81

Анонимен

преди 4 години

Ей така да ми е писнало от патриоти в тази държава :)))

80

Анонимен

преди 4 години

Какво точно си представяте? Че като приемем ИК и ХОП всички ставаме обратни и децата ни стават ***? Ама ви е сте луди :)

79

Анонимен

преди 4 години

До 76Какво точно ти се натрапва? Че има хомосексуалисти и те са част от нашето общество с или без примеането на каквито и да е конвенции? Какъв точно е проблема? Мислиш си, че в момента хомосексуални двойки не живеят заедно? Какъв точно е проблема? :)

78

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах какво непатриотично има в хомосексуализма?Патриотично има и то много в хомосексуализма. Волен постави първата крачка, като се изтъпани дибидюс гол!

77

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 67: Когато управляващите в Турция нео-османисти са подписвали конвенцията, им е било предварително ясно, че никой не може да ги задължи да я спазват. Докато за България нещата не стоят така. ***-идеолозите и без да сме подписали конвенцията се опитват да я прокарат, дори и в учебниците, а ако имаме г'лупостта и да я подпишем, съвсем ще се развихрят.Природата (или Господ, за вярващите) са създали два пола - мъжки и женски. Срещу законите може да се върви, но срещу природата - не.

76

Анонимен

преди 4 години

абе то конституционния съд каза и че немаме право на референдуми за боря на депутатите и други глупости е казвал, и общо взето е една сбирщина от политически ***

75

Мишо

преди 4 години

А защо трябва да сме еднакви и правим каквото ни казват. Това е същото като комунизъм!

74

От 68 до 73

преди 4 години

Напротив, НПО активисте, казвам всичко това, защото съм чел ИК, обяснителния доклад към нея, следя англоезичните медии и знам какви идеологии ни се натрапват!

73

ds

преди 4 години

Няма нужда никой да ти изкарва нищо на теб и на който и да е било от останалите *** тук. Това което е, трябвало да бъде направено и то не от интернет *** а от конституционни съдии е направено.Нима вие джендърите искате да нарушите най висшия български закон ? Ти ли си този , който ще ни казва на нас какво пише в нея или най добрите български съдии ? Решението е ясно,становището на конституц. съд го има и всеки може да го прочете.То е много точно ясно и обосновано.

72

Анонимен

преди 4 години

Абе тез нашите патриотични партии са такъв цирк. То като им видиш само лидерите и ти става ясно. А пък що гламави има да гласуват за тях показва нивото на народа ни като цяло. Пълна трагедия.

71

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах какво непатриотично има в хомосексуализма?

70

Анонимен

преди 4 години

До До victmizedти си класически пример за нискообразован патриотар, който повтаря глупостите на своите кумири, без дори и елементарно да се замисли върхо тях

69

Анонимен

преди 4 години

До 69Gender is the range of characteristics pertaining to, and differentiating between, masculinity and femininity.

68

Анонимен

преди 4 години

Българина е страшно първосигнален по простата причина, че е глупав. Разумните хора първо прочитат за какво реално става дума вместо да слушат кой какво бил казал...

67

Анонимен

преди 4 години

Браво на българското правителство!

66

До victmized

преди 4 години

Биологичен пол на английски е sexGender е социален пол, който може да съвпада, а може и да не съвпада с биологичния. Това е според теориите на лесбийката феминистка Джудит Бътлър за джендърния спектър на идентичностите и флуидността на половете /*** флуидност/

65

Анонимен

преди 4 години

До Victimizedне, означава род, прозилиза от латинското genus, и като кажеме фамале ***, означава жената в рода/семейството/

64

Анонимен

преди 4 години

Турция е подписала конвенцията, но всяка година над 300 жени стават жертва на домашно насилие. Тази конвенция е само една папка хартия, нищо друго! Подписали, неподписали, все тая!

63

V

преди 4 години

,,патриотите ,, от вмро ко казаха по въпроса ? А посланика на САЩ ??? Те са важните ;)

62

шматка

преди 4 години

От ЕС дали ще ни спрат парите по европроекти.Май да