34

Анонимен

преди 4 години

До абеАз съм да, аре у леву.

33

до бездушния 14

преди 4 години

Не е въпрос на задължение, а на усещане, но ти няма да разбереш. Лично аз никога не бих си купила и една кифла от тези "братя хлебари", защото житото поема енергия, а те очевидно са кофти хора.

32

абе

преди 4 години

До Анонимен31ти да не си хлебарина? ще го правиш квот си искаш, ама у къщи, а не на улицата

31

Анонимен

преди 4 години

Ако всички пишман благодетели си бяха купили по един хляб от тази фурна и го бяха дали за благотворителност, нямаше да е в контейнера. Ама те искат друг да прави благотворителност вместо тях, с неговите си пари, а те само да са морални съдници. *** долни!

30

T

преди 4 години

Възмутените, наистина сериозно ще ви питам нещо и съм готов да направя съответната организация. Вие готови ли сте да заплатите дължимото ДДС и всички съпътстващи разходи по даряването на продукцията от подобни пекарни/цехове?Сигурен съм, че 99% от вас ще се разбягат и ще почнат да си намират оправдания. Много съм видял и много съм се парил в този живот. Разбрал съм какво представлява мнозинството от човеците - да им приказки и да виждат треската в чуждото око, но гредата в своето не виждат.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе хляба си е техен ще го правят каквото си искат.

28

Анонимен

преди 4 години

а на какво основание от фейсбук са изтрили снимката? И защо са блокирали профила на човека?? Недоумявам...

27

Анонимен

преди 4 години

"БратяTa Хлебари"вместо да го хвърлят да го преоценят и ще го продадат.Лично аз ще си купя/но не на цена 3.50/8лв/ защото от дете не ям мек хляб.Ходя до Кауфланд за да си взимам по-твърд хляб защото там има практика да се намалява.И аз доволен и веригата също.

26

?

преди 4 години

До АнонименНе мога да разбера що за наглост е да смяташ, че можеш да се разпореждаш с чужда собственост--------------------------------------На запад, ако нещо се изхвърля, се прави на специални сметища и след като изхвърлящшят заплати за "услугата" . Представи си, че на месарина му останала една крава и той я бухне в кофата под прозореца ти?

25

Анонимен

преди 4 години

Абе ей, скотове! Хляб не се хвърля ей така на ***! Може да изхвърлиш непродадена и залежала стока, дрехи и парцали, лютеница и майонеза ... Хляба ще им го върне тъпкано на двама братя...

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17И като го наредят без пари, утре кой ще отиде да си купи от тях? Всеки ще чака да изкарат безплатния. И по-утре просто ще фалират и ще оставят без работа и препитание служителите си, а държавата без данъците си, колкото и да са малки. Това ли ви е мечтата, и малкото останали предприемачи да фалират?

23

Анонимен

преди 4 години

В търговията такива неща като традиции и уважение към насъщния са второстепенни. Там се борави с други термини - в случая брак на стока. Жестока истина, която бяхме принудени да научим за тридесетте години "демокрация".

22

Анонимен

преди 4 години

По тази причина няма да пазарувам от тези братя.

21

Хлебарка

преди 4 години

С хлябовете от левче вероятността да се случи подобно нещо е много по-малка. Малка част от високата цена на тези хлябове отива за покриване на загуби от брак.

20

Анонимен

преди 4 години

Нещо подобно ни се случи и на нас....с жена ми искахме да дарим малките дрехи на детето ни, които бяха прилежно избирани! Говорим за чували с дрехи (всеки родител знае за какво става На въпрос)!Та..започнахме да звъним по сиропиталища...църкви и така на татък, като от всякъде се зарадваха и искаха да им занесем дрехите, Но при едно условие!Да са били минали 1во през химическо чистене, и да ги придружава съответния документ за това!В последствие това ни демотивира....и поеха пътя като хляба :(

19

АнонимеН

преди 4 години

АЗ БИХ ГО РАЗДАЛ ДОРИ ДА Е ТВЪРД!!!НО ТЕ ОТ ЗЛОБА ГО ИЗХВЪРЛЯТ ЩОТО ЩОМ НА МЕНЕ МИ Е ЗЛЕ НЕКА И НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ! ЩОМ АЗ НЕ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ ОТ НЕГО НЕМА ДРУГ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ НЕГО!!! И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ЗЛОБНИ ПОГОВОРКИ ВАЖАТ !ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ХЛЯБ НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ В КОЖАТА А СЕ СЛАГА В ПЛИК ДО КОФАТА НАЙ-МАЛКОТО!!!ТУК СТАВА ДУМА ЗА БЕЗЧОВЕЧНОСТ КАКТО ВИНАГИ ЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО НИ Е ОТ ПРЕДИМНО АТЕИСТИ ЗАТОВА БОГ НИ НАКАЗВА С БОРИСОВ!

18

T

преди 4 години

Големите самаряни и моралисти, кои сте вие, че да раздавате присъди?!Ако ви накарам да платите ДДС-то на този хляб, моментално ще се изпокриете, но иначе на чужд гръб гласите тоягите.

17

До 15

преди 4 години

Не завиждам на клошари, но няма да ги съжалявам, напротив те заслужават да бъдат наказани от обществото. Защо трябва да храним и се грижим, за утайките на обществото?

16

Анонимен

преди 4 години

Братята "хлебари" можеха да наредят хляба на една масичка пред пекарната, който иска да си вземе без пари. Или да го сложат в два три чувала и да ги подарят на някой несретник обикалящ по контейнерите, със сигурност до час щеше да го е раздал на себеподобните си. С какви тромави процедури се оправдават тия шушляци, никой не е по-голям от хляба... Заслужават фалит!

15

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям постъпката им! Аз избягвам да купувам от фирми, които раздават без пари собствената си стока. Това означава първо, че не ценят труда си - значи са мърлячи и второ, че не уважават клиентите, които си плащат за нея. Който иска да прави благотворителност, да си направи собствен бизнес и да си благотвори с него колкото си ще, или да изкупи хляба на тази фурна и после да го раздава на който си иска.