100

Анонимен

преди 4 години

До До 97БСП също ни вкара в НАТО....А лошо ли е да сме в НАТО, или НАТО ни пази?

99

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея увеличи населениети си от 10 милиона на 26, при това под жестоки санкции. А България при демокрацията загуби 2 милиона население и други 2 милиона мият улиците на Запад за мизерно заплащане защото в България при демокрацията за тях няма работа.

98

95895

преди 4 години

Стига вече! Доййдоха ли тогава танкове? Не! Ако наистина тези думи бяха казани от Петър Младенов, танковете щяха ли да дойдат? Да Ама не дойде нито един танк - дори за декорация на театралния героизъм. Я, да видим как се подобри стандартът ни на живот от 14.12.1989 до 14.12.2019 - кой живее по-добре от тогава? От познатите ми само две *** забогатяха - другите са честни, високо образовани специалисти, но те обедняха. някои бяха уволнени от нововъзникнали величия.

97

Анонимен

преди 4 години

И в края на краищата нито танкове дойдоха, нито Станко дойде да укротява тълпата. Кой всъщност дойде. Кой, кой, кой

96

Анонимен

преди 4 години

А защо след 30 години демокрация българите не могат да пътуват свободно без визи на Запад.

95

Анонимен

преди 4 години

БСП е партия на олигарси, първа резерва на Козяк за Борисов.

94

Анонимен

преди 4 години

Брюксел не е искал да спираме Южен Поток, но българите са прости и сами си спряха Южен поток. Брюксел и Европейския съюз са най-добрия съюз, но българите са прости и не го рабира.

93

До 97

преди 4 години

БСП също ни вкара в НАТО.

92

Анонимен

преди 4 години

При уродливия комунизъм България стана 9 милиона, беше сред 30 индустриално най-развити страни в света и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.

91

Анонимен

преди 4 години

Това впиянчено комунистическо животно пyкна от пиене няколко години след това. Сега вече никой не помни това гнусно болшевишко влечуго. Не помни даже и мутрата Луканов, който беше застрелян като куче от друга групировка. Нечестиви ***.

90

Евроатлантик

преди 4 години

Брюксел не е виновен, Брюксел искаше да запазим АЕЦ, но Кунева настояваше да затворим АЕЦ, Брюксел и ЕС са най-добрия съюз за България, но Кунева му пречи да се развива.

89

върколак

преди 4 години

Естествено , че не е казвал това П.Младенов, защото не е имал абсолютно никаква причина за това! Просто тогава в България никой не знаеше за компютърна обработка на звука ,та Женя Михайлович се възползва угоднически от това положение и го осребри подобаващо. Гадното е , че за объркването на милиони съдби и той има участие и рано или късно ще си плати за това !

88

До 93

преди 4 години

Ами ходи в русия, куба, с.кореа като не ти харесва демокрацията.А, ако си комунист...трябва да обвиняваш твоите хира, защото те са същитв, които ни градят в момвнта демокрацията.Както построиха комунизма-уродлив, така и ни строят в момента двмокрацията.Така че, ***..ако не си доволен...оплачи се на своите.

87

Анонимен

преди 4 години

Бе как хубаво се бяха насъбрали на това площадче, малееееее .... Можеха бързо бързо да ги и поизтрепят ...

86

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБрюксел не са поставяли условия да си спрем АЕЦа,това го напави Кунева,тя работи за чужди и френски интереси,тя излъга,че Брюксел искали,за да няма конкуренция на френската АЕЦ в Румъния.Просто Кунева излъга най-нагло.

85

Анонимен

преди 4 години

А Брюксел защо постави като условие за влизане в ЕС да спрем АЕЦ, след като са спорали тока при соца. И не само АЕЦ, всичко съсипа демокрацията, днес България е една съсипана мизерна страна от третия свят.

84

Патриот

преди 4 години

то наистина дойдоха танковете ,ама американските финк танкове и ни разказаха играта!Проклинам евроатлантизма и псевдодемокрацията!

83

Джугашвили

преди 4 години

Maй по-добре да бяха дошли танковете. След 30 години свободия и толерастия виждаме какъв е резултата. Това племе само режим, робство и диктатура го оправя.

82

бааа го

преди 4 години

До ВасилевЗащо си Василев, след като си Агент Норман Касиди!ЦРУ???!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха дошли танковете, *** още щеше да марширува по манифестациите 2019-та, а Тиквунчо още щеше да е в ДС/УБО...