129

Анонимен

преди 4 години

От 70 години Русия тича срещу САЩ с надеждата да ги нстигне и все не успява. В момента разликата в БВП е около 10 пъти, като това е максимума, който Русия някога е постигала.

128

Щерю

преди 4 години

Мдааа, евреите никога няма да простят на Русия и на Германия...

127

До ГЛЕДАЙ ПАРИТЕ

преди 4 години

А ако съпоставим военния бюджет на НАТО, който е малко над 1 трилион долара със смешните 63 милиарда на Русия... Дребнички са руснаците, като лидера си. Даже Саудитска Арабия има доста по-голям военен бюджет от Русия.

126

ЕС форевър

преди 4 години

Вън руските шпиони от ЕС. Санкции, санкции, санкции и още санкции за руските шпиони и крадци на технологии.

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Представителка на страна, суровинен придатък с 2.3% от световната икономика, коментира САЩ с техните 27.3% от световния икономически продукт. Само IT секторът на САЩ е 1.7 трилиона US, повече от БВП на Русия, малко над 1.5 трилиона.

124

ГЛЕДАЙ ПАРИТЕ

преди 4 години

ВОЕНЕН БЮДЖЕТ ЗА 2019 ГОДИНА (В МИЛИАРДИ ДОЛАРИ):САЩ- 643,3 (3,2 % от БВП)РУСИЯ- 63,1 (3,9 % от БВП)Така, че ушанковци си подвийте опашките и пийте по един боярашник за ратуха.

123

Анонимен

преди 4 години

Големите борци за "демокрация и свобода" САЩ са единствените в света употребили ядрено оръжие срещу цивилно население...изпепелиха два пъти по 150 000 души за секунди и още толкова умряха мъчително от радиацията и твърдят че са ги убили хуманно...!!!

122

Анонимен

преди 4 години

Европа е окупирана от САЩ от Втората Световна до ден днешен. Каквото решат те, това става в Европа. Германия е под тотална окупация, Франция също. Всяка една държава, в която имат военна база е на директно подчинение на САЩ

121

Анонимен

преди 4 години

"Една държава с държавен дълг от 22 трилиона долара забранява на кредитоспособни страни да развиват реалния сектор от своята икономика"Абсолютно вярно. Оборотът е затънал в собствените си ...........

120

Анонимен

преди 4 години

Говедоидите ще дишат на Вова през тръбата!

119

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че Европа е щат на ФАЩ, че да им бърка националната сигурност.... Тъпоъгълни итиоти.

118

Анонимен

преди 4 години

Въздуха не, но парите на семействата ви, които са в "гнилия" запад могат да спрат.

117

Анонимен

преди 4 години

Статистиката е красноречива. За последните 20 г. потреблението на газ в развитие, западни страни е намаляло с близо 50 %. През следващите 20 години ще се свие още няколко пъти. Енергийните системи от трето поколение почти изключват фосилните горива. Тези нови газопроводи се строят НЕ защото има увеличено потребление, а с единствената цел да се заобиколи Украйна.

116

Анонимен

преди 4 години

Не само искат, Маша, а може и въздуха да ви спрат.Сама знаеш, Маша, колко руски политици, дето иначе плюят здраво Запада, имат пари и имоти там, нали? На Песков фамилията например, дето почти всички даже и чуждо гражданство имат, ама не на Венецуела. И ако решат да ви ударят по тази линия... О, какъв вой ще бъде тогава. :)

115

До 116

преди 4 години

А има и друг въпрос, на кой въобще ще му трябва нефт и газ, не след 500 а след 50 г. Те имат и огромни запаси от въглища, но вече няма кой да ги купи. Както приключи с въглищата, так ще приключи с нефта и газа. След 15 г. повече от половината нови автомобили в Западна Европа ще са електрически, а 60 % от елктроенергията ще е от ВЕИ, като по-голямата част от остатъка ще е от АЕЦ. Та руснаците ще си пият газа и нефта...

114

what the f*ck

преди 4 години

Какъв е този смахнат травестит на снимката и за какво се бори?

113

разбираемо е

преди 4 години

Нормална реакция е,когато вчерашния поробител те обвинява в предателство!Разбирам защо младите недолюбват Русия!

112

Анонимен

преди 4 години

Този е като статуята на Ленин.

111

Анонимен

преди 4 години

Много е злобна, прилича на Грета.

110

тъй тъй

преди 4 години

С китайци заселват Далечния изток,а не Севера!На Чукотка и Норилск няма китайци!