28

шматка

преди 4 години

Горките "началници" още не са разбрали че заплахата за мира са Китай Индия Пакистан .Ако ще започва война то тя ще тръгне от там

27

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали си заслужава ЕС да създава собствени ядрени сили (би било добре, но ще е скъпо), но при всички случаи американски ядрени оръжия трябва да се разположат на определени места в Европа. След като Путин иска нова студена война, редно е да я получи.

26

Анонимен

преди 4 години

До До 25Русия Притежава 1600 годни ядрени бойни глави---Много ми е интересно от къде знаеш колко ядрени бойни глави притежава Русия?

25

До 25

преди 4 години

"Кого ще възпира?"Ти да не си със забавено развитие бе шмиргел? Как кого, ония умиращи от глад, пиещи шампоан, но въоръжени до зъби *** от твоята матушка. Русия Притежава 1600 годни ядрени бойни глави, от които около 1/3 са насочени срещу НАТО в Европа. Има и за тебе и за *** и за децата ти, че и за внуците... За да се противопостави на тази нападателна сила, ЕС трябва да притежава поне 500 ядрени оръжия със съответните платформи за "доставка".

24

До бай хой

преди 4 години

Горбачов наистина подписа но Кой не спазва договореностите??? И без значение в световен мащаб кой има ядрено оръжие. Използва ли се целия свят отива.Столтенберг си прави вятър на устата а НАТО просто е в мозъчна смърт и Макрон правилно казва че не иска да ходи по гайдата на САЩ.Те си правят войни и цоцат петрол а всички от НАТО да плащат.Другите от НАТО ги е страх да призбаят този факт.

23

Анонимен

преди 4 години

САЩ да докарат няколко стотин тактически ЯБГ за да се пазим от Русия.

22

до Евразия

преди 4 години

Ами то имаше някаква договорка между Меркел и Путин за 'Лисабон-Владивосток'но след 2014 нещата се провалиха заради укрите и уса!

21

Анонимен

преди 4 години

За чий се харчат над 1 трилион долара, докао ЕС пуска какви ли не от Азия и Африка да нахлуват свободно.

20

Анонимен

преди 4 години

Русия е ядрена заплаха за Европа, на която трява да се противопоставим подобаващо. Тръмп е прав, че не може да се разчита само на САЩ.

19

До 22

преди 4 години

Пене лично ме е бъз от пуйките. Много странни очички имат, а и тая увиснала шия. Вратлето им е много тънко. Пълен звяр. Атомните бомби са ни нужни. Много ми е нужно, особено на мен.

18

Анонимен

преди 4 години

Не можем да разчитаме на само на САЩ за ядрената си сигурност. ЕС трябва час по-скоро да инициира собствена ядрена програма, която да осигури необходимото количество възпиращи ядрени оръжия.

17

Анонимен

преди 4 години

За да има ядрен паритет в Европа са ни нужни още поне 300 ядрени, бойни глави с радиус на действие 500-4000 км. Трябва да се сдобием с тях възможно най-скоро, за да гарантираме сугурността си.---ДОБРЕ, ЧЕ Е ТАКИВА НЯМАТ ВЛАСТ И САМО СИ ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ И ГРАДИНКИТЕ.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо..................че защо се плашат де???? И подписват санкции срещу Русия, подписвайки ги като "санкции от ада"!!!!! Ха-ха-ха-ха-ха.........ето как, след 2000 години ЗА ПЪРВИ ПЪТ УЗНАХМЕ КЪДЕ Е АДА!!!!!!!!! Бравос краварчета....такова ЯВНО разобличение трудно е да си направиш сам, но вие успяхте!!

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

ДжендърНАТО и ......Много бой ще ги бият руснаците. Само стойте и гледайте. Времето наближава ...

14

ХХХ

преди 4 години

НАТО ли ?България е член на НАТО ? При първи обстрел България заминава само с една "Воевода" !После световен рев "Русия агресоррррр те виновниииии ......"Доловел САЩ - ахахахаха *** !

13

Анонимен

преди 4 години

За да има ядрен паритет в Европа са ни нужни още поне 300 ядрени, бойни глави с радиус на действие 500-4000 км. Трябва да се сдобием с тях възможно най-скоро, за да гарантираме сугурността си.

12

Евразия

преди 4 години

ЕС няма как да стане от Лисабон до Владивосток, но ЕС може да стане от Владивосток до Лисабон.

11

Смит енд Уесън

преди 4 години

Най важното е че немчугите нямат ЯО и а са тръгнали нанякъде а са попилени.

10

Анонимен

преди 4 години

А кой иска да напада Европа. Досега Европа съсипа сума ти държави, но никой не я е нападал, освен бежанците от тези държави които търсят хляб и препитение в Европа след като европейците бомбардираха и опустошиха страните им. Срещу бежанците ли е необходимо ядрено оръжие на Франция или на НАТО, ама как да се използва, те са в Европа.

9

ха

преди 4 години

А ако ЕС стане от Лисабон до Владивосток ще има ли квик квик квик!?