28

Т.Шак

преди 4 години

Традицията повелява на Бъдни вечер да се яде постничко. Да ме извиняват касапите, ама заслужават бойкот, докато им се развали стоката и не смъкнат цените. Аз в техните игрички не участвам. На другия ден ще ям пилешко, хем е по-здравословно, пък и нищо няма да ми стане, ако не ям месо. Ще пия уиски и ще зобам бадеми пък! Да им е гадно. Не е задължително човек да се освини по празниците, а после да сваля килца, докато дойде време за плаж.

27

Анонимен

преди 4 години

Празници са! Пукайте на корем и стрига сте ревали. Колкото струва толкова, вече заплатите в България са достатъчно високи за да не ни прави впечатление 2-3 лева на килограм месо.

26

Активист на БКП

преди 4 години

До ПенсионерАма викаше едно време на площада: ,,Кой не скача е червен,, !!! Затова сега не се оплаквай !!!

25

Василев

преди 4 години

Когато взеха да колят прасетата, свинското беше 7 лева, сега е 10 лева!Това е 30% покачване, и всички лузъри на високи постове, които обещаваха , че няма да се покачва цената на свинското, да си подават оставката!!!Агент Келвин Хейтинга!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Първо избиха прасетата, сега 5E за килограм!!! Тези съвем се оляха!Хора направете един трип до Гърция - там едва ли ще са такива мушенници и ще е по-евтино!

23

До 24

преди 4 години

При комунизма при нас, нямаше меси по магазините, един път в месеца зареждаха месо. А ти недей знай толкова, щото комунистите първи дадоха права на хомосексуалистите.

22

Бай Иван

преди 4 години

Но имате евроценности и право на гей парад, няма да ревете ;) !!!

21

Василев

преди 4 години

Бати Бойко дай по един суджук на верните ти почитатели, където те хвалим по цял ден!Един тон си дялнахте суджуци!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

20

23

преди 4 години

цената на свинското месо започва от 11 лева и стига до 15 за килограм. живея в провинцията

19

Дедо праз

преди 4 години

Поредната статия за отслабване по Коледа.

18

Анонимен

преди 4 години

За Коледа съм взел една пуйка.

17

Василев

преди 4 години

Като няма свинско има винско селяни прости!!!Като ударите един литър вино и ще ви е все едно какво има на трапезата!!!A виното е антиоксидант и помага на организма да се чисти от финните прахови частици!Получава се троен ефект, хем ви е кеф, хем е здравословно, хем и забравяте ,че и утре свинското, ще е пак 10 лева!!!Къде е онази магарица с големия з.адник от ГЕРБ министър на земеделието, която ни уверяваше , че няма да има драстични покачване цената на свинското!Агент Алън Купър!ЦРУ!

16

Веган

преди 4 години

Ко ми дреме колко е месото ?!?! Яко зелена салата и ракия само за празничните дни!!!!! ..... Аз съм си вегетарианче , по принцип .......... Но с тия заплати и пенсии в Абсурдистан и вие ще ми дойдете , на моя ! Споко ! ......... Хъ хъ хъ ............

15

алооу

преди 4 години

До АнонимеНПоследните избори стана ясно, вече на всички, че имат 600 000 (шестотин хиляди) мъртви души, които ги вкарват по изборите както искат. Нали са прости гробари, сами направиха изцепката. От много години е който брои изборите, той решава.

14

Пенсионер

преди 4 години

... С 20 евро "Коледен бонус" какви пържоли ... Какво свинско ... Какво пуешко... Какви пет лева ?!?! ..... То ако можем да си платим парното и лекарствата ще се радваме !!!!! Важното е , че най - "работещите" Другарки и Другари в това подобие на "Държава" си пуснаха огромна ваканция за празниците , щото явно се "преработиха" тази година ... С НЕприсъствие в Пленарната зала ....... И още по - важното - пуснаха си и по 6 бона "Коледен подарък" , щото са й много "беднички" жалничките ..... :( !!!

13

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 11ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАТ ЯСНО ПОКАЗВАТ, ЧЕ СА ЗА БОРИСОВ ! ЩОМ НЕ ГЛАСУВАШ ЗНАЧИ СИ СЪГЛАСЕН СЪС СТАВАЩОТО!!НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е ЗНАК НА ПРОТЕСТ А ЗНАК НА СЪГЛАСИЕ!!! МЪЛЧАНИЕТО Е ЗНАК НА СЪГЛАСИЕ А НЕ ЗНАК НА ПРОТЕСТ ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ!

12

Анонимен

преди 4 години

Като допускате руските диверсанти да ви заразяват фермите, така ще е.

11

Анонимен

преди 4 години

А, така!Видехте ли сега!Ше требе да постите на Бъдни вечер!

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНИ как точно населението си иска Борисов като на последните избори 70 процента не гласваха изобщо?! Значи са портив всички.

9

бай Стамат

преди 4 години

данъци, ток, вода, застраховки, свинско, риба...нека дрането да започне сега