчева е в затвора, и то за нищо. Чудовища!

132

iii

преди 4 години

Според мен са възможни две хипотези: Или язовирът е източен за индустриални нужди, или старата мрежа е тотално за подмяна. Нищо чудно и земетресението да е изпочупило туй-онуй.

131

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаХрана колко щеш.Нямам апетит:):):):)Отворих хладилника и шях да се издрайфам:):):):)-Яж на сила, че такива кльощави в ГЕРБ няма. Трябва да си 100+ кг за да се водиш за гербер.

130

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонименна каскетите космоса пак е крив, нали кмета там е все от БКП. Пита се на кого е работа проблемите на Перник? И кой ги решава? Кмета или някоя лукова глава като ББ? Какво направиха кметовете там за последните 20г? Нищо нали? Другари от 80-те % пак да гласувате за цоциалистите.

128

Анонимен

преди 4 години

Типично - чакат нещата да стигнат до криза, тогава идва великият вожд, разпорежда се шумно, така че да не остане медия, която да не отрази намесата му, и случая се разрешава. Този цирк сме го гледали вече много пъти.

127

Анонимен

преди 4 години

Перничани, цяла България сега вази гледа.Не ни посрамвайте.

126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГерберски плъх, виж до къде се стигна от некадърното управление на ГЕРБ ? В 21 век един град във България е без вода.--Ми хубаво де, случило се. Теч имало казаха и за това така, няма виновни защо обвиняваш ГЕРБ като очевидно комунистите са направили некадърно водопровода в Перник и е пълно със загуби на вода. Ако бяха направили хубаво водопровода да няма загуби нямаше да се стигне до тук.

125

Анонимен

преди 4 години

Бойко, няма нужда от икономическа полиция,защото перничани откриха виновните.Те са Министъра на екологията и водите и Министъра на инфраструктората и пътищата.С икономическа полиция се губи само време и пари.Изпрати Гешев ,той е спец полицай или хвърли вината на твоето БКП,БСП,Костов,Тройната коалиция,Орешарски,Станишката, Симеон царя,извънпарламентарната опозиция ДБГ и за каймак може да надградиш с вина на президент Радев за водното безхаберие на кадрите на ГЕРБ.

124

Анонимен

преди 4 години

Шефе, още съм на боб.

123

Анонимен

преди 4 години

За да расте тиквата иска много вода.

122

Анонимен

преди 4 години

Идолът на Простите отново огря Територията.

121

Анонимен

преди 4 години

Номера със старите тръби не минава.В цяла България тръбите са стари.Не са подменяни от тошово време.Другаде е заровено кучето.Безхаберието или съучастието на министри с местната бивша герберска власт и прилежащите и олигарси трябва да бъде разследвано,ама КОЙ?КОЙ?

120

Анонимен

преди 4 години

Тонката, ходи ли на Гъмзата?