43

Анонимен

преди 4 години

Никога не трябва да се вярва на думите на комунист. За комуниста думите са само маска зад която крие истинските си намерения. Ако искаш да му знаеш намеренията трябва да гледаш делата му от тях ще разбереш и намеренията му. Така че тая сърцераздирателна комунистическа тирада"Обичам страната си, подкрепям Комунистическата партия, но никога не бих направил нещо, с което да навредя на света" е поредната комунистическа лъжа опакована в хубави но празни приказки.

42

Сащ са пътници

преди 4 години

Змията хапе най-много когато умира.

41

Анонимен

преди 4 години

Когато ви се обаждат или се обаждате ако звука се чува като метален или леко ехо значи някой ви е на честотата и ви подслушва.

40

Норге

преди 4 години

Не знам кой кого подслушва, но откакто веднъж в ръцете ми попадна телефон на Huawei, аз друга марка устройство не съм си и помислял да купя. И с нетърпение всяка година чакам да излезе поредният им върхов модел, за да си ги взема! По-качествени телефони от тези на Huawei просто не съм срещал досега!

39

до 41

преди 4 години

Ти изобщо разбираш ли за какво става дума или знанието ти е ограничено до онези на които си плащаш месечната сметка!Това е друга работа

38

Анонимен

преди 4 години

Най-добрият телефон е Респром- ТА

37

Анонимен

преди 4 години

В Китай няма демокрация и не се провеждат избори, китайците не влизат в кабинки да задраскват разни листчета, ами страната се управлява авторитарно от една партия която авторитарно решава какъв дял от икономиката да е пазарна частна и какъв дял планова и държавна. Без демокрация Китай за 30 години от бедна страна се превърна в първа световна икономическа сила.

36

Анонимен

преди 4 години

Стоките, произведени в Китай днес, са по-евтини, и в повечето случаи по-добри от американските.

35

Анонимен

преди 4 години

Британската централна банка: Време е доларът да се замени с нова резервна валута.

34

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахахахахахаЩо пишете глупости?! Подслушването става в телекомите, без значение какъв е телефона. Има и сигурни телефони с криптиране устройство до устройство, но тях никой не ги купува, защото са скъпи. Но който иска, има, не е да няма, никой не ви кара на сила да купувате айидиот или рекламните бръкми на гугъл.

33

Анонимен

преди 4 години

Европейската цивилизация е създадена от Китай, без Китай Европа нямаше да има култура. Трите нововъведения, създали почва за европейския Ренесанс компасът, динамитът и печатната преса, са били изобретени от китайците, изобретили всъщност почти всичко, което Европа е преоткрила.

32

Анонимен

преди 4 години

При толкова много техника малко ми дреме, дали хуйвей това или онова. По-добре да се защити вътрешно производство, доколкото го има, за да има работа за нас.

31

Анонимен

преди 4 години

На американците всички им пречат, чудно защо още не са почнали ядрени удари по китай по русия по европа по корея по иран по куба по венесуела и въобще по всички.И да се въведат санкции срещу хората имащи телефони хуавей - всички в затвора, най добре в гуантанамо

30

Анонимен

преди 4 години

"Структурата на концерна също е повод за недоверие. Жън е най-големият акционер, но държи едва около 1 % от акциите. Останалото е собственост на служителите, представлявани от синдикат заради ограниченията в китайското законодателство."При диктатурата в Китай предприятията са собсвеност на работниците и затова китайците са бедни и нямат тоалетна хартия и банани а при демокрацията предприятията се приватизираха и затова имаме тоалетна хартия и банани, заводите никнат като гъби и живеем богато

29

Благоев

преди 4 години

Много забавни коментари! Общо взето, тъпите овчари се зъбят на заблудените" кравари",а през това време оризовите плъхове ги готвят на бавен огън с ориз!

28

ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

преди 4 години

Това ми звучи като "КРАДЕЦА ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА".Гугъл и Фейсбук съответно са номер 1 супершпионска мрежа и номер 1 манипулативна мрежа (да, Фейсбук може да свързва или не определени лица един с друг в зависимост от интересите на трета страна!). Ама всички си ползваме.А да спреш Huawei с насила наложени измислени санкции е все едно да се опиташ да спреш бурна река с шепа камъчета. Парите и инетересите там са твърде големи...В крайна сметка освен САЩ вече има и още един световен шпионин!

27

Анонимен

преди 4 години

А САЩ защо се страхуват от Huawei?

26

Демократ

преди 4 години

Нормално е при демокрацията да се подслушва, САЩ са най-демократичната страна и подслушват целия свят. Който му е чиста работата и е лоялен към демокрацията няма какво да се притеснява, само нелоялните към демокрацията престъпници изчезват и отиват в Гуантанамо. Демокрацията е най-добрата система и трябва да се защитава с всички средства.

25

Mente in China

преди 4 години

Наздраве за китайските ментаци!

24

Анонимен

преди 4 години

Е и като слуша какво ще разбере. С коя спя и кой псувам, ааа и някоя семейна драма. Хич и не ми пука за това.